Hop til indhold

Marija Magdalena

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Marija Magdalena

  1. Hej med dig Maria. ja det vi er begge to vokset op med hunde. Men tænker lidt, hvorfor ville du da af med hende, hvis hun elsker din søn, og i det hele taget er en dejlig hund ?
  2. Hej Luna. Jamen vi bor i tikøb tæt på en stor skov. Hvor gammel er din hund..?
  3. Hunde elsker søger en mellem størlse hund Hej mit navn er Maria og er 24 år gammel. Mig og min mand bor i et stort hus med stor have, hvor der medfølger en stor sø. Vi har begge arbejde, men har også masser af fritid til overs som vi godt kunne tænke os at bruge på en hund. Håber virkkelig i kan hjælpe os med at finde en, da vi sådan ønsker os at give et vidunderligt hjem til en af de hunde der måske har brug for sådan et hjem. Med venligst hilsen Maria
  4. Hej mit navn er Maria og er 24 år gammel. Mig og min bor i et stort hus med stor have, hvor der medfølger en stor sø. Vi har begge arbejde, men har også masser af fritid til overs som vi godt kunne tænke os at bruge på en hund. Håber virkkelig i kan hjælpe os med at finde en, da vi sådan ønsker os at give et vidunderligt hjem til en af de hunde der måske har brug for sådan et hjem. Med venligst hilsen Maria..
×
×
  • Tilføj...