Hop til indhold

Idahoe

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Idahoe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. TV3, Viafree og Linse søger lige nu medvirkende til et nyt program, der handler om besværlige kæledyr! Har du eller nogen, du kender problemer med kæledyret, men har svært ved at gennemskue, hvad løsningen er og måske er tålmodigheden ved at være løbet ud? Så kan hjælpen findes her! Linse har samlet et hold af de dygtigste dyre-eksperter og står klar til at hjælpe dig med dit kæledyr uanset problemet. Vi er på jagt efter både singler, par, gifte, unge som gamle, og kunne det være noget for dig så skriv til os på [email protected] og fortæl lidt omkring både dig selv, kæledyret og problemet. Vi glæder os til at høre fra dig!
  2. TV3, Viafree og Linse søger lige nu medvirkende til et nyt program, der handler om besværlige kæledyr! Har du eller nogen, du kender problemer med kæledyret, men har svært ved at gennemskue, hvad løsningen er og måske er tålmodigheden ved at være løbet ud? Så kan hjælpen findes her! Linse har samlet et hold af de dygtigste dyre-eksperter og står klar til at hjælpe dig med dit kæledyr uanset problemet. Vi er på jagt efter både singler, par, gifte, unge som gamle, og kunne det være noget for dig så skriv til os på [email protected] og fortæl lidt omkring både dig selv, kæledyret og problemet. Vi glæder os til at høre fra dig!
  3. TV3, Viafree og Linse søger lige nu medvirkende til et nyt program, der handler om besværlige kæledyr! Har du eller nogen, du kender problemer med kæledyret, men har svært ved at gennemskue, hvad løsningen er og måske er tålmodigheden ved at være løbet ud? Så kan hjælpen findes her! Linse har samlet et hold af de dygtigste dyre-eksperter og står klar til at hjælpe dig med dit kæledyr uanset problemet. Vi er på jagt efter både singler, par, gifte, unge som gamle, og kunne det være noget for dig så skriv til os på [email protected] og fortæl lidt omkring både dig selv, kæledyret og problemet. Vi glæder os til at høre fra dig!
×
×
  • Tilføj...