Hop til indhold

MLJfoto

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

MLJfoto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Hvordan er de @Alfen Tænker i forhold til børn osv og man behøver vel ikke klippe dem så "sjovt"
  2. Hej. Er der nogen herinde der kender til opdrætter, kommende hvalpe eller ligende i racen Lowchen. Gerne her på sjælland. mvh Martin
  3. Jeg har fået snakket med lidt opdrætter omkring Island.. og de siger alle man sagtens kan få trænet det med gøen... men fruen er ret vild med Lowchen racen efter anbefaling herinde:)
  4. Hej;) der er en del hunde i familien som han trives med allerede og har lige fra han var født lært hvordan man skal være over for en hund så den del er vi ikke så bange for. men det med et roligt sind giver rigtig god mening , og det med at gø meget er også noget vi klart skal tænke på. jeg syntes både Golden og labrador bliver for store hunde ;( derfor den islandske kom på tale og vi har ikke planer om det skal være udstillings hunde:)
  5. hej alle. Vi er en familien bestående af Mor og far og 2 børn. Det ene barn, en dreng på 7 har som det ser ud nok ADHD ( vi er startet udredning på dette) Vi har længe gerne ville have hund, og vi er nu gået ind i den mere "beslutsomme" face. Derfor har vi nu brug for lidt gode råd samt vejledning. Weekenden blev bla brugt på hundeudstilling i ballerup hvor vi fik nogle gode snakke. Vi kigger derfor lidt på en Islands fårehund samt Bomuldshund( enten den "originale" eller havaneser " ) eller boston terrier Det som vi ønsker er en familie hund, vi kan gå gode ture med ( vi bor tæt på vestskoven og grønne områder ) og som kan være en del af familien. Den må ikke være for stor, da vi føler dette bliver for voldsomt. Er der nogen herinde der har efaringer med børn+hund+adhd ? og er der nogle meninger, kommentare omkring de hunde vi kigger på. Bomulds hunden er især farmor glad for da den skulle være mere allergi venlig, mens jeg kan lide tanken om den aktive islandske hunde. men vi modtager gerne alle former for råd.
×
×
  • Tilføj...