Hop til indhold

Fcb83

Members
 • Antal indlæg

  4
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1 Neutral

Om Fcb83

 • Rang
  Nybegynder
 1. Gå i snor vs. forventninger

  Jeg siger mange tak for de gode råd. Der er flere jeg vil prøve den kommende tid.
 2. Gå i snor vs. forventninger

  Hun har foreslået vende-rundt-metoden. Så vi benytter os af den, samt stop-metoden. Men hun siger vi skal have tålmodighed og det ved vi.
 3. Gå i snor vs. forventninger

  Hej nr. 49 Tak for svar. Vi har lige gennemført hvalpekursus, og regner med at fortsætte på det næste forløb. Har prøvet med godbidder, når han går pænt ved siden af, men han går hurtigt frem og trækker igen. Og vil ikke belønne ham for at trække for derefter gå pænt.
 4. Gå i snor vs. forventninger

  Hej Jeg har en dejlig Sort Labrador på ca. 7 måneder. Han hedder Saxo. Saxo er en krudtugle udover det sædvanlige, og det er skønt, dog er det lidt en udfordring når vi går tur med ham. Især når der er andre mennesker og dyr i nærheden. Han elsker at hilse på. Han trækker helt vildt, og det er stort set hele tiden, og vi har fra start af brugt Stop-metoden, samt vende rundt metoden. Vi har både alm. Halsbånd og sele. Vi kan som regel nå at gå 2-3 skridt, så er snoren helt stram. Det er dog værst når han har været alene hjemme. Hvilket også giver mening, da han så er vildt spændt på turen. Mit spørgsmål er: Hvornår kan man typisk forvente en Labrador gå pænt i snor. Ved godt der er meget individuelt, men hører gerne jeres erfaringer.
×