Hop til indhold

Fcb83

Members
 • Antal indlæg

  8
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1 Neutral

Om Fcb83

 • Rang
  Nybegynder

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Fcb83

  Gå i snor vs. forventninger

  Hej Therese Tak for gode råd. Vi er nu nået dertil, hvor han stort set ikke trækker når vi går tur med ham morgen og aften, men der kan være lidt trækken i starten af vores tur om eftermiddagen, forståeligt nok, da han er fuld af energi. Og vil lige forklare, at det lille ryk vi giver nu er udelukkende et lille markeringsryk, der ikke trækker i ham, men nærmest en lille pulsslag der fortæller ham han trækker, jeg kan også rømme og han bliver opmærksom på hans trækken. Han lystrer rigtig godt indkald, så Er stort set altid fri, når vi er kommet til skoven om eftermiddagen, bor lige ved siden af. Og han elsker at gå spor og snuse efter gemte godbidder. Han får aldrig mad i en alm. skål, enten er det spredt i haven, eller i en flaske. Og ellers i en aktivitets skål.
 2. Fcb83

  Gå i snor vs. forventninger

  Der må vi så have forskellig mening. Der bliver ikke rykket så hårdt, at han lider nogen overlast, og der er ingen tegn smerte hos ham, for så ville jeg aldrig gøre det. Han logrer med halen hele tiden når vi går, så er slet ikke i tvivl om, at han er glad og nyder vores gåture. Nu når han bliver lidt for ivrig på gåturen, giver jeg et lille ryk og han kigger lige op og lader linen blive løs, inden han fortsætter hans snusen.
 3. Fcb83

  Gå i snor vs. forventninger

  Hej igen og tak forsnakke inputs. Lige en opfølgning her et par måneder senere. Nu er Saxo endelig ved at lærer ikke at må trække, så nu er det for det meste afslappende at gå tur med ham, hvorimod før var det til tider en stor belastning, men vi var tålmodige, og der er stadig en del at lære for ham. Jeg var ude på aftenstur med ham for en uges tid siden, og han trak som vanligt, og jeg fik denne aften nok, og han fik et ryk i snoren. Det skal nævnes at vi bruger K9 sele, så det var ikke noget han ville få skade af. Det var som om han forstod “konsekvensen” men så er han begyndt ikke at trække så meget mere, og når han så gør, så giver vi et lille hiv og han stopper igen. Og kan allerede mærke på denne uge, at vi alle nyder gåturene meget mere. Vi går en lille tur morgen og aften og så en længere tur om eftermiddagen.
 4. Fcb83

  Går rundt imens han besørger

  Hej Når Saxo skal besørge/lave nr. 2 Sidder han ikke stille, men bevæger sig rundt imens. Er der nogen der har erfaringer med det? Ville ønske han kunne sidde stille imens, han har altid gjort det og han er 8 mdr. nu.
 5. Fcb83

  Gå i snor vs. forventninger

  Jeg siger mange tak for de gode råd. Der er flere jeg vil prøve den kommende tid.
 6. Fcb83

  Gå i snor vs. forventninger

  Hun har foreslået vende-rundt-metoden. Så vi benytter os af den, samt stop-metoden. Men hun siger vi skal have tålmodighed og det ved vi.
 7. Fcb83

  Gå i snor vs. forventninger

  Hej nr. 49 Tak for svar. Vi har lige gennemført hvalpekursus, og regner med at fortsætte på det næste forløb. Har prøvet med godbidder, når han går pænt ved siden af, men han går hurtigt frem og trækker igen. Og vil ikke belønne ham for at trække for derefter gå pænt.
 8. Fcb83

  Gå i snor vs. forventninger

  Hej Jeg har en dejlig Sort Labrador på ca. 7 måneder. Han hedder Saxo. Saxo er en krudtugle udover det sædvanlige, og det er skønt, dog er det lidt en udfordring når vi går tur med ham. Især når der er andre mennesker og dyr i nærheden. Han elsker at hilse på. Han trækker helt vildt, og det er stort set hele tiden, og vi har fra start af brugt Stop-metoden, samt vende rundt metoden. Vi har både alm. Halsbånd og sele. Vi kan som regel nå at gå 2-3 skridt, så er snoren helt stram. Det er dog værst når han har været alene hjemme. Hvilket også giver mening, da han så er vildt spændt på turen. Mit spørgsmål er: Hvornår kan man typisk forvente en Labrador gå pænt i snor. Ved godt der er meget individuelt, men hører gerne jeres erfaringer.
×