Hop til indhold

sarah amalie

Members
 • Antal indlæg

  9
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om sarah amalie

 • Rang
  Nybegynder

Personal Information

 • Lokation
  Odense M
 • Hundenavn
  Buster
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. sarah amalie

  Opkast om natten

  Hej, min gravhund på 5 måneder har de sidste to nætter kastet op 1-2 gange, omkring ved en 2-3 tiden om natten, opkastet er nogenlunde flydende, lidt grød agtigt og brunligt, (som hans foder, bare ikke med klumper, så noget nedbrudt foder tænker jeg), og det indeholder ikke blod. Tænker på at kontakte dyrlæge idag, men ville bare lige høre om nogle vidste noget omkring emnet, da det bekymrer mig lidt.
 2. sarah amalie

  Langhåret gravhund

  Hej Min miniature langhåret gravhund er efterhånden ved at fylde de 14 uger her om nogle dage, hvornår begynder deres hår at vokse til langt. Jeg vil meget gerne lige gøre det klart og tydeligt at jeg ikke spørger fordi jeg har travlt med at det skal vokse nu, og jeg ved samtidig også godt han stadig er lille hvalp og der self kan gå lang tid, derfor er jeg specifik omkring at jeg ikke decideret spørger til hans pels, men mere generelt spørger af ren interesse omkring det.
 3. sarah amalie

  Natte tisseri

  Mange tak for svar
 4. sarah amalie

  Natte tisseri

  Min lille miniature gravhund blev igår d.31/12-17 fyldt 12 uger (3 måneder) jeg har siden han kom hjem været meget vaks med at få ham ud i haven hver 1-2 timer og når han har sovet, leget osv... Om natten har jeg ligeså været meget vaks med at han skulle ud i haven når han vågnede om natten for at besørge. førhen var han ude 2-3 gange om natten. Lige pt. svinger det meget mellem hvor ofte han skal ud om natten, det kan være mellem 1-2 gange og andre gange kun være 1 gang. Jeg har været inde og læse meget om hvor længe der går før de kan holde sig hele natten, men føler ikke jeg fandt rigtig svar på min situation. Jeg er udemærket klar over at alt variere efter hvalpen selvfølgelig! Men hvis der er nogle som har nogle reelle bud på hvor længe der vil gå endnu før han kan sove igennem om natten, modtager jeg naturligvis gerne på forhånd mange tak for hjælpen!
 5. sarah amalie

  Træning af hvalp

  Han er en miniature langhåret gravhund. Jeg har ikke meldt os på et hold endnu nej, da der ikke var plads på holdet må det blive her i det nye år Men tænkte også at man indtil da kunne træne ham herhjemme.. synes bare ikke noget af det virker...
 6. sarah amalie

  Træning af hvalp

  Hej, min hvalp på 12 uger, har meget svært ved at indlære basale nye ting, som fx. dæk og nej. Jeg har prøvet meget ihærdigt de sidste tre uger med korte sekvenser, flere gange dagligt og fået det ind gennem lidt leg, så det stadig skulle være sjovt for ham. Men vi er stadig samme sted som da vi startede. Jeg er lidt frustreret over det, da jeg synes jeg har prøvet alt hvad jeg overhovedet har kunnet forhøre mig omkring. At sidde klarer han super flot, men han har dog også her svært ved at blive siddende på bagdelen mere end 1-2 sekunder. Hvis i har nogle råd, modtager jeg med glæde. Godt nytår og tak på forhånd.
 7. sarah amalie

  Vægt på hvalp

  Hej Alle. Jeg har en miniature gravhund, langhåret hvalp på 9 uger +5 dage. er der nogle som ved normalt vægten for hans alder og race? måske et skema/tabel eller noget så man kan følge med i hans vægt og se hvad hvalpen ca. skal veje? uge for uge, måned for måned?
 8. sarah amalie

  Alene hjemme problemer

  Tak for de gode råd Han er en miniature langhåret gravhund
 9. sarah amalie

  Alene hjemme problemer

  Jeg har en hvalp på omkring de 9 uger, jeg vil gerne lære ham at være alene hjemme men i første omgang bare at være alene nogle minutter til få timer, jeg har været inde og læse en masse omkring det, og har været inde og prøve at bruge alle de råd som der har været, som fx. med stille og rolig tilvending ved at være væk kort tid af gange osv. jeg har prøvet alle de råd jeg kunne læse mig frem til. Jeg kan ikke gå fra ham på noget tidspunkt, heller ikke ved toiletbesøg eller ud med skrællet osv... Han hyler ekstremt højt og er dybt ulykkelig, og fortsætter til man kommer igen. uanset hvor længe man venter... somme tider har han haft afføring på gulvet efter bare et par minutter væk. Hermed skal jeg også sige at jeg selvfølgelig godt ved at det tager tid og at man skal være tålmodig. Men har prøvet rigtig mange gange med bare at gå få minutter af gangen og der er samme reaktion hver gang??? nogle som har nogle råd til mig, kunne være super fint. på forhånd tak for hjælpen.
×