Hop til indhold

Bammi

Members
 • Antal indlæg

  6
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Bammi

 • Rang
  Nybegynder
 1. Bammi

  Hund spiser afføring

  Vi gør bare, hvad dyrlægen fortæller os Han får skam også andet end tørfoder, men 80-90% af det han får, er tørfoder Vi har haft hund mange gange, så vi ved godt, hvordan de fodres. MEn ellers tak for tippet
 2. Bammi

  Sove alene?

  Jeg kan godt se hvad I mener. Måske skal man bare vænne sig til, at han sover der. Han kan fint holde sig en her nat, men hans "stå-op" tidspunkt afhænger af, hvornår vi går i seng om aftenen. Vores arbejdstider svinger meget - min mand arbejder om natten, og jeg arbejder aldrig på samme tidspunkter hver uge. Der er altid en hjemme hos den lille, men hvis vi skal noget, og han ikke kan komme med, så er han alene hjemme i max 4 timer. Han ville aldrig komme til at være alene hjemme en hel dag.
 3. Bammi

  Hund spiser afføring

  Rigtig godt råd. Tusind tak! Jeg vil prøve at tilføre lidt mere protein til hans foder uden at gå helt væk fra det, da vi har fået at vide, at han ikke må få blød kost pga. dannelse af tandsten.
 4. Bammi

  Sove alene?

  Han er normalt aldrig alene om dagen. Der er altid en af os hjemme. Vi sover bare dårligt med ham i soveværelset fordi han tit vågner og pusler rundt. Hvis han så bare ville lægge sig i et rum ved siden af... Tænker sagtens han kan sove alene?
 5. Bammi

  Hund spiser afføring

  Hjælp, vores hund er startet på at spise sin afføring. Hvordan får vi det stoppet? Han bliver mentalt stimuleret hver dag ved at han får sit foder på græsplænen. Vi gemmer desuden snacks alle mulige steder i haven, som han godt kan bruge 2 timer på at finde, vi leger med andre hunde i hundeskoven, vi går på snuseture i en naturplantage tæt på huset. Han får det bedste hundefoder der findes næsten, uden korn. Han er ikke syg, så vi tror på, at det er en dårlig vane. Han elsker at være i haven og opholder sig der meget, nu hvor sommeren er over os. Men det er ikke altid, at vi kan få fjernet hans afføring, da han gør det i buskadset nogle gange. Jeg har lige bestilt kaprotabs som jeg håber virker. Har i mon råd og tips? Måske er der noget vi overser. På forhånd tak.
 6. Bammi

  Sove alene?

  Hej Vi er de stolte forældre til en 4 måneder gammel hvalp. Han er halv hvid schæfer, og henholdsvis kvart kongepuddel og kvart cocker spaniel. Han er en højaktiv hund, som hver dag har stort behov for mental aktivitet. Han klarer hans alene hjemme træning til perfektion. Han hverken ødelægger eller flytter på ting, mens han er alene hjemme. Han hygger sig bare på sin pude med hans kødben. Vi er oppe på 4 timer nu. Vores store ønske er, at han om natten kan sove alene i et andet rum end vores soveværelse. Stuen kan han ikke sove i, da han ikke helt kan lade være med at sove i møblerne, bide i de bløde puder osv. Vores bryggers og badeværelse er der hvor han opholder sig, når han er alene hjemme, så det ville være ideelt, at han kunne sove der. Døren ind til stuen og køkkenet er med glas, så han kan se derind. Hvordan pokker får vi ham til at sove derude? Vi har prøvet at give ham lækre snacks og et lille kødben ved sengetid i bryggerset og så lukket døren. Han har set os gå ind og slukke lyset. Når han så er færdig med at spise sine snacks kradser han på glasset ind til stuen (alt er mørkt og vi er gået i seng!) og vil ind. Vi kan ikke lide at "bide det i os" og lade ham være, fordi vi tror han så får en dårlig oplevelse. Hvordan kan vi gribe det an? Han er i forvejen en hund der går med os hvorend vi går. Hjæææælp!
×