Hop til indhold

Charlotte1970

Members
 • Antal indlæg

  1.556
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  4

Charlotte1970 last won the day on Juli 18 2018

Charlotte1970 had the most liked content!

Om Charlotte1970

 • Fødselsdag 09-09-1970

Personal Information

 • Lokation
  Roskilde
 • Hundenavn
  Frida
  Cille
  Luca
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Charlotte1970's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

144

Community omdømme

 1. Frida behøver ikke spise tørfoder for min skyld. Hele problematikken handler om hun er til den tynde side, og gerne skulle spise lidt mere end hun gør. (Fordi hun stadig er hvalp, og skal have lidt at danne et solidt grundlag på) Om det er tørfoder, barf eller noget helt 3. Er lige meget for mig. Bare hun spiser. Efter mange måneder må jeg bare konstatere at hun er møg kræsen. Hun bliver jævnligt set af dyrlægen, som hver gang konstatere hun er sund og rask, men til den tynde side. Fridas mave er i øvrigt super stræk. Hun reagere aldrig på om hun spiser lidt tørkost den ene dag, eller barf den næste. Udover mængden der kommer ud😉
 2. Hun vil ikke spise de bløde godbidder fra olivers. De er afprøvet. Jeg har forsøgt som du beskriver bare med ziwipeak, ovenpå andet tørfoder, og den hoppede hun ikke på. Hun er bare mest til Barf, hvis hun absolut skal spise.
 3. Det gør ingen forskel om det er i skål, i foderbold, på gulvet, græsset eller i sofaen. Frida er ikke den store spiser. Hun spiser heller ikke godbidder eller leverpostej mad. Hun spiser til nød sin Barf. Som du kan læse i tråden, er hun tjekket hos dyrlægen, og der er intet fysisk galt, udover hun er meget kræsen. Mere end jeg har oplevet hos mine andre hunde. Jeg håber når hun er færdig med at være hvalp og teenager, det forandre sig lidt. Jeg har, som du kan læse, prøvet forskellige slags tørfoder, vådfoder, hjemmelavet mm. Hun har ingen interesse i mad.
 4. Altså der er ingen problemer med kattelort. De ryger gerne ned. 😬 Lige nu spiser hun helst om natten, og der bliver serveret frossen barf når vi går i seng, det ryger så inden for 2 timer. Tror det er noget med der er ro. Heldigvis er hun stadig vildt glad for at træne, bare hun får ros.
 5. Desværre spiser Frida heller ikke rester fra bordet, ej heller godbidder i forskellige former. Det finder hun ikke interessant. Vi kører på barf, med ziwipeak og Royal Canin exigent til små kræsne hunde, ved siden af. Fuldstændig langt ude blanding, men det holder hun vægten på, og jeg har fundet lidt ro i det. desværre reagerende hun med grønt snask i øjnene når hun fik boost, så her holder vi lige en pause.
 6. Jeg er uforstående overfor din retorik imod mig. Jeg siger det meget gerne igen, der var intet ondt herfra. Og undskylder gerne igen hvis det var følt sådan. Luca havde store problemer med sin mave, som heldigvis blev løst da hun fik medicin til sit stofskifte og kom på acana pork og butternut. Hun levede uden maveproblemer de sidste år af hendes liv. Frida er en helt anden hund, og har en ingen fysiske problemer, udover hun er frygtelig kræsen. Ja der er prøvet noget forskelligt, men over mange måneder. Plus jeg har brugt nogle af de råd jeg har fået i tråden, bla Joserea festival fodret, foder med korn og Boost pulveret. Sidst nævnte er nok den vej jeg går, sammen med barf og en Royal canin variant der af og til ryger ned. I sidste ende er det hende her det drejer sig om ❤️
 7. Jeg kan desværre ikke vide hvad hvordan det virker på dig, eller hvor godt du synes du kender mig. Der var i hvert fald intet ondt herfra. Ked af hvis du følte det sådan.
 8. Leverpostej virker ikke i hvert fald 😂 eller måske hvis Frida fik lov til at kredse om det i flere timer, men Cille den lille tykke prop, kan jo ikke lade det være 😂
 9. Tror du misforstår. Jeg skifter selvfølgelig ikke foder konstant, men undersøger hvad der kunne være en mulighed. 😉
 10. Der er godt nok tydelig forskel. 😉 frida er ikke så vild med smagen, men det kommer nok ikke bag på nogen 😂
 11. Jeg må se hvad jeg kan finde. Har forsøgt med højenergi tørfoder, men nej tak fra Frida. Vores anden hund den lille coton de tulear er så meget glad for de mange tiltag, og her skal jeg virkelig passe på hun ikke bliver for tyk. Pludselig havde hun taget på, fordi hun spiser Fridas mad.. det er heller ikke nemt 🙄
 12. Ja det har jeg prøvet. Frida ville ikke røre det med en ildtang. Hun er virkelig småtspisende. Men vægten står i det mindste stille og hun taber sig ikke pt. men hun er 1,5 til 2 kg bagefter sine kuldsøskende, og hun er en af de største i kuldet.
 13. Alt modtages med kyshånd. Så bare kom med alle de foreslag der er 😉 Vi bruger forskellige skåle. Alt fra metal til keramik. Der er ikke forskel så vidt jeg kan se. I dag blev leverpostejmaden ikke spist. Kender ingen hund det kan lade sådan en stå. Vi forsøger os med “boost”, og ser hvad det giver. Dog svært at få i hende, nå selv leverpostej er no go. Jeg forsøger et par dage med at tage maden væk efter 1/2 time, og se om det gør en forskel denne gang. Sidste gjorde det ikke.
 14. Jeg har bestilt Innordic Kompeet Boost, for at prøve det af. Jeg plejer ikke at have held med olie, men har den i tankerne. Det er tydeligt Frida er sulten, hun snuser til maden, men skal virkelig overvinde sig selv for at spise. Meget rør hun slet ikke. Loge meget hvor lækkert det er. Hun kan kredse en time om en leverpostejsmad. Det er helt vanvittigt. Jeg er glad for jeg har fået hende undersøgt, eller ville jeg blive vanvittig af at spekulere over hvad der var galt.
 15. Alle prøver er fine. Også nyretallet. Dyrlægen mener jeg har fået en meget kræsen hund, og det plejer at vende når de lander omkring de 2 år. Der er sådan set kun 14 mdr til... Dyrlægen går i tænkeboks, og vi har en tid igen i næste uge. Imens har jeg tømt diverse internetbutikker for foderprøver...
×
×
 • Tilføj...