Hop til indhold

Charlotte1970

Members
 • Antal indlæg

  1.538
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  3

Charlotte1970 last won the day on December 17 2017

Charlotte1970 had the most liked content!

Community omdømme

6.175.322 Excellent

Om Charlotte1970

 • Rang
  Kongelig
 • Fødselsdag 09-09-1970

Personal Information

 • Lokation
  Roskilde
 • Hundenavn
  Frida
  Cille
  Luca
 • Køn
  Kvinde
 1. Når hvalpen ikke spiser nok.

  Total lækker og netop blevet 7 mdr. Stadig bedste venner med datterens bomuldstot
 2. Når hvalpen ikke spiser nok.

  En lille update herfra. Efter MANGE forsøg og en hvalp det slet ikke tog på til sidst, prøvede vi Barf. Det virker! Frida er i vækst igen, og spiser alt hvad der er i skålen. Vi startede op med MUSH, men er over på “rigtig” kød nu. Frida får tilskud af vitaminer, olie og grønt ved siden af. Hendes mave har slet ikke reageret på det rå, andet end der nærmest ikke kommer noget ud PT tror jeg på det. Dyrlægen er tilfreds med hende og hendes tal er super fine.
 3. Depressiv efter løbetid

  Cille, vores coton de tulear har i den grad skiftet humør efter sin løbetid. Hun ligger helst bare i sofaen. Ingen leg, ingen glæde når der kommer nogen. Tænker det må være en form for falsk dægtighed. Har I erfaringer? Og hvad kan vi gøre for at hjælpe hende igennem. Hun er tjekket hos dyrlægen, også for hjerte lungeorm.
 4. Når hvalpen ikke spiser nok.

  Frida tygger gerne i tyggeben, uden problemer. Dyrlægen mener ikke hun har ondt. Det er heller ikke min opfattelse. Plus det har været i hele perioden vi har haft hende. Men det har også været min tanke, og derfor vendte jeg den med dyrlægen igen. Frida får 3 måltider om dagen. Vi har også forsøgt der var foder til gengængeligt hele dagen. Det gør ikke den store forskel om det er det ene eller andet. Hun er bare ikke den store spiser. Hun kan have et par dage hvor Cilles (vores coton de tulear) ziwipeak er et hit, men efter få dage gider hun ikke det mere. Så kan hun have et par dage hvor vådfoder blandet i er ok, men så slutter det igen. Olivers bløde godbidder er det eneste hun næsten gider hele tiden, alle andre godbidder gider hun ikke. Det er hele vejen rundt. Jeg håber bare jeg kan finde lige dét foder hun gider i længere tid. Det bliver måske nemmere når hun skal på voksen foder. Selv ris og grønt med kylling, som jeg selv har lavet, er ikke specielt noget hit. Jeg må nok indse vi har fået en meget kræsen hund. Men til gengæld er hun så perfekt på alle andre punkter.
 5. Når hvalpen ikke spiser nok.

  Hun får lakseolie. Æg er nok det eneste jeg ikke har forsøgt Jeg har ikke været så bekymret før, men de sidste uger kunne jeg godt mærke på hende, hun ikke tog på. Det er ok hun er til den tynde side, hvilket er ganske fint for væksten, men ikke så tynd. Hun spiser, men langt fra de mængder jeg tænker hun burde. Jeg har opgivet at følge foderproducenternes anbefalinger, hun er max 1/2 af hvad de mener der skal til.
 6. Når hvalpen ikke spiser nok.

  Ja forsøger både med opblødt og ikke. . Har også forsøgt at fjerne det hvis ikke det blev spist inden for den første 1/2 time osv osv Hun er bare ikke særlig interesser i mad. Heller ikke godbidder, tror det er en af de eneste hunde jeg har haft, der har sagt nej tak til kylling, råt kød, tørret fisk, ja endda frolic.
 7. Når hvalpen ikke spiser nok.

  royal canin exigent til små kræsne hund, spiser hun, men det er næppe særligt godt for en hvalp med slutvægt på 22-23 kg at vokse op på Deres hvalpefoder gider hun ikke. Men Josera har vi ikke forsøgt med. Jeg har ingen holding om der skal være korn eller ej, så længe hun trives, er det super. Hun har heldigvis ikke sart mave som vores gamle. Men har det samme med man ikke gider spise hvad som helst.
 8. Når hvalpen ikke spiser nok.

  Det var der i carrier junior. Og det spiste hun slet ikke. Jeg har også forsøgt med Hills uden held. Synes jeg har været hele vejen rundt.
 9. Når hvalpen ikke spiser nok.

  Frida er til den slanke side. Dyrlægen har egentlig været tilfreds med hende, men ja hun var noget ranglet. Men vægten er mere eller mindre gået i stå de sidste 14 dage. Hun tager måske 100 gram på om ugen. (Hun er fra den 22/8 / 5 mdr) Hun er ikke specielt interesseret i mad, heller ikke leverpostej/vådfoder og lign. Hun får orijen / arcana pt, da det var det jeg kunne finde med mest fedt. Ellers har hun fået essentials og havde carrrier junior med fra opdrætter. (Plus olie) Jeg bruger lidt vådfoder i en gang imellem, men det er ikke fordi det har den store effekt, heller ikke at vores anden hund spiser samtidigt. Frida er tjekket, og har ikke orm eller andet. Hun gnaver meget gerne i ben, så tænker ikke tænderne er et problem. Nogen råd?
 10. Hjørnetand der borer sig op i tandkødet.

  Alle de nye tænder er på vej ud, tænker det kan have indflydelse på tandkødet også. Men jeg vil selvfølgelig snakke med dyrlægen om det igen.
 11. Hjørnetand der borer sig op i tandkødet.

  Som du kan se på billedet borer den ene hjørnetand op i tandkødet ovenover. Der hvor hjørnetanden rammer, vil man fjerne noget af tandkødet. Reelt er hjørnetanden lidt skæv og vinkler ikke nok ud af. Det er på hvalp på 5 mdr, så tandkødet ellers er fint.
 12. Hjørnetand der borer sig op i tandkødet.

  Har andre erfaringer med at fjerne noget af tandkødet, så det bliver plads til hjørnetanden? Her er det den nederste hjørnetand i højre side, som borer sig op i tandkødet øverst. Mælketanden blev fjernet af samme årsag, men den blivende tand gør så det samme. Dyrlægen vil fjerne noget af tandkødet øverst. Nogle erfaringer om det er nok?
 13. Hvalpekøb i Sverige hvad er reglerne

  Ja, det er næsten ikke til at holde ud. Vi må væbne os med tålmodighed. Selvom det er ret svært! Jeg snakkede med Fødevarestyrelsen og her var der igen problemer hvis bare den havde pas, chip og rabies (lige meget om der ikke var gået de 21 dage) Men de svenske regler siger der skal gå de 21 dage, selvom hunden skal ud af landet...
 14. Hvalpekøb i Sverige hvad er reglerne

  Vi er godt på vej til at købe hvalp i Sverige. Men reglerne er ikke enslydende i begge lande, når det gælder rabies vaccine, opdrætter har fået af vide, der skal gå 21 dage efter rabiesvaccinen, før hvalpen må komme ind i Danmark. Hvor Fødevarestyrelsen ikke siger det samme. På deres hjemmeside, står der man kan udfylde en hvalpe/killing erklæring, hvis de enten ikke har fået rabies, eller de 21 dage ikke er gået. Hvalpen er 12 uger, og bliver rabies vaccineret den 20/11. Hvad skal vi rette os efter?
 15. Februar måneds billedtråd

  Desværre nej. Det er et års tid siden jeg så hende sidst. Her var hun glad. (Og korthåret)
×