Hop til indhold

Charlotte1970

Members
 • Antal indlæg

  1.519
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

Charlotte1970 last won the day on December 4

Charlotte1970 had the most liked content!

Community omdømme

6.175.292 Excellent

Om Charlotte1970

 • Rang
  Kongelig
 • Fødselsdag 09-09-1970

Personal Information

 • Lokation
  Roskilde
 • Hundenavn
  Luca
 • Køn
  Kvinde
 1. Hvalpekøb i Sverige hvad er reglerne

  Ja, det er næsten ikke til at holde ud. Vi må væbne os med tålmodighed. Selvom det er ret svært! Jeg snakkede med Fødevarestyrelsen og her var der igen problemer hvis bare den havde pas, chip og rabies (lige meget om der ikke var gået de 21 dage) Men de svenske regler siger der skal gå de 21 dage, selvom hunden skal ud af landet...
 2. Hvalpekøb i Sverige hvad er reglerne

  Vi er godt på vej til at købe hvalp i Sverige. Men reglerne er ikke enslydende i begge lande, når det gælder rabies vaccine, opdrætter har fået af vide, der skal gå 21 dage efter rabiesvaccinen, før hvalpen må komme ind i Danmark. Hvor Fødevarestyrelsen ikke siger det samme. På deres hjemmeside, står der man kan udfylde en hvalpe/killing erklæring, hvis de enten ikke har fået rabies, eller de 21 dage ikke er gået. Hvalpen er 12 uger, og bliver rabies vaccineret den 20/11. Hvad skal vi rette os efter?
 3. Februar måneds billedtråd

  Desværre nej. Det er et års tid siden jeg så hende sidst. Her var hun glad. (Og korthåret)
 4. Februar måneds billedtråd

  billedet af Luca er fra Imgur ..
 5. Februar måneds billedtråd

  Luca nyder sneen
 6. Ubrugelige og ligegyldige skills

  Luca kan sige "øf", det tæller vel et eller andet sted
 7. Panik - inkontinent

  Søde Bella får en masse krydsede fingre og poter herfra. Håber det bedste:hjerte:
 8. Betændelse i huden

  Nej absolut ikke. Vi har haft god virkning af LifeWave plastre istedet for stesolid nytårsaften. Plus jeg fik en fedtknude væk. Men det her har jeg ikke kunne få bugt med. Hvad tænker du på?
 9. Betændelse i huden

  Luca er igang med medicin for for lavt stofskifte, netop i et forsøg på at finde ud af hvorfor hun får betændelse. Så vi er igang med at finde en årsag. Hendes tal var lave, dog ikke kritiske, men derfor kan det godt være et problem. Der går 2-3 måneder før vi ved med sikkerhed, om det var det. Vi skal til tjek om 3 uger med kontrol blodprøve omkring stofskiftet. Hun er testet for lidt allergi, uden udslag. Ud over hun får dårlig mave af ris og majs plus for højt protein indhold, er der ikke noget der skriger til himlen. dyrlægen havde flere ting i ærmet, men det kæver endnu flere undersøgelser og en tur i narkose igen. Det er jeg ikke helt sikker på hun skal igennem. Hun fik en let bedøvelse sidst ved hud skrap og biopsi. Den var svær at komme sig over for hende.
 10. Betændelse i huden

  Nej desværre var jeg ved at skrive, er opvokset med schæfer jeg havde læst den du linkede til, og lige præcis her står det også det kan skyldes stofskifte. Jeg har brugt en del timer på nettet, og kan se på de amerikanske bearded sider, at det lave stofskifte, bestemt ikke er ukendt. Men igen ikke rigtig noget "vidundermiddel". Jeg er måske for utålmodig med stofskiftepillerne...
 11. Betændelse i huden

  Jo, Luca bliver vasket 3 gange om ugen i medicinsk shampoo og sprayet bag efter med noget der heler huden. (Det er så lige her, en langhåret hund ikke er så sjov..) Når de bumselignede knopper springer, danner de skælflager, og de skal væk, da der også sidder bakterier i her. Medrolen, har allerede hjulpet, og som du skriver længere oppe, er der mange hunde der lever fint med allergi pga medrol. Luca ender nok også med det. Hun er 11 nu, og jeg synes det efterhånden er synd med alle de undersøgelser, hvis hun kan få et fornuftigt liv med medrol eller lign. Men det ville jo være fantastisk, hvis der var et middel der kunne hjælpe, som var knap så skrapt som medrol.
 12. Betændelse i huden

  Både og, lige nu forsøger vi om det hjælper med medicin for lavt stofskifte. Da det bla kan give betændelse i huden, sløvhed, og angst. Mange af de ting Luca slås med. Medrolen er for at miske kløe, og de røde plamager hos hende. Vi kan kaste hende ud i endnu en undersøgelse, omkring en mere udvidet allergitest. Men det er langt fra sikkert vi får svar her. Alle hendes tal er fine, og hun er testet for lagermider, støv mm. Her er ikke noget. Det er ikke lige til at finde årsagen, med mindre det er stofskiftet.
 13. Betændelse i huden

  Som jeg skriver i startindlægget er Luca stadig på antibiotika, og der er lavet test af knopper, både hudskrap og biopsi. Så hun burde være gennemtjekket og fået det helt rigtige penicillin. Medrolen er startet op igen, for at se om der kunne komme ro på knopper og kløe igen. Hun er på penicillin 10 dage endnu. Samtidig får hun noget mod lavt stofskifte, i håb om det er det der driller. Men som sagt er der ikke den store bedring. Måske er jeg for utålmodig...
 14. Kender I disse plastre?

  Vi brugte dem med stor succes på Luca til nytår. Jeg er selv meget skeptisk, men de virkede!
 15. Betændelse i huden

  Har aftalt med dyrlægen hun får 2 medrol a' 4 mg, indtil knopperne er væk, så ned på en. Vi har tjek igen om 3 uger. Vi har løbende kontakt med dyrlægen, så venter selvfølgelig ikke 3 uger, hvis der opstår noget.
×