Hop til indhold

Charlotte1970

Members
 • Antal indlæg

  1.551
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  3

Charlotte1970 last won the day on December 17 2017

Charlotte1970 had the most liked content!

Community omdømme

6.175.324 Excellent

Om Charlotte1970

Personal Information

 • Lokation
  Roskilde
 • Hundenavn
  Frida
  Cille
  Luca
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Charlotte1970

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Jeg er uforstående overfor din retorik imod mig. Jeg siger det meget gerne igen, der var intet ondt herfra. Og undskylder gerne igen hvis det var følt sådan. Luca havde store problemer med sin mave, som heldigvis blev løst da hun fik medicin til sit stofskifte og kom på acana pork og butternut. Hun levede uden maveproblemer de sidste år af hendes liv. Frida er en helt anden hund, og har en ingen fysiske problemer, udover hun er frygtelig kræsen. Ja der er prøvet noget forskelligt, men over mange måneder. Plus jeg har brugt nogle af de råd jeg har fået i tråden, bla Joserea festival fodret, foder med korn og Boost pulveret. Sidst nævnte er nok den vej jeg går, sammen med barf og en Royal canin variant der af og til ryger ned. I sidste ende er det hende her det drejer sig om ❤️
 2. Charlotte1970

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Jeg kan desværre ikke vide hvad hvordan det virker på dig, eller hvor godt du synes du kender mig. Der var i hvert fald intet ondt herfra. Ked af hvis du følte det sådan.
 3. Charlotte1970

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Leverpostej virker ikke i hvert fald 😂 eller måske hvis Frida fik lov til at kredse om det i flere timer, men Cille den lille tykke prop, kan jo ikke lade det være 😂
 4. Charlotte1970

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Tror du misforstår. Jeg skifter selvfølgelig ikke foder konstant, men undersøger hvad der kunne være en mulighed. 😉
 5. Charlotte1970

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Der er godt nok tydelig forskel. 😉 frida er ikke så vild med smagen, men det kommer nok ikke bag på nogen 😂
 6. Charlotte1970

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Jeg må se hvad jeg kan finde. Har forsøgt med højenergi tørfoder, men nej tak fra Frida. Vores anden hund den lille coton de tulear er så meget glad for de mange tiltag, og her skal jeg virkelig passe på hun ikke bliver for tyk. Pludselig havde hun taget på, fordi hun spiser Fridas mad.. det er heller ikke nemt 🙄
 7. Charlotte1970

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Ja det har jeg prøvet. Frida ville ikke røre det med en ildtang. Hun er virkelig småtspisende. Men vægten står i det mindste stille og hun taber sig ikke pt. men hun er 1,5 til 2 kg bagefter sine kuldsøskende, og hun er en af de største i kuldet.
 8. Charlotte1970

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Alt modtages med kyshånd. Så bare kom med alle de foreslag der er 😉 Vi bruger forskellige skåle. Alt fra metal til keramik. Der er ikke forskel så vidt jeg kan se. I dag blev leverpostejmaden ikke spist. Kender ingen hund det kan lade sådan en stå. Vi forsøger os med “boost”, og ser hvad det giver. Dog svært at få i hende, nå selv leverpostej er no go. Jeg forsøger et par dage med at tage maden væk efter 1/2 time, og se om det gør en forskel denne gang. Sidste gjorde det ikke.
 9. Charlotte1970

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Jeg har bestilt Innordic Kompeet Boost, for at prøve det af. Jeg plejer ikke at have held med olie, men har den i tankerne. Det er tydeligt Frida er sulten, hun snuser til maden, men skal virkelig overvinde sig selv for at spise. Meget rør hun slet ikke. Loge meget hvor lækkert det er. Hun kan kredse en time om en leverpostejsmad. Det er helt vanvittigt. Jeg er glad for jeg har fået hende undersøgt, eller ville jeg blive vanvittig af at spekulere over hvad der var galt.
 10. Charlotte1970

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Alle prøver er fine. Også nyretallet. Dyrlægen mener jeg har fået en meget kræsen hund, og det plejer at vende når de lander omkring de 2 år. Der er sådan set kun 14 mdr til... Dyrlægen går i tænkeboks, og vi har en tid igen i næste uge. Imens har jeg tømt diverse internetbutikker for foderprøver...
 11. Charlotte1970

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Går ud fra nyrerne er med, men tjekker det i morgen, når de ringer. Tak for reminder. Jeg er bestemt heller ikke sikker på en sterilisation er lykken. Det kan give en masse andet bøvl oven i.
 12. Charlotte1970

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Frida er 10 mdr nu. Der kan sagtens være en masse teenage hormoner indover. Men hun skal helst ikke tabe sig. Der er svar på blodprøverne i morgen. Kryds gerne for det er noget “simpelt” der driller.
 13. Charlotte1970

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Desværre endte barf som alt andet, det er ikke interesant længere. Frida er nu igang med diverse undersøgelser og blodprøver, da hun taber sig. Jeg aner ikke mine levede råd mere. Vi har forsøgt alt. Foder med og uden korn både dyrt og billigt, diverse vådfoder, barf, leverpostejs mad og hjemmelavet. Hun spiser kun af nød, og det påvirker hendes aktivitetes niveau nu. Dyrlægen snakkede om man i sidste ende kunne sterilisere Frida, for at øge hendes appetit. Umiddelbart tænker jeg der er drastisk, men er åben for den løsning, hvis det er sidste udvej. Andre ideer jeg skal afprøve, så bare kom med dem.
 14. Charlotte1970

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  Total lækker og netop blevet 7 mdr. Stadig bedste venner med datterens bomuldstot
 15. Charlotte1970

  Når hvalpen ikke spiser nok.

  En lille update herfra. Efter MANGE forsøg og en hvalp det slet ikke tog på til sidst, prøvede vi Barf. Det virker! Frida er i vækst igen, og spiser alt hvad der er i skålen. Vi startede op med MUSH, men er over på “rigtig” kød nu. Frida får tilskud af vitaminer, olie og grønt ved siden af. Hendes mave har slet ikke reageret på det rå, andet end der nærmest ikke kommer noget ud PT tror jeg på det. Dyrlægen er tilfreds med hende og hendes tal er super fine.
×