Hop til indhold

Charli

Members
 • Antal indlæg

  9
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Charli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

 1. Hej alle, Jeg vil høre om der er nogen herinde, der kan anbefale en dyrlæge med speciale i neurologi? Jeg kan kun finde anicura og Frederiksberg, er der evt nogen der har erfaring med de nævnte eller kan anbefale andre?
 2. Hej Sitto, Jeg ved det er en gammel tråd, men vil høre hvad man kan gøre trænings mæssigt for at stabilisere en grad 2? Min hund er 9 år og har lige fået konstateret løse knæskaller i grad 1-2. Specialist mener ikke det er nødvendigt nu med operation fordi han stadig er så aktiv og uden symptomer. Du nævner i har genoptrænet til en grad 1. Hvordan foregår det, fysioterapeut eller speciel genoptræning?
 3. Godaften Jeg har netop opdaget min hund har lidt irritation i det ene øje. Han kniber det lidt sammen men kan stadig holde det åbent. Der er lidt puds der kommer fra øjet, det er ikke gult eller ser betændt ud, og hans øje er ikke hævet eller rødt. Jeg vil høre om i har et godt råd til hvad man kan bruge for at rense øjet? Jeg læste mig til at øjenbade vand kunne bruges eller bare lunkent vand, og gerne flere gange dagligt. Jeg har desværre ikke mulighed lige nu for at køre til en døgnåben dyrelæge. Han har haft det en gang før hvor vi fik noget med hjem fra dyrelægen der skulle dryppes i øjet. Kan I give nogen råd eller skal jeg tage afsted til dyrelægen når det er muligt?
 4. Er der nogen der har oplevet allergiske reaktioner på deres hund ved brug af anibio? Jeg tror måske vi har dryppet for meget med det, vores hund har fået skæl på haleroden og lidt på maven, som dyrelægen har checket og vurderet som let betændelse/irritation i huden. Jeg har dryppet med midlet i 2 måneder ved haleroden og på maven, og tænkte at det måske kunne være årsag til skæl symptomer. Vi har fået taget blodprøver og har fået shampoo til vask hver anden dag. Yderligere fik vi fiskeolie med hjem også. Dyrelægen mente ikke det var mider eller ringorm. Jeg har selvfølgelig en masse tanker i hovedet om hvad årsag kan være... foder, lavt stofskifte eller andet, men det er kun centreret til maven og ved haleroden. Han er ikke generet af det endnu og klør/bider sig ikke. Og huden er ikke rød eller andet, det er kun skælflager...endnu. Er der nogen der har anvendt deres flåtmiddel og haft lignende reaktioner?
 5. Mange tak for alt info og fordi du deler din erfaring. Det vil jeg tage med mig. Jeg vil helt klart tænke på at lave maden selv. Så ved man også hvad der præcist er i, og hvordan det er lavet/behandlet. Man hører mere og mere og foder der bliver kaldt tilbage, pga. problemer. Jeg læste lidt om at Kelp kunne være en god ting at give som kosttilskud, men det er jo så jod indholdigt, dog på en naturlig måde. Nu er jeg i tvivl om jeg skal give det til kosten. Der er mange meninger på nettet om forskellige ting, det er svært at finde rundt i. Det jeg havde kigget på er kosttilskud/foder tilskud fra Vitapetz, men det er måske ikke nødvendigt hvis man laver maden selv. Nu vil vi tage stoftskifte tallet igen om 1 måneds tid. Det var lidt underligt, for første gang vi fik det taget, der var T4 lavet, men TSH var kun 0,06, hvilket lå meget normalt som vi fik at vide. Da vi så fik taget en ny prøve 3 uger efter, for at få en udvidet stoftskifte prøve, da var TSH lige pludseligt 0.10 som så ikke var indenfor normalen. Der havde han lige været i narkose for at få en knækket tand hevet ud, så jeg er i tvivl om de tal kan blive påvirket at det. Det nævnte dyrelægen ikke noget om, og vi fik taget prøverne 2 forskellige steder, for at få en second oppinion. Men igen, tak for dit svar, der er mange gode ting jeg kan tage med mig!
 6. Hej beaglepack Det er godt nok nogen måneder siden du skrev, men vi har haft en masse prøver igang på Charli som først nu er blevet opklaret. Vi gik til en anden dyrelæge og fik også taget en udvidet stoftskifte prøve, og ja det ser desværre ud til at han har lavt stofskifte 🙄 Vores første dyrelæge målte ikke alle værdier, men da T4 var meget lavt fik vi lavet en udvidet test hos en anden. Der fik vi at vide at han ville komme til at få lavt stofskifte i fremtiden. Han har ingen symptomer på det dog, og levertal er faldet igen. Så alle hans andre værdier er nu normale. Derfor mener dyrelægen ikke vi skal tage ham i behandling endnu. Jeg vil dog høre dig om det du selv har forsket i, ang lavt stofskifte. At maden har en effekt på din hund. Er din hund i behandling med piller for det eller er set pga ændring af kost du har fået tallene relativt normale igen? Jeg har søgt en del på det og jeg kan kun kommefrem til at detcer en fejl i skjoldbruskkirtel, som ikke har relation til andet. Men ville meget gerne høre dine erfaringer med det? Hvad mad laver du til dine hunde nu det er hjemmelavet? Jeg har også søgt på det, men det virker meget uoverskueligt da man åbenbart skal passe meget på med at give de rette mængder proteiner, vitaminer og mineraler. Nu når alle Charlis andre tal er normale, så er jeg lidt påpasselig med at skulle ændre maden, men hvis man iform af kost kan få stoftskifte normalt igen, er det jo bedre end at han skal være på piller resten af sit liv. De mente at de let forhøjede levertal var pga vaccination. Han havde fået sine vaccinationer en uges tid før vi tog blodprøver på ham. De er som sagt nu faldet igen. Han er frisk og har fin pels, og viser ingen andre fysiske symptomer på lavt stofskifte. Hvis du kan dele lidt af din erfaring på området ville det være super 😊 Jeg er også lidt bekymret for om det så betyder han ikke får et langt liv, altså om hunde kan leve normalt med diagnosen under behandling?
 7. Charli

  Forhøjet levertal

  Jeg har en 8 årig dansk/svensk gårdhund. For en måned siden fik vi at vide han har meget let forhøjet levertal. Det sætter selvfølgelig tanker igang. Vi har fodret ham med wild duck og cold river fra wolfsblut siden han var 3 år, fordi vi umiddelbart læste frem til, at det var et godt foder uden kemi og anden dårlig tilsætning. Nu vil jeg høre om nogen herinde har erfaring med fodret og om der evt kan være noget i det der kunne øge lever tallet? Alle hans andre værdier er helt normale. Vi vil foretage en scanning af leveren om 2 uger, men jeg kunne rigtig godt bruge lidt erfaring eller råd til, hvad der evt kunne værr årsag til en hund får forhøjet levertal. Skal siges det er meget lidt forhøjet og dyrelægen synes ikke det som sådan var bekymrende, men kan tallene være let forhøjet til tider og evt falde igen? Udover hans mad får han tatar et par gange om ugen og lidt kylling...og han får også engang imellem lidt mad fra bordet.. feks oksekød eller svinekød. Han er også en meget aktiv hund der flere gange om dagen kommer ud og grave/jage efter mus i skov og på mark. Det resulterer i at han nogen gange får fanget dem, og nogen gange bliver de også spist desværre. Jeg har aldrig undersøgt om mus i længden er skadeligt for hunde. Vores dyrelæge har aldrig sagt noget til det Nogen med lidt erfaring? Det ville være rart med andres syn på sagen...Det bekymre mig jo noget de pludselig er let forhøjet hans tal
 8. Mange tak for svar 😊👍
 9. Charli

  Hund med til Berlin

  Vi tager til Berlin i oktober og tager vores dansk svensk gårdhund med. Jeg vil høre om nogen har haft hund med til byen og kan anbefale steder, hvor man godt må tager hunden med? Jeg har selv søgt nogen steder, f.eks kan vi godt tage ham med på Trabi safari... men tænkte om der er andre attraktioner, hvor hunden må komme med... f.eks i en taske hvis de ikke ønsker hunden skal gå rundt på stedet? Det kunne være dejligt med nogen anbefalinger, så vi kan vælge flere ting til, hvor vi kan have ham med, så han ikke skal være så meget alene på hotellet. Jeg har hørt det også er muligt at tage med på nogen restauranter, selvom man sidder indenfor?
×
×
 • Tilføj...