Hop til indhold

Valentin01

Members
 • Antal indlæg

  3
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Valentin01

 • Rang
  Nybegynder

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Jeg ville ikke gøre det. Men jeg har egentligt ingen mening om hvad andre kan/må gøre i den retning
 2. det var den jeg havde, men jeg kunne simpelthen ikke fjerne dem mens de stadig var små måske er det bare mig der ryster for meget på hænderne? Generelt er det lettere at åbne et særligt kreditkort med forsikring https://credit-10.com/dk/nordiclan-login/ og gå til dyrlægen.
 3. Det lykkedes fint, men.... erkender at processen er 100% manuel så jeg skal finde et 'Boris Continuum Complete' plug-in eller (?). Øvelse gør mester, så det var ikke forgæves. Så lang tid, at det er hobby, regner jeg ikke med timeforbrug!
 4. Jeg har netop købt et canon m50 og det er jeg ret glad for. Det er et system kamera og masser af mulighed for manuelle ting. Men auto er rigtig god og så er der en hel del pre-instillinger som man kan rode lidt med. Jeg gav ca 5300 gennem https://promocodius.com/dk/rabatkode/wupti for det inkl objektiv.
 5. som de andre skriver kan de fleste hunde bo i lejlighed, de skal bare aktiveres, der er dog nogle ting at tænke på. hvis det ikke er en stuelejlighed og der ikke er elevator, skal i tænke på at nogle racer ikke egner sig til at gå på trapper og så er det også værd at overveje hvor gøende racen er så det ikke er til gene for de andre beboere. men det er også vigtigt ikke at købe hund, for den hund man har i forvejen, det skal være for ens egen skyld, alt bliver dobbelt så dyrt og der er dobbelt så meget arbejde så tiden skal også være der
×
×
 • Tilføj...