Hop til indhold

mar.94

Members
 • Antal indlæg

  3
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om mar.94

 • Rang
  Nybegynder
 1. Jeg har netop læst reglerne på fødevarestyrelsens hjemmeside - som du siger er det ikke sådan liiige at tage en hund med til Norge. Den skal være min 15 uger gammel grundet rabiesvaccination. Så skal den have ormekur et par dage indenafrejse, og et pas selvfølgelig.
 2. Tusind tak for dit svar. Dejligt at høre en second opinion 🙂 Hvis det hele bliver til noget , så skal jeg nok lægge nogle billeder ud 🙂 Jeg undersøger lige nærmere angående Norge, tak for at gøre opmærskom på det, ville have været træls at stå i Oslo og så skulle vende hjem igen.
 3. Hej derude Vi skal muligvis have en finsk lapphunde hvalp om ca 7 uger. For lang tid siden (inden vi vidste at det ville være muligt at få en hvalp nu), planlagde vi en fjeldet med ski - stille og rolig tur, hytte til hytte i Norge. Der er dog det lille problem, at hvalpen kun vil være ca 10 uger gammel når vi skal afsted. Men vi har tænkt, at det muligvis slet ikke er noget problem, og det er det vi gerne vil høre hvad andre tænker om. Ideen er, at vi køber en vogn alla den i ser på billedet - i den trækker man børn eller endda babyer i. Hvis vi fylder vognen op med tæpper, vil hvalpen så kunne sidde der imens vi kører afsted? Vi vil nok køre en 4-5 timer om dagen, men pauser selvfølgelig hvor hvalpen vil komme ud og være sammen med os. Der er også masser af tid og morgenen og aftenen hvor den er tæt på os. Vi kan øve at hvalpen sidder i vognen inden vi tager afsted, ved at trække vognen efter en cykel fx. Vores bekymring er selvfølgelig; er det for koldt for den? Vil den føle sig ensom? Vil den kede sig for meget? Er den endnu for lille? Det er en aktivitet vi gerne vil gøre i fremtiden, så vi tænker også, at det er en god måde at komme ud med hvalpen og socialisere den, give den nogle oplevelser, prøve at være i sne, være afsted med en gruppe, sove et nyt sted hver aften, tage færgen og toget etc. Eller er alt dette simpelthen for tidligt? Vi er spændte på at høre jeres svar. Hvis det blive tydeligt for os, at det er en dårlig ide, så gør vi det selvfølgelig ikke! Enten så får vi ikke hvalp nu, eller også så aflyser vi turen! Men hvis det ikke er noget problem syntes vi det kunne være fedt og hyggeligt at have den lille ven med. Hilsen Maria og familie
×
×
 • Tilføj...