Hop til indhold

mar.94

Members
 • Antal indlæg

  3
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om mar.94

 • Rang
  Nybegynder
 1. Jeg har netop læst reglerne på fødevarestyrelsens hjemmeside - som du siger er det ikke sådan liiige at tage en hund med til Norge. Den skal være min 15 uger gammel grundet rabiesvaccination. Så skal den have ormekur et par dage indenafrejse, og et pas selvfølgelig.
 2. Tusind tak for dit svar. Dejligt at høre en second opinion 🙂 Hvis det hele bliver til noget , så skal jeg nok lægge nogle billeder ud 🙂 Jeg undersøger lige nærmere angående Norge, tak for at gøre opmærskom på det, ville have været træls at stå i Oslo og så skulle vende hjem igen.
 3. Hej derude Vi skal muligvis have en finsk lapphunde hvalp om ca 7 uger. For lang tid siden (inden vi vidste at det ville være muligt at få en hvalp nu), planlagde vi en fjeldet med ski - stille og rolig tur, hytte til hytte i Norge. Der er dog det lille problem, at hvalpen kun vil være ca 10 uger gammel når vi skal afsted. Men vi har tænkt, at det muligvis slet ikke er noget problem, og det er det vi gerne vil høre hvad andre tænker om. Ideen er, at vi køber en vogn alla den i ser på billedet - i den trækker man børn eller endda babyer i. Hvis vi fylder vognen op med tæpper, vil hva
×
×
 • Tilføj...