Hop til indhold

MarianneR

Members
 • Antal indlæg

  4
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om MarianneR

 • Rang
  Nybegynder

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Tak for svar. Jeg vil lige kigge lidt nærmere på hvid løbetid 👍
 2. Ok. Tusind tak for svar😊 Tænker ikke hun har underlivsbetændelse, da hun ikke har ændret adfærd (altså udover det “spillen op” til Fie😉) Hun kunne måske godt have snydt mig, men det skulle være første gang. Stopper løbetiden ikke hos hunde, når de kommer op i alderen?
 3. Ja, Vickies løbetid har været meget regelmæssig (Juli og December). Vickie er shih tzu og Fie er en blanding mellem ruhåret gravhund/dansk-svensk gårdhund De “flyttede sammen” for knap et år siden da min kæreste og jeg flyttede sammen. De kommer normalt fint ud af det med hinanden. Denne adfærd startede for et par dage siden. Tænker det måske er noget med hormoner og forår??
 4. Vi har 2 små hunhunde på 8 år, der er begyndt på noget meget mærkeligt? 🤨 Vickie snuser, piver og stikker bagdelen mod Fie, som står stille og ligger ørerne lidt bagud. De “danser” lidt rundt om hinanden og sluttelig hopper Fie op og humper Vickie. Dette gentager sig over et par minutter. Vickie burde have været i løbetid sidst i december, men den udeblev. Fie var i løbetid i februar. Hvorfor denne adfærd? (Kan hunde være homosexuelle?🤔) Vh Marianne
×
×
 • Tilføj...