Hop til indhold

Chrisk

Members
 • Antal indlæg

  3
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Chrisk

 • Rang
  Nybegynder
 1. Vi har også kigget på disse 3 racer Dansk Spids, Shiba, Kromfohrländer. Som aktivering tænker vi lange gå ture flere gange dagligt, og fri leg/bold kast på grønne arealer. Træning af hunden vil vi selv stå for, da jeg går hjemme.
 2. Puddel har vi ikke snakket om men nok fordi vi ikke synes den er særlig pæn. Vi har hunde som vi synes rigtig godt om, Bordor Collie er nok den vi bedst kan lide af dem vi har set selvfølgelig. Vi har jo ikke nogen særlig stor have, så vi kan godt være nervøse for at hunde som godt vil motion ikke vil få nok, af almindelige gåture (30-60 minutter 2 gange dagligt) eller om det et must den skal slippes, så den kan få leget og løbet. Jeg har jo masser af tid så at lære den kommandoer osv er noget jeg læser meget om, så der er jeg ikke så bekymret. Vi er selvfølgelig bare i tvivl fordi det er et mindre sted vi skal bo, og vi vil kun hunden det bedste. Har læst mange forums og om folk som lever med større hunde, og hunde som meget gerne vil motion. De boede meget forskelligt og mange på en del mindre end hvad vi får.
 3. Hej jeg skriver fordi min kæreste og jeg rigtig gerne vil have en hund, vi er begge to opvokset i en familie med hund. Vi flytter her den 1/7 i et rækkehus på 90m2 i 2 plan så der vil være en trappe, der er en meget lille græs areal og en lille terrasse. Jeg har desværre været syg i flere år og er stadigvæk sygemeldt fra arbejde/aktivering. Jeg vil synes rigtig godt om en hund der vil være min bedste ven, som jeg vil kunne gå lange ture med. I området er der lidt skov og en del fodboldbaner som den vil kunne slå sig løs på. Min kæreste arbejder og derfor vil hunden sjældent skulle være alene. Både mine og min kærestes forældre har hunde. Mine forældre har en samojede spids og min kærestes forældre har 2 hunde en yorkshire terrier og en russian toy terrier, så den skal gerne kunne fungere med andre hunde. Vi er meget i tvivl om hvilken race som vil passe til os. Vi ønsker en hund som er mellem/stor, det skal være en hund som vil elske at gå ture og gå på opdagelse i naturen, men samtidig skal den kunne fungere i et roligt miljø og vores lille bolig. Det skal være en hund man selv kan oplære, og den må gerne fælde bare ikke fælde bare ikke så ekstremt som fx samojede spids. Derudover skal den gerne kunne fungere sammen med børn. Vi vil meget gerne hører jeres bud på hvilken race som vil kunne passe ind i vores lille familie.
×
×
 • Tilføj...