Hop til indhold

Jonas Jørgensen

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Jonas Jørgensen

  1. Jeg vil også anbefale Foderbasker.dk til listen. Det skal så lige bemærkes, at jeg rent faktisk arbejder der, så det er ikke en uvildig anbefaling. Det er dog allerede en meget brugt shop, da priserne er meget lave - avancen sættes ganske enkelt lavt. (På langt de fleste produkter er den 30 pct lavere end nærmeste konkurrenter) Servicen står jeg så for og der er mailbesvarelse inden for få timer og afsendelse med dag til dag. Om den slags skal på listen ved jeg ikke, men I kan være 100 pct sikre på, at få en god behandling, der ikke handler om at tjene penge, men om glade hunde.
  2. Brug tomatsuppe og hæld det over foderet i en periode. Det løsner tandsten helt fantastisk. Dem der går til hundeudstilling bruger det, så der er hvide bisser. Efter ca. 14 dage, kan du børste det værste væk med en fingertandbørste.
  3. Vores er med på arbejde og nærmest aldrig alene hjemme mere end et par timer, der får den sit legetøj. Har du overvejet nogen af de mange aktivitetsbolde, hvor der puttes gid ideer i, så den skal rode rundt for at få en godbid? Tænker bare et griseøre jo hurtigt er gnasket færdigt.
  4. Det er vist meget normalt for hvalpe at fjolle meget. Vores er snart to år og når den får frit spil i haven, jagter en stadigvæk hale en smule og spæner vildt rundt.
×
×
  • Tilføj...