Hop til indhold

stonefox

Members
 • Antal indlæg

  9
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

10 Good

Om stonefox

 • Rang
  Nybegynder

Personal Information

 • Køn
  Mand
 1. stonefox

  Selv fjerne lidt tandsten

  Tandsten - selv fjerne Søger tips til selv at kunne fjerne tandsten på en miniature gravhund. Det drejer sig kun om 3 tænder som har tandsten. resten ser fine ud.
 2. stonefox

  Tandrensning - bor i Viborg

  Er det muligt at få lavet en tandrensning på sin hund, uden at det koster 1800. - kr ? Hvis ja - Hvor ? Bor i viborg, men køre gerne 50-60 km efter det.
 3. stonefox

  Afslapning

  Vores miniature gravhund, kan aldeles ikke lide at få ordnet negle. Den ligger konstant og kæmper for at slippe, som gør at arbejdet tager væsentligt længere tid. Hvordan får jeg hunden til at slappe mere af ?
 4. stonefox

  'En Alt for lang negl

  Hej Har søgt i forum efter svar på dette spørgsmål, men uden resultat... Det jeg gerne vil vide, er hvordan jeg få en enkelt negl kortet ned, da den er meget lang. For at det ikke skal komme til at gøre ondt på hunde, kan jeg så klipper lidt tilbage hver anden dag, og så på den måde få negle klippet tilbage over tid ? Når hunden får neglene klippet trækker nerven sig så lidt tilbage, i de tilfælde hvor man kommer for tæt på ?
 5. Født 06.04.2007

  DK07102/2007

  Fulde navn: Lileimo Petit Black Bugatti

   

  Far reg 10403/2005

  Mor reg. 17105/2003

   

  Kuldnummer: 218719

   

  Købt hos

  Lise Moustgaard

  Tingvej 91 Hvalpsund

  9640 Farsø

 6. stonefox

  Ryg K0 - Miniature gravhund

  Har desværre ikke adgang da jeg åbenbart ikke er medlem.
 7. stonefox

  Ryg K0 - Miniature gravhund

  Hvilke af disse menupunkter indeholder databasen ? jeg har være alle igennem men uden resultat.
 8. stonefox

  Ryg K0 - Miniature gravhund

  Jeg har et ejerskabsdokument fra "Dansk Kennel klub" men ved ikke om det er ens betydning med at jeg er medlem ?
 9. stonefox

  Ryg K0 - Miniature gravhund

  Hej Jeg ved ikke meget og følgende, men er blevet oplyst at bla. gravhunde bliver tildelt forskellige værdier som kan gøre sig gældende hvis de skal bruges til avl. ( eks. Ryg K0, index 121, sikkerhedstal 123) De papir jeg har på vores hanhund indeholder ikke disse værdier for folældrene til hunden, og det jeg søger er hvordan jeg kan finde frem til arveanlæg for vores egen hund, forældre, bedsteforældre med mere. ?
 10. stonefox

  Okseben - rensning af tænder

  Hej Vi har en miniature gravhund på 7 år, som altid har fået diverse pillefoder som passer til racen. Vi har haft i ved dyrlæge 3 gange, hvor han er blevet lagt i fuld narkose for at få fjernet tandsten. Nu er mit spørgsmål, for at slide tænderne mere naturligt, og komme af med tandsten og dårlig ånde, må en hund på hans alder begynde at få små stykker okseknogle til at gnave i, eller vil hans mave ikke kunne tåle det ?
×