Hop til indhold

Maaariiieee

Members
 • Antal indlæg

  30
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Maaariiieee

 • Rang
  Nybegynder

Personal Information

 • Lokation
  Ølstykke
 • Hundenavn
  Nora
 • Køn
  Kvinde
 1. Hej herinde :blink:. Jeg har lige købt en hund og ville høre om der var nogle der havde erfaringer med de dyrlæger der er i mit område. Det må gerne strække sig lidt længere væk fra området, men ikke længere end Roskilde eller Frederikssund. Det må gerne være en billig dyrlæge/klinik, men jeg vil selvfølgelig heller ikke gå på kompromis med 'kvaliteten' - ved bare at der nogle steder er forskel på pris uafhængigt at kvaliteten. Råd/bud modtages med kyshånd
 2. Dengang vi fik dalmatiner hvalpe da jeg var mindre havde ingen problemer med døvhed, men måske vi var heldige. Jeg ville aldrig kunne aflive en døv hund iøvrigt!
 3. Havde det på samme måde da jeg så det var en sælger over dba.dk, så forstår dig fuldt ud! Følgende stod på annoncen: skønne legesyge, tillidsfulde hvalpe, som er vokset op i hus m. adgang til stor have. # indkald sat på m. fløjte samt lineføring opstartet # vandt til børn, andre hunde, katte og heste # mor og far bor m hvalpene # trænet m bilkørsel, skov, vand og by # vac. chippede, ormekur ved dyrelæge # termograferet og efterset af kiropraktor # der vil blive taget tid til indkørsel i nyt hjem # med følger sundhedsattest samt foder til første mdr # incl. 5 x hvalpetræning så i er godt på vej # sælger er udd. hundeinstruktør og adfærds behandler # kun tæver tilbage ( vi forbeholder od ret til at afvise køber) Man underskriver desuden en konkrakt hos hende hvor der er 2 års garanti. Jeg var derude inden jeg besluttede mig (havde endda en anden med for jeg ikke blev forelsket uden at have en andens mening) og kunne rigtig godt lide den måde hun håndterede sine hunde på. Annoncer kan jo lyde fine, men måtte ud og se hvor de var og hvem der havde skrevet annoncen. Det var glade, nysgerrige hvalpe og de levede under gode og rene forhold. Forældrene var begge rene, raske racer på stamtavle. Lige netop . Næææææææsten, jeg går i skole 1-2, maks 3 dage om ugen og min mand arbejder på den grund vi bor på. Så selvom det er mit projekt får han lov til at være babysitter de dage jeg nu er i skole .
 4. Jeg vil sige mange tak for alle svarene! Efter at have oprettet tråden fik jeg for alvor min mand med på idéen, så meget at han begyndte at sidde og søge lidt selv. Vi havde egentlig i planerne at vente, men da min mand sendte mig et link til en blandingshvalp (dalmatiner/engelsk springer spaniel) var jeg solgt! Selvom dalmatineren er egenrådig ELSKER jeg den race og har altid gjort det (er vokset op med dem og har aldrig haft andet). Min mand ville have en springer spaniel, så det var jo helt perfekt! :blink: Han har aldrig ville have en dalmatiner, men når jeg nu kunne få 50% dalmatiner måtte jeg slå til. Vi kiggede på budgetten og fandt frem til at det var muligt, så i løbet af næste uge får vi vores lille Nora mus hjem . Jeg har været i HOPLA hele weekenden!
 5. Hvor meget motion/aktivering giver du dine hunde? Har lidt svært ved at vurdere hvad 'meget motion' er når de skriver det rundt omkring på nettet.
 6. Hvor er det nogle kønne hunde du har, er helt solgt i Mollie, men har aldrig hørt om den race før? Hvad er forskellen på den og så en welsh, kan læse mig til de begge er 'jagt-hunde'
 7. Det kunne være den havde potentiale (: . Kan se du selv har en - har du nogle erfaringer selv med agility/rally med den?
 8. Flot hund, ville jeg nok godt kunne overtale ham til (: . Når du skriver fart over feltet betyder det så at den kræver meget motion?
 9. Faktisk har han ikke nævnt en springer spaniel før, men han har haft en chef der har haft en som han godt kunne lide . Så jeg blev helt vild da han faktisk foreslog en hund! Han var først hooked på en slædehund men kan godt se at den ikke vil passe til os når jeg har fortalt ham om den. Så det er heller ikke et hvilket som helst kompromis, men når han er gået så langt som til at sige ja må jeg også lytte til ham (:
 10. Tror ikke helt han kan forene sig med dens udseende, det et det samme med dalmatineren. Og jeg bliver nødt til at finde et eller andet form for kompromis da det har taget flere år at få ham overtalt til vi overhovedet skal have hund (:
 11. Manden har nu nedlagt veto imod puddel og islandsk fårehund, det bliver ikke nemt. Er der nogle der kan sige noget om en springer spaniel? Det var faktisk mandens eget bud!
 12. Min far har fortalt det samme om da vi fik hund da jeg var mindre. Han gad altså ikke rigtigt, men det endte med at det blev hans hund
 13. Jeg tror jeg ville kunne sælge racen alene på det grundlag til min mand
 14. De er da for skønne!. Men det er også lidt det jeg satser på, for tror meget af hans modstand bunder i det med at han ikke selv kan få en kat. Det er jo også pisse uheldigt, men derfor kan vi jo godt stadig få hund .
 15. Måske han også er lettere at overtale når I nu har en malamute allerede . Jeg tror det ville være lettere hvis min mand fik en kat så han også havde 'vundet/fået ret', men jeg kan ikke tåle katte og da han mødte mig gik han af med alle sine race-katte så jeg kunne flytte ind - no questions asked. Jeg kan slet ikke forestille mig hvor hårdt det må have været, jeg ved slet ikke hvad jeg skulle have gjort . Men det er først her nu efter flere år at jeg har fået ham med på en hund - yes (: . Måske han ender med at elske vores hund mere end han troede (sådan var det i hvert fald da jeg voksede op har min far senere fortalt).
×
×
 • Tilføj...