Hop til indhold

Lovisegaard

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Lovisegaard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Community omdømme

  1. Hej pivpiv. Tak for din feedback med gode forslag. Det vil jeg så prøve nu, om ikke andet så får jeg måske nogle kontakter til næste sæson. Endnu engang tak for hjælpen👍
  2. Jeg er lidt udfordret mht. finde et egnet forum, hvor jeg kan komme i kontakt med dygtige hundefolk som har Spaniels (både Coccer, Fieldtrail alm. Springer) Jeg holder to - tre jagter i november og december. Hvis du er jæger må du gerne have gevær med eller er du den dedikerede hundefører som blot gerne vil have bygget på jagttræning af hunden, så er du mere end velkommen til at kontakte mig i kommentarfeltet og så tager vi den derfra. Alternativt ville jeg sætte stor pris på, hvis nogen har viden om andre relevante fora hvor jeg kan henvende mig. Jeg er ikke på Facebook så der kan jeg ikke finde nogen. Håber på at høre fra relevante. På forhånd tak. P. S. 15 km Sydøst for Aalborg.
  3. Jeg er lidt udfordret mht. finde et egnet forum, hvor jeg kan komme i kontakt med dygtige hundefolk som har Spaniels (både Coccer, Fieldtrail alm. Springer) Jeg holder to - tre jagter i november og december. Hvis du er jæger må du gerne have gevær med eller er du den dedikerede hundefører som blot gerne vil have bygget på jagttræning af hunden, så er du mere end velkommen til at kontakte mig i kommentarfeltet og så tager vi den derfra. Alternativt ville jeg sætte stor pris på, hvis nogen har viden om andre relevante fora hvor jeg kan henvende mig. Jeg er ikke på Facebook så der kan jeg ikke finde nogen. Håber på at høre fra relevante. På forhånd tak.
×
×
  • Tilføj...