Hop til indhold

Jim

Members
 • Antal indlæg

  6
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Jim

 • Rang
  Nybegynder

Personal Information

 • Køn
  Mand
 1. Jim

  Hvalp selvstændig ?

  Tak for alle svarene Men tror måske jeg har formuleret mig lidt forkert, fordi det var jo ikke fordi den slet ikke ville snakke eller noget, for leget da også med den inde i stuen og den var rigtig sød. og jo den løftede altså benet og pissede op af en stol ben, der var 3 som så det, og ejeren sagde også han aldrig havdet set det før, jeg kastede også en bamse inde i stuen, og den hentede og ruskede godt i den og fik den lokket tilbage med lidt fløjten, og lyde. og den virket ret sikker i alt den gør, den var ikke nervøs den faldt oven i købet i søvn i min kærestes arme, men det var bare mere at den virker mere selvstændig end de andre hvalpe, de andre var rigtig meget kontakt søgende sådan rigtig meget.
 2. Jim

  Hvalp selvstændig ?

  Så du vil mene hvis den ikke viser mere interesse ville den være et dårlig valg ?, og hvad kan det helt præcis medføre når den bliver ældre at den er som den er nu ?
 3. Jim

  Hvalp selvstændig ?

  Nej vælger ikke først, der var 3 hanhvalpe, men der 2 tilbage, Den anden hanhvalp var meget mere ivrig den sprang nærmest på på mig og pev hvis jeg snakkede med en anden hund, men har aldrig rigtig brudt mig på ruhåret der sort skimmel, men må da indrømme jeg også faldt lidt for den selvom den var sort, men den anden var jo brun skimmel og det jeg helt vild med
 4. Jim

  Hvalp selvstændig ?

  Men skal der op om halvanden uge ca, så må vi se hvordan den er, så må jeg se hvordan den er, den kan jo sagtens nå at ændre sig endnu da de ikke er så gamle jo
 5. Jim

  Hvalp selvstændig ?

  Faldt for den, pga den skældt sig ud
 6. Jim

  Hvalp selvstændig ?

  Hejsa jeg er ved at købe en ny jagthund (Ruhåret hønsehund). Var så ude at se dem da de ca. var 5 og en halv uge, da jeg så kom ud til alle hvalpene var der 5 hvalpe som stormede hen til mig alle sammen snakkes med, og så var der 2 andre den ene så meget trist ud og så var der den sidste, og det var den jeg skulle kigge på, og den var meget sådan selvstændig hvis man kan sige det sådan ?,(tror den lige var vågende) den kom lige hen og sagde hej og så gik den, den gik så over og tissede op af en stol og den løftede benen som en hanhun gør når de bliver ældre!? det har jeg aldrig set så tidligt før. men vi fik den så ind i stuen og den blev lidt mere leje syg, og lidt mere snak salig, ved ikke om den var bleven lidt mere frisk , Men den var slet ikke på niveau med de andre hunde de pev nærmest for at blive snakket med.. Og hunden var ikke bange for noget som helst. der var en ældre tæve som satte den på plads pga den ville have mælk fra hende. Men den var virkelig ikke bange halen stod helt samme og så gik den lidt rundt og så prøvede prøvede den nogle flere gange. Den ville meget gerne leje/bide den gammel tæve i ørene osv. Men den ville godt snakke med hendes damen som gav dem mad og leget med dem hver dag, eller den var hverfald mest hende den snakket med Men det der bekymre mig lidt er at den ikke var sådan total ivrig med at blive snakket med, som alle de andre hvalpe var.. Men er ellers helt solgt i den hund Men ville lige høre hvad mener i om sådan en hvalp der er så selvstændig i sådan en alder, er det noget jeg bør være bange for ?
×
×
 • Tilføj...