Hop til indhold

Umulia

Members
 • Antal indlæg

  13.058
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  8

Umulia last won the day on Juli 14

Umulia had the most liked content!

Community omdømme

10.832.280 Excellent

Om Umulia

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag 10-07-1965

Personal Information

 • Lokation
  Langt ude på landet
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Umulia

  Skal jeg formidle min hund

  Du bliver garanteret sur over det her, men det er et faktum at ejers psykiske tilstand påvirker hunden. Hvis ejer har problemer med angst, vil en følsom hund også få det. Jeg har selv lidt af socialfobi hele mit liv, og hader f.eks. at få uventede gæster. Og når jeg tænker over det, har jeg altid haft over-vagtsomme/beskyttende hunde, især i de år af mit liv, hvor det var værst. Heldigvis er de fleste af de situationer, der trigger min angst, nogle der foregår på steder hvor man ikke har hund med, så jeg synes godt jeg kan forsvare at have hund. Men hvis en hundeejer har en eller anden form for generaliseret angst, der er til stede 24/7, så synes jeg egentlig det er lidt synd for hunden. Det ved jeg ikke om du har, men hvis det er tilfældet forstår jeg godt at du tænker på at omplacere, for det ville nok være det mest rigtige.
 2. Umulia

  Hund, der er bange for fluer

  Hej og velkommen! Din hund ser meget sød ud Først ang. hundetræning - du skriver selv at det har været godt for din hund, så der er ikke rigtig nogen undskyldning for ikke at tage sig sammen og komme af sted. Det er jo også en af de ting, der faktisk er rigtigt sjovt når man først er der. I kunne evt. overveje at få hende steriliseret - så slipper I for de ufrivillige pauser i træningen. Fluerne - mit gæt er at din hund tidligere i sit liv har haft en dårlig oplevelse, som hun nu associerer til fluer. Tidligere ejer kan have ramt hende med en fluesmækker el. lign. De fleste hunde synes at fluer er sjove at jagte og æde, og det er meget praktisk, for de er møg irriterende! Måske har din hunds tidligere ejer straffet hende for at gøre det - der kan være mange årsager. Opgaven for dig er nu at få hunden til at glemme sin frygt, og det gør du ved at aflede hendes opmærksomhed fra fluen. Hav f.eks. et stykke legetøj, I kun tager frem når hun begynder at vise uro over en flue, eller lav nogle øvelser med hende, hvor hun bliver belønnet. På den måde lærer hun at der sker gode ting når der er en flue i nærheden. Samtidig er det vigtigt at I ikke selv reagerer på fluen. I skal ikke begynde at jagte den, eller fægte med armene, for det vil kun bekræfte hendes indtryk af at fluer er noget farligt. Vis at I er rolige, og at alt er normalt. Vælg aflednings-øvelser og lege ud fra hvad I ved, jeres hund i forvejen godt kan lide. Er hun vild med bolde, så hav en speciel bold til de lejligheder. Er det bamser, så find sådan én. Eller er det godbidder, så hav et lager af nogle ekstra lækre flue-guffer, som hun kun får ved de lejligheder. De øvelser I laver kan f.eks. være tricks som rulle rundt, elefanten osv. Det er bare at google tricks for hunde. Håber det er noget, I kan bruge, for det er da synd for jeres hund at hun skal være bange for de små flyvende vitaminpiller
 3. Umulia

  Råd mod hund som tisser inde

  Tisseriet skyldes sandsynligvis separationsangst - altså at hunden er bange for at være alene - så løsningen er at få din hund til at føle sig tryg og mere selvstændig. Der er nogle øvelser, du kan lave med din hund. Dem kan du se i dette program om separationsangst: Men én ting, jeg straks lagde mærke til ved dit indlæg, er at du skriver at din hun kun er i køkken og gang, når hun er alene. Overfor hende understreger det jo kun, at det er en ny og "farlig" situation. Har du prøvet at lade hende have adgang til de samme rum, hun har når du er hjemme? Det vil i hvert fald være en god begyndelse til at gøre hende mere tryg.
 4. Umulia

  Fri billedtråd 2018

  Oluf på morgentur Oluf på aftentur Oluf leger med bold
 5. Umulia

  Futte

  Det gør mig meget ondt! Der er ikke så meget mere at sige - jeg vil gerne indrømme at jeg fælder en tåre for hver eneste H-F hund, der dør. Det er så uretfærdigt at deres liv er så korte! Mange varme tanker til dig
 6. Umulia

  Fri billedtråd 2018

  Hvaler i Storebælt Marsvin: Gryntehval:
 7. Umulia

  Filmoptagelse: sankt bernhardshund

  Mon ikke du skulle prøve her? http://dansk-sankt-bernhard-klub.dk/
 8. Umulia

  Fri billedtråd 2018

  Oluf på eventyr
 9. Umulia

  Fri billedtråd 2018

  Tillykke med hus Tillykke med hus! Og flot skarpt vintergæk-billede Jeg går også selv i flyttetanker, men har lidt svært ved at tage beslutningen
 10. Umulia

  Fri billedtråd 2018

  Jeg tror der er gået en polarforsker tabt i Oluf
 11. Umulia

  Fri billedtråd 2018

  Lige lidt fra i går. Ikke hver dag man ser sådan en ved foderbrættet! (Halemejse). Det er koldt at være havmåge. Det er også koldt at være vinterbader!
 12. Umulia

  Fri billedtråd 2018

  De er da skønne. Jeg elsker fjollebilleder Det er det også. Du er også heldig at være et sted uden sne? Jeg har lige måtte aflyse et interview fordi der er snekaos, hvor jeg skulle hen. Her hvor jeg er, er der intet
 13. Umulia

  Fri billedtråd 2018

  Tak @NickiA for a poste et par billeder af din smukke hund! Jeg havde ellers opgivet tråden som død. Her er et still-billede fra denne video:
 14. Umulia

  Fri billedtråd 2018

  Undskyld sent svar! Det første billede er taget med GoPro Hero6, de andre med Nikon D5600. Tak for de pæne ord, men der er så mange dygtige fotografer i dag, jeg er altså ikke noget særligt Det er bare en hobby.
 15. Umulia

  Fri billedtråd 2018

  Jeg har lige fået to nye kameraer, så jeg har altså nogle billeder, jeg skal af med Der er plads i tråden til alle fotoglade, og jeres billeder behøver ikke at være af hunde.
×