Hop til indhold

Umulia

Members
 • Antal indlæg

  13.044
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

Umulia last won the day on April 13

Umulia had the most liked content!

Community omdømme

10.832.237 Excellent

Om Umulia

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag 10-07-1965

Personal Information

 • Lokation
  Langt ude på landet
 • Køn
  Kvinde
 1. Fri billedtråd 2018

  Hvaler i Storebælt Marsvin: Gryntehval:
 2. Filmoptagelse: sankt bernhardshund

  Mon ikke du skulle prøve her? http://dansk-sankt-bernhard-klub.dk/
 3. Fri billedtråd 2018

  Oluf på eventyr
 4. Fri billedtråd 2018

  Tillykke med hus Tillykke med hus! Og flot skarpt vintergæk-billede Jeg går også selv i flyttetanker, men har lidt svært ved at tage beslutningen
 5. Fri billedtråd 2018

  Jeg tror der er gået en polarforsker tabt i Oluf
 6. Fri billedtråd 2018

  Lige lidt fra i går. Ikke hver dag man ser sådan en ved foderbrættet! (Halemejse). Det er koldt at være havmåge. Det er også koldt at være vinterbader!
 7. Fri billedtråd 2018

  De er da skønne. Jeg elsker fjollebilleder Det er det også. Du er også heldig at være et sted uden sne? Jeg har lige måtte aflyse et interview fordi der er snekaos, hvor jeg skulle hen. Her hvor jeg er, er der intet
 8. Fri billedtråd 2018

  Tak @NickiA for a poste et par billeder af din smukke hund! Jeg havde ellers opgivet tråden som død. Her er et still-billede fra denne video:
 9. Fri billedtråd 2018

  Undskyld sent svar! Det første billede er taget med GoPro Hero6, de andre med Nikon D5600. Tak for de pæne ord, men der er så mange dygtige fotografer i dag, jeg er altså ikke noget særligt Det er bare en hobby.
 10. Fri billedtråd 2018

  Jeg har lige fået to nye kameraer, så jeg har altså nogle billeder, jeg skal af med Der er plads i tråden til alle fotoglade, og jeres billeder behøver ikke at være af hunde.
 11. Ekstra smart hundehandler!

  Interessant radioprogram: Dansk "top-opdrætter" sælger dårlig avl til overpris til det svenske forsvar. Som jeg også selv opdagede, da jeg i sin tid forsøgte at lave research på dansk hundeavl, vil ingen citeres for deres udtalelser. https://www.dr.dk/radio/p1/efterforskerne/efterforskerne-35#!
 12. GD og trapper.?

  Har du tid og lyst til at gå på jagt eller jogge 20 km hver dag? Er du klar til at hænge i snoren medens din hund forsøger at fange alt, der går forbi? Ellers vil jeg ikke anbefale en Weimaraner. Det er en meget anderledes hund end en Grand Danois! Kom lige i tanker om denne lille joke
 13. GD og trapper.?

  Hej, det er længe siden! Det gør mig meget ondt at du har mistet Tulle. Jeg mistede selv Vinnie for et par år siden - helt utroligt at det er så længe! At du bor på 1. sal behøver altså ikke at forhindre dig i at få en grande igen. Det er ikke mange trapper. Bær din hvalp så længe du kan, og sørg i øvrigt for at den får styrket muskler og led ved at gå på forskelligt underlag - f.eks. strand, skov osv. så det ikke er hårdt fortov hele tiden. Medens jeg havde Vinnie, gik hun op og ned ad trapperne til 1. sal mange gange dagligt, og hun fik alligevel 10 år med førligheden i behold.
 14. Pleje af Bulldog-rynker?

  Den lille Oluf er jo ikke helt ny mere, og det er begyndt at kunne ses på ham. I går lagde jeg for første gang mærke til at han er begyndt at blive rød og hudløs i rynkerne under øjnene, og jeg ville være taknemmelig for gode tips fra andre rynkehundeejere om hvordan I tackler den situation - vådservietter, børnepudder eller?
 15. Septembers billeder 2017

  Nå, man "henter" dem bare Jeg kan lede i ugevis uden at finde én
×