Hop til indhold

Everyones Hero Part II


Gæst mosgaard
 Share

Recommended Posts

Gæst mosgaard

Nå men jeg ligger jo hjemme ved de gamle og har efterhånden talt hvert et blad, hver en loftbredde og gennemtænkt enhver førhen forsømt tanke som man normalt ikke spilder sin tid på i en travl hverdag...

 

Tjalfe er nok en tand understimuleret for tiden, så nu hvor jeg endelig er istand til at ligge på maven i ny og næ blir der kamptrænet hen over sofaens armlæn. Og dét synes Tjalfen er hygge! Pt. prøver vi og med at slikke sig om munden - og det er altså super sjovt at se hvordan det altså knager i hovedet mens han sidder og kikker på mig for at regne ud hva faen det er jeg har gang i. hihi. Ellers blir der trænet dæk, stillingsskift osv.

 

Hele formiddagen har vi jo alene sammen, og stakkels Tjalfe drengen nægter jo at rende rundt ud i haven når jeg er alene hjemme. Så han sætter sig lige udenfor havedøren, og når jeg så imellemtiden prøver at smutte på toilet, gør han fra det sekund jeg forsvinder bag døren til det sekundt jeg kommer til synes igen. Og sådan har han altså ikke gjort før. Når min mor til min kære mor til gengæld kommer hjem drøner han glad rundt i haven.... Og så skal den også ha gas, men ikke mere end at han mindst hver halve time, sådan ca., lige er inde og give mig et møs på kinden og så drøner han ud og leger igen.

Begynder jo at tænke min dejlige bamsebjørn går og passer lidt på mig.:lun:

 

Dertil har vi jo nok altid sådan i ny og næ ladet ham hoppe op og få en krammer - pyhh man kan tydeligt se hver eneste selvdisciplineret hjernecelle arbejder på højtryk mens han danser foran mig, når jeg går på krykker, for at holde sig fra at hoppe op... det er altså hårdt at være hund...

 

Tjalfe må i denne tid gerne være i stuen, men så snart min mors bil kører ud af garagen sniger han sig mere forsigtigt end en ninja op på min mavse i sofaen (faktisk opdagede jeg det først da han lagde sig på maven i går... muligvis pga. morfinen:genert:) og ligger sig med hovedet lige ved siden af min gips. Og jeg har aldrig set min hund bevæge sit hoved så forsigtig før, så han virker umiddelbart klar over at jeg er ret øm over mit ben.

 

Men nu til billederne - her er lidt billeder af Tjalfe i sofaen mens han vogter min gips....:lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

Åhhhh hvor er han sød :hjerte: Er vildt misundelig lige nu :oops: Altså selvfølgelig ikke på at have et brækket ben, det tror jeg alligevel gør pænt ondt. Ved du hvor længe du skal have gips på??

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst mosgaard
Åhhhh hvor er han sød :hjerte: Er vildt misundelig lige nu :oops: Altså selvfølgelig ikke på at have et brækket ben, det tror jeg alligevel gør pænt ondt. Ved du hvor længe du skal have gips på??

 

Pt ser det ud til at jeg skal have gips på i 4 uger og sådan en støvle-ting i 2 uger og derefter må jeg så langsomt begynde at støtte på foden... mangler lige lidt toldmodighed, men dejligt man har en wuffer som gider holde en med selskab:lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...