Hop til indhold

3 pinlige historier fra hundeejere


Administrator

Hunde er skønne og fantastiske, men indimellem trækker de deres ejere ud i nogle lidt uheldige situationer. Her kommer tre pinlige historier fra (ellers) glade hundeejere.

Hunden gik ind i nabokrigen

Jeg havde i længere tid været i en ubehagelig strid med min nabo. Vi kunne hverken enes om det ene eller det andet, og det blev mere og mere irriterende og – for at sige det rent ud – barnligt. Det hele kulminerede, da min kære hund valgte at forrette sin nødtørft lige midt på naboens græsplæne. Jeg opdagede intet, før min nabo rasende kom vandrende ind i min have, bedst som jeg havde de nye svigerforældre på besøg til kaffe og kage. I hånden havde han en skovl med hundelorten på, og han var mildest talt ikke begejstret. Jeg fik i mere end én betydning et møgfald i svigerforældrenes påhør, og de havde nær fået kagen galt i halsen.

Hvalpen fandt det forkerte legetøj

Jeg havde bogklubben på besøg, og vi sad og gennemgik dagens romanstykke. På dette tidspunkt havde jeg lige fået ny hund – en skøn lille hvalp. Midt i analysen kom min kære hund stolt løbende ind i stuen med et stykke legetøj i munden. Det var dog ikke hans eget hundelegetøj, men derimod min dildo, som han havde fundet i soveværelset. Jeg blev ildrød i hovedet, for de andre kunne ikke undgå at bemærke det. Heldigvis grinede de bare af det, og jeg tænkte, at nu kunne vi vende tilbage til vores roman og glemme alt om det. Samtalen blev dog hurtigt drejet over på rollespil, bondage og sexlegetøj i stedet, og jeg har måttet høre for episoden lige siden.

Lufteturen endte med en tur i mudderet

Det var en kold og våd efterårsdag, men min firbenede ven skulle naturligvis ikke snydes for en gåtur i parken. Jeg trak i regnjakke og gummistøvler og begav mig afsted med snoren og hunden i hånden. Som regel får min kære hund lov til at løbe frit i parken, og det skulle hun selvfølgelig også have lov til på denne dag. Hun blev imidlertid lidt for ivrig, da hun så de andre hunde løbe omkring. Jeg nåede derfor ikke at få snoren af hende, før hun havde løbet et par omgange omkring mig. Snoren var viklet omkring mine ben, og da min hund satte i løb efter en af de mange legekammerater, væltede jeg lige så lang, jeg var. Ikke nok med at jeg lå udstrakt på jorden i parken, havde jeg naturligvis også været så ”heldig” at lande lige midt i en kæmpe mudderpøl. Gåturen blev afsluttet temmelig brat den dag.


Bruger Feedback

Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at viseGæst
Dette er nu lukket for yderligere kommentarer×
×
  • Tilføj...