Hop til indhold

Siri

Members
 • Antal indlæg

  8.050
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

Siri last won the day on August 14 2017

Siri had the most liked content!

1 Følger

Personal Information

 • Lokation
  9000
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Siri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

225

Community omdømme

 1. Det er en borderting, det der med at gå lavt Den ser ud til at sidde totalt godt!
 2. Siri

  Hvalpeplaner i 2017?

  En flok hysteriske hvalpe billigt til salg 😱 Shit de er fantastiske at arbejde med og har et utroligt mod! Men de er altså højlydte 😂
 3. 2 ture! Du er fandme ikke til at styre
 4. Er så glad for at opdateringen af forum betyder at jeg igen kan poste billeder Her af mine fantastiske hundehvalpe, og Eigil, som eeeeelsker dem!
 5. Jeg har det her: http://www.qimmiq.dk/produkt/non-stop-dogwear-loebebaelte/ Vejer ingenting og sidder fantastisk. Man kan ikke mærke, at man har det på!
 6. Var det til at styre med de to? Altså ikke alt for vildt træk? Er i øvrigt totalt lykkelig for mit nye løbebælte. Det er 100 gange bedre end det gamle!
 7. Argh det siger du nok Men altså i sidste uge løb jeg 7-8 km med en tid på 6,30 og det var bare totalt afslappet. Virkelig overskudsagtigt og uden anstrengelse. Det var fandme fedt! Løber med Bonus, men nu hvor hvalpene er ved at være store skal Pai snart spændes for. Hun skal lige have et par ture løs først, så vi får formen på plads. Er MEGET spændt på at løbe med 2!!! Løber du med 2 nogle gange?
 8. Yeah en god tråd! Arbejder totalt målrettet på at blive klar til en HM. Okay totalt målrettet er måske så meget sagt, for har ikke været afsted i en uge I morgen!
 9. Siri

  Hvalpeplaner i 2017?

  . Ja de er nogle små, fede marsvin lige nu - en uge så er der gang i hvalpekassen :hjerte:
 10. Siri

  Hvalpeplaner i 2017?

  Cuteness overload!!
 11. Siri

  Hvalpeplaner i 2017?

  Tak! Ja, jeg kan bare ikke få det der med indsæt billeder til at virke fra mac! Mega irriterende. Men jeg kan afsløre at de er VIRKELIG nuttede (hvis jeg lige selv skal sige det) Har to hanner "tilbage" og en masse interesserede, så er lige ved at finde ud af hvem der skal hvorhen. Måske en til Sydafrika og en til Østrig.
 12. Siri

  Hvalpeplaner i 2017?

  Mine hvalpeplaner for i år har resulteret i 7 smukke hvalpe, født i tirsdags! 5 hanner og 2 tæver og alle er perfekte (hvis jeg selv skal sige det). Hvis jeg kunne sætte billeder ind, så spammede jeg jer :blink:
 13. . Altså jeg synes faktisk det er lidt synd, at korrektion er blevet så negativt ladet. For det er jo det man gør... altså "ændrer noget forkert til noget rigtigt" eller "fjerner en fejl". Det er blevet synonym med straf, og det synes jeg slet ikke det behøver at være
×
×
 • Tilføj...