Hop til indhold

Billigste fragt på hundeudstyr


Journalisten

Hvis man er hundeejer eller generelt set bare glad for hunde, så vil man typisk også have med en del pakker at gøre. Det kan enten være, at man skal modtage pakker, for gaver med legetøj eller mad, man som har købt til hunden, men det kan også være, at man selv skal sælge til andre, og derfor er det vigtigt, at man kender til de billigste steder at få fragtet sine pakker.

Der er nemlig stor forskel på prisen i at sende pakker, og hvis du vælger det forkerte sted, så kan en pakke let komme til at koste dig 20-30 kroner ekstra i fragt, og hvis det er kunden der skal betale det, så er det ikke sikkert, at får solgt ligeså meget af dit hundeudstyr.

Så hvad enten det er Bring, Postnord, GLS eller et andet fragtfirma, så bør du sætte dig ned og få kigget på, hvor du egentlig kan få den billigste fragt på din pakke transport.

Hvor kan man sammenligne priser?

For at finde den billigste og hurtigste metode på den mest overskuelige måde, bør du sammenligne de forskellige priser. Heldigvis for dig, har Pakke.dk løsningen klar, da de tilbyder den service, som du leder efter. Det fungerer meget simpelt på den måde, at ud blot indtaster de forskellige informationer, og derefter regner hjemmesiden selv ud, hvad det kommer til at koste dig, og hvor længe pakken er undervejs.

Du skal først og fremmest vælge hvorfra og hvortil, at du gerne vil sende din pakke. Derefter skal du vælge størrelsen. Det kan være en lille normal pakke, det kan være en større pakke som en flyttekasse, eller det kan være en palle (og container, hvis du pludselig skulle få brug for det).

Priserne er ganske fair, og de bliver stillet op, så du kan se den billigste løsning først. Hvis du skal sende en helt normal størrelse pakke med en maksimumvægt på 4 kg. Så vil det være Bring, der kan tilbyde dig den billigste pakketransport.

Her vil en pakke fra Jylland til Sjælland cirka koste dig 45 kroner, og det vil tage mellem 1-2 arbejdsdage før pakken er leveret. Med held vil pakken altså være fremme næste dag, og ellers vil den maksimum være fremme efter to hverdage.

Leder du efter en hurtigere løsning, hvor pakken er garanteret at være fremme næste dage, så skal du enten tage et kig hos GLS eller hos Postnord. Her er priserne hos begge to 80 kroner.

Priserne varierer dog, og de priser du læser her, kan være enten billigere eller dyrere, når du kigger på dine priser. Løsningen med at sammenligne priserne gør dog, at du altid vil kunne finde de billigste priser, og det hjælper dig økonomisk, hvis du jævnligt skal sende pakker.

 


Bruger Feedback

Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at viseGæst
Dette er nu lukket for yderligere kommentarer×
×
  • Tilføj...