Hop til indhold

Få råd til drømmehunden med et kviklån


Journalisten

Har du længe gået og drømt om en firbenet ven uden at have haft mulighed for at spare? At anskaffe sig en hund kræver ikke kun tid, men også penge – især hvis du går og drømmer om en unik racehund med en imponerende lang stamtavle.

Det er ikke nogen hemmelighed at hunden er menneskets bedste ven, og kan føre en masse gåde stunder og glæde til familien i mange år i fremtiden. Hvis du derfor ikke ønsker at vente, kan et kviklån muligvis være vejen frem. Lån penge ved hjælp af fair-laan.dk, hvor du kan sammenligne nogle af landets førende online lånetilbud.

Hvad koster hunden?

Hunde kan variere meget i pris, men ønsker du en unik race med stamtavle fra Dansk Kennelklub, må du forvente at komme af med noget mere. Hvalpe er også dyrere end ældre hunde. Når det så er sagt, er pengene som regel give godt ud når du vælger en raceren hund, da du i så fald kan være sikker på at hunden kommer fra sunde linjer – og det alene kan være med til at reducere på antallet af dyrlægebesøg i fremtiden.
Der er også visse racer der er mere eftertragtede end andre og det afspejles også i priserne. Engelske bulldogs bliver som regel født ved kejsersnit og kan derfor komme til at koste langt over 20.000 kr., hvorimod renracede labradorer og spaniels måske kun koster et par tusinde. Det er derfor dit ansvar at sørge for at undersøge, hvor meget du kan forvente at komme af med.

Skal du have en hvalp fra udstillingslinjer, kan du også forvente, at dette vil påvirke prisen. Hvis du derimod blot leder efter din nye bedste ven til sjov og leg, er der ingen grund til at betale dyrt for en lang stamtavle.

Har du råd til at holde hund?

Til trods for at langt de fleste danskere med styr på økonomien har mulighed for at optage et billigt lån på nettet, er det vigtigt at du på forhånd sikrer dig, at du reelt har råd til at holde hund.

Det er nemlig ikke kun selve købet der kommer til at koste. Herudover skal du også sørge for at investere i en hundeseng, snor og halsbånd samt legetøj. Månedlige udgifter inkluderer som regel foder, dyrlægebesøg og forsikringer. Nogle hunderacer er også dyrere at holde end andre, da de kan kræve specialfoder eller hyppigere dyrlægebesøg.

Sørg derfor for at udarbejde et budget, der giver et overblik over husstandens nuværende økonomiske situation. På den måde kan du nemt og hurtigt vurdere, om der reelt er råd til en hund.

Lån til din drømmevovse

I dag er der mange danskere der har fået øjnene op for de utallige fordele ved et online kviklån. Når du låner penge på nettet, kan du bruge dem præcis som det passer dig uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Derudover er markedet for online lån i dag så stort, at du kan finde låneudbydere der kan tilbyde dig både store og små lån alt afhængig af dine behov.

Har du styr på økonomien og er du ikke registreret i RKI, kan et kviklån med sandsynlighed være et godt alternativ for dig, der ønsker at realisere din drøm om en hund.  Det bedste er, at langt de fleste udbydere giver dig svar på din ansøgning mere eller mindre med det samme. Det betyder, at du ikke behøver at gå og vente i evigheder på at du kan tage ud og hente din nye bedste ven!


Bruger Feedback

Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise
×
×
  • Tilføj...