Hop til indhold

Fra vild ulv til menneskets bedste ven


Administrator

Hunden har efterhånden været kendt som menneskets bedste ven igennem mange år. Hundens trofaste sind, ubetingede kærlighed og sociale gemyt skaber glæde og velvære i mange mennesker hjem verden over. Men hvordan gik det egentlig til at denne varmblodede ulv blev så fortrolig med mennesket? 

Vores tætte forhold til hunde siges at gå over 30.000 år tilbage i tiden, og nogle påstår at det fremfor at være mennesket som adopterede ulven, snarere var ulven, som adopterede mennesket. Ulvene var nemlig glimrende jægere og havde på den måde ikke brug for nogen til at forsørge dem. Dog har de formentlig sneget sig til at nyde godt af diverse rester fra menneskers mad, og på den måde kunnet slippe for at jage lige så meget selv, og således fik de ulve, som levede tæt op ad mennesker lige så langsomt opbygget en følelse af alliance med menneskearten.

Nu til dags er hunderacer blandet på kryds og tværs, og den tamme hund er så vigtig for mennesket at de typisk både er forsikret, har en adgang til læge og sågar af til til har deres deres egen Instagram-account og flere følgere end de fleste dødelige. 

Det kan godt være at det af og til er svært at få pengene til at slå til i hverdagen, men når det kommer til ens firbenede bedste ven, burde intet være et spørgsmål om penge. Derfor er det både godt for ejerens samvittighed og hundens velbefindende, hvis man forsikrer sin hund. Heldigvis kan man så en Lovpligtig hundeansvarsforsikring til 0 kr som dækker 24 timer i døgnet under alt fra jagt til træning og opvisning.

Det er forskelligt fra hund til hund hvilken forsikring der er nødvendig, men der er ingen tvivl om at en 24 timers forsikring til en start er en god idé for alle vovser. Derudover kan man tilføje med både hundesygeforsikring og hundelivsforsikring til ganske overkommelige priser.

Det giver en tryghed og en sikkerhed i hjemmet at vide, at man er forsikret hvis der skulle ske noget, og lige disse ting burde man aldrig gå på kompromis med. Når man tænker på al den glæde en hund spreder i hjemmet, er der ikke noget at sige til, at mange folk prioriterer at hunden skal have så gode vilkår som muligt. Det at have en hund som følgesvend giver nemlig ikke bare glæde men også tryghed for mennesket, og hvorfor ikke give det samme tilbage til din bedste ven?


Bruger Feedback

Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise
×
×
  • Tilføj...