Hop til indhold

Har min hund brug for cannabisolie?


Administrator

Mange spørger sig selv, om det måske ville kunne have en gavnlig effekt for netop dem at prøve kræfter med cannabisolie som medicin – enten til dem selv eller til deres hund. Der ér da også rigtig mange områder, hvor det har vist sig at have stor effekt, og derfor er det ikke utænkeligt, at du eller din hund kan få glæde af cannabisolie. 

Man skal dog ikke bare kaste sig ud i det, før man ved lidt om det på forhånd. Cannabisolier er nemlig en kraftig størrelse, og man skal derfor vide, hvad olien egentlig gør, og hvornår den kan hjælpe. Det er samtidig vigtigt at vide, hvordan olien skal bruges, så den får den størst ønskede effekt. 

Tilsyneladende uforklarlige smerter 

Generelt ubehag i kroppen er naturligvis som regel forårsaget af noget, for smerter opstår ikke bare ud af det blå. Det kan imidlertid ind imellem være svært at finde roden til problemet, og det gælder i særdeleshed, hvis det er ens kæledyr, der har ondt. Ser din hund ud til at være i smerte, kan det være svært at vide, hvad du skal stille op. Hvis ikke der umiddelbart er nogen fysisk forklaring, vælger nogle hundeejere at ty til cannabisolie. 

Cannabisolie virker mod fysisk smerte på den måde, at det får kroppen – hvad enten man er dyr eller menneske – til at fokusere mindre på smerten. Når det sker, har man mulighed for at hele bedre, og det er altså derfor, at det kan være så effektivt til behandling af både dyr og mennesker.  

Smerter et bestemt sted 

Det kan også være noget mere lokalt, man vælger at bruge cannabisolien mod. Det kan eksempelvis være, hvis man selv eller ens firbenede ven har ondt i en bestemt muskelgruppe.   

Mange har haft succes med at bruge CDB-produkter med cannabisolie til behandling af kæledyr. Inden du bruger cannabisolie til behandling af din hund, gør du imidlertid klogt i at konsultere en dyrlæge, som kan rådgive dig. 

Psykiske udfordringer

Psykiske problemer findes desværre i mange afskygninger, og de rammer både dyr og mennesker. I forbindelse med diverse psykiske udfordringer har man set gode resultater med at benytte cannabisolie. Er din hund eksempelvis meget stresset eller bange, kan det derfor være en overvejelse værd at gå denne vej. 

Det skyldes, at cannabis i vid udstrækning har en afslappende effekt, og dermed giver det din hund mulighed for at slappe af. Lige så vel som det kan være svært at finde roden til psykiske problemer hos mennesker, kan det naturligvis også være det hos dyr. Derfor kan det være et forsøg værd at prøve kræfter med cannabisolie, hvis din hund virker til at have psykiske udfordringer. 


Bruger Feedback

Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at viseGæst
Dette er nu lukket for yderligere kommentarer×
×
  • Tilføj...