Hop til indhold

Sådan får du mere råd i budgettet til en hund


Journalisten

I vores verden findes der ikke noget bedre, end menneskets bedste ven. En hund er der altid for en, uanset om man er i godt eller dårligt humør. Desværre er det ikke altid en billig affære at anskaffe sig en hund, da der både skal være plads i budgettet til mad, legetøj, udstyr samt besøg hos dyrelægen, hvis der skulle ske noget med vovsen.

Sidst men ikke mindst er der naturligvis også beløbet for selve hunden, men det er det mindste af udgifterne, selvom det kan virke højt i starten.

I denne artikel vil vi komme med gode tips og tricks til, hvordan du kan få mere plads i dit budget, så du har råd til at have menneskets bedste ven rendende rundt i huset.

Få hjælp af din hund til at have råd til den

Det lyder måske en anelse mystisk, men faktisk kan din hund være vejen frem til, at du har råd til at eje den. Rigtig mange mennesker elsker dyr, og hvis du er god til enten at tage billeder af den, eller skrive sjove interessante opslag, så kan du faktisk tjene penge på lille Fido.

Du kan enten gøre det ved at starte en blog, hvor du skriver omkring livet med din hund, eller du kan starte en Instagram-profil, som udelukkende omhandler din hund.

I begge tilfælde kræver det, at du får seere og læsere til, som gerne vil læse om dit forhold til din hund. Bliver det bare en lille succes, kan du både få penge for sponsoreret indhold, men du kan også gratis mad, legetøj og andet til din hund.

Start en onlineforretning

Det kan være, at du bare er helt kanon til at lave hjemmelavede ting. Hvad enten du er god til at sy, strikke eller noget helt tredje, så har du faktisk mulighed for at sælge det på nettet, og det er ganske let.

Du kan lave din egen forretning helt gratis, enten ved hjælp af Ebay eller Amazon, eller du kan vælge en af de mange færdiglavede webbutikker, hvor du kun skal betale en lille del af dit salg, for at få lov til at ligge.

Har du ikke egenskaberne til at lave noget, som du kan sælge, så kan du også sælge ud af dit tøj, eller andet inventar i dit hjem, som du alligevel ikke bruger. Her kan du benytte DBA, G&G eller auktionssiden QXL til at skrabe lidt ekstra penge sammen i dit budget.

Spar der hvor der spares kan

Hvis du allerede sparer nok penge i forbindelse med indkøb, så kunne du måske overveje at kigge på andre steder, hvor du kan finde lidt penge. Det kan være, at du har en dyr forsikring, hvorfor ikke prøve at forhandle prisen ned? Ofte kan der spares flere tusinde kr. om året, hvis man bare gør en lille indsats for at ændre sine forsikringer.

Det er typisk på bilforsikringer, at der er mange penge at hente. En bilforsikring vil være dyr for unge mennesker, og de glemmer simpelthen at få den ændret, når de bliver ældre.

Kig derfor, om du ikke har et par steder du kan hente nogle penge, så du i stedet kan få råd til din nye bedste ven.

Har du fint plads i budgettet hver måned til at eje en hund, men mangler et beløb til at anskaffe den, så kan du tage et kig på denne kviklån guide, hvor du hurtigt kan finde hjælp til at få et lån.


Bruger Feedback

Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise
×
×
  • Tilføj...