Hop til indhold

Sådan beskytter du din hund fra lopper og andre parasitter!


Administrator

Der er intet værre end at se din hund angrebet af lopper og lus. Disse truende parasitter kan forårsage problemer for din hund, som f.eks. loppeallergi, bændelorm, hårtab og andre hud lidelser. Hvis angrebet er stort, kan det give din hvalp eller hund et alvorligt tilfælde af blodmangel, da de lever af dens blod.

Som ansvarlig hundeejer, skal du være opmærksom på, hvordan du kan beskytte og opdage, når din hund er inficeret med lopper, flåter og andre parasitter. Ikke alene vil du have at din hund er sund og rask, du ønsker heller ikke at dit hjem skal være angrebet af disse små monstre, der ikke har noget problem med at skifte til menneskelige ofre også.

Opdagelse

Der er en enkel måde at se, når din hund er angrebet af lopper. Mens du giver din hund dens regelmæssige børstning, vil du finde de voksne lopper eller deres afføring i hans pels og hud. Hvis du børster på en hvid overflade, vil du se små mørke pletter af snavs, som bliver rødbrune, når de kommer i kontakt med vand.

Invester i en god loppekam, så du kan løbe igennem din hunds pels at kontrollere for loppesnavs. De normale områder til kæmning og kontrol er omkring din hunds bagparti og hoved.

Behandling

Loppeshampoo kan fjerne voksne lopper, æg, larver og andre parasitter uden nogen bivirkninger for din hund. Du kan endda købe en, der er sikker at bruge på en hvalp som f.eks. Biogance Loppeshampoo.

Det er vigtigt at du ikke ignorerer din hunds omgivelser, fordi lopper faktisk kun tilbringer 10 % af deres tid på din hund og 90 % i din hunds omgivelser. Få et loppe forebyggende produkt, der vil dræbe de voksne, æg og larver, der er i din hunds seng, soveværelse og tæpper.

Hvis din hund eller hvalp er allergisk over for loppe produkter, som indeholder kemikalier, kan du bruge allergivenlige naturlige produkter som PetzLife Loppe- og flåtmiddel.

Din hunds kløe kan styres med produkter som Itch Stop, som er sikker og skånsom mod huden. Det stopper kløe hurtigt og accelererer helingsprocessen. Dens naturlige ingredienser gør det sikkert at bruge så mange gange som nødvendigt for at forhindre din hunds kløe i at blusse op.

Forebyggelse

Lad ikke nogen overbevise dig om, at kun et beskidt hjem er en god grobund for lopper, flåter og andre parasitter. Selv det reneste hjem kan få et loppeangreb. Hvad du skal gøre er at sikre, at du og din hund ikke bliver inficeret igen ved at tage nogle forebyggende foranstaltninger.

Den bedste måde at bekæmpe lopper er at forhindre dem i nogensinde at angribe din hund og dit hjem. Det tager en masse tid, penge og kræfter at kontrollere og behandle et eksisterende angreb så dette bør motivere dig til at sikre, at du forhindrer genangreb.

Reducer din hunds eksponering for lopper, flåter og andre parasitter ved at holde den ud af skoven. Fjern blade og ryd buske og højt græs, der omgiver dit hjem. På trods af disse bestræbelser, er det dog det stadig muligt for din hund at få lopper og flåter, og behandl derfor din hund med loppeprodukter, der beskytter den fra uventede loppe- og flåtkilder uanset om de er i voksen-, larve- eller æggestadie.


Bruger Feedback

Recommended Comments

Der er ingen kommentarer at vise
×
×
  • Tilføj...