Hop til indhold

hvalpeleg i ølstykke


Gæst millemor
 Share

Recommended Posts

Jeg bor ellers i området, men Nana er 10 mdr. og ret stor ( er en bl. af lab.,border, schäfer og golden). Det kan nok være at din lilleput synes at det er for voldsomt.

 

Grunden til at jeg skriver er, at Ølstykke har en meget god "hundeskov" :5up: eller rettere en stor indhegnet mark med træer i midten, ca. på størrelse med 3 fodboldbaner. Den er indhegnet og den har en natur agility bane med bla. tunnel, slalom og træstammer til balance øvelser. Perfekt sted at øve indkald og socialisering.

 

Folk derude er meget sociale anlagt. Hvis hundene synes om hinanden, ja så er det dem der bestemmer og menneskerne må så bare følge med :-D

Vi går tit 5-6 stykker sammen og sludre mens vi holder øje med hundene. Det er vildt hyggeligt - jeg glæder mig til sommer, hvor jeg så også kan komme der til hverdag og nyde de lyse aftener.

Har aldrig været ude for at nogle af hundene kom op og slås - bare sådan lidt hvem skal bestemme.

 

Jeg kan varmt anbefale at du tager din hvalp med derud, men måske først når den er blevet lidt ældre. Jeg møder tit en golden hvalp, som ca. er 13-14 uger gammel og den klarer sig rigtig fint.

 

Hvis du mangler et sted at gå til hvalpe træning, kan jeg varmt anbefale givpote.dk. :5up:Vini er uddannet hos Irene Jarnved og klikker uddannet hos "Hund og træning". Hun starter hvalpehold op i Hillerød i januar.

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak for svar. Har været oppe og kigge på hundeskoven, den er fin! Men du har ret; hun skal være lidt større. I går mødte vi tre voksne hunde, og hun var ved at prutte i pelsen, derfor hvalpeefterlysning. Jeg er skrevet op på hvalpehold der starter i januar, synes bare det er for længe at vente med at lege og møde andre hunde?! Men vi går selvfølgelig hver dag, flere gange, måske tør hun mere efterhånden, så hun får lidt mere kontakt med dem vi møder...

Link til indlæg
Del på andre sites

Du er velkommen til at komme hos os og lege:blink:

Vi har en lille flok hvalpe der kommer og leger hver torsdag kl 16-1640 ca.

Alle racer er velkomne:hjerte:

 

Du kan lige skrive til mig hvis du er interesseret, vi bor i Ølsted

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 weeks later...

Jeg leder selv med lys og lygte efter et sted at træne min dansk/svenske gårdhund (Marquis) - han er nu 16 uger gammel og vil helt sikkert gerne lege med Mille?

 

Vi bor i Ølstykke, så det skulle være muligt hvis det har interesse?

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...