GRAND DANE Skrevet Februar 8, 2010 Rapporter Share Skrevet Februar 8, 2010 (rettet) vad syns i om det her kødklister?? som vist er blevet tilat idag. hørte det lige i radioen og gad godt vide om det vel blive brugt i alt kød eller vordan.:hmm: ups det var vist det forkerte forum Redigeret Februar 8, 2010 af GRAND DANE ups Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst The dogfather Besvaret Februar 8, 2010 Rapporter Share Besvaret Februar 8, 2010 Jeg synes det er ulækkert...så det er godt de skal mærke pakkerne med kødklister...hehe... Minder mig lidt for meget om daka bov... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Zarina Besvaret Februar 8, 2010 Rapporter Share Besvaret Februar 8, 2010 Der er vist en minister, der har sikret sig et eftermæle som klisterminister Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Petrine Besvaret Februar 8, 2010 Rapporter Share Besvaret Februar 8, 2010 Selve kødklister tror jeg allerede vi spiser, så vidt jeg har forstået er det et naturligt enzym fra kød - ved ikke helt hvad jeg mener, grundlæggende er det vel ligegyldigt om småkød bliver til fars eller en engelsk bøf, men det ender såmænd nok bare med, at producenterne scorer kassen. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Malene Nielsen Besvaret Februar 8, 2010 Rapporter Share Besvaret Februar 8, 2010 Jeg har i hvertfald ikke lyst til at skulle sætte tænderne i klisterkød Jeg bliver mere og mere glad for vores eget kød fra får/lam og gederne - det ved man da hvad er og de har alle levet et godt liv :5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
GRAND DANE Besvaret Februar 8, 2010 Forfatter Rapporter Share Besvaret Februar 8, 2010 Selve kødklister tror jeg allerede vi spiser, så vidt jeg har forstået er det et naturligt enzym fra kød - ved ikke helt hvad jeg mener, grundlæggende er det vel ligegyldigt om småkød bliver til fars eller en engelsk bøf, men det ender såmænd nok bare med, at producenterne scorer kassen. det er det som for blod til at størkne. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
GRAND DANE Besvaret Februar 8, 2010 Forfatter Rapporter Share Besvaret Februar 8, 2010 der var en i radioen som fortalte at en af problemerne er at kødet ikke kan holle nær så lenge fordi der er kommet flere bakterier in i kødet under sammenklistringen. tenker enlig mest på vad der kommer til at stå på pakkerne ved ikke om man kan finde på at skrive nummeret kun ligesom med alle di der E,numre. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Petrine Besvaret Februar 8, 2010 Rapporter Share Besvaret Februar 8, 2010 Jeg har i hvertfald ikke lyst til at skulle sætte tænderne i klisterkød Med mindre du er vegetar så spiser du allerede kødklister - det er helt naturligt og finds i kød Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Agnete87 Besvaret Februar 8, 2010 Rapporter Share Besvaret Februar 8, 2010 Nu er jeg pænt ligeglad med det der klister-stads, men er mere bange for at lortet ikke kan spores længere, når der er dømt saml selv ½ gris:???: Det system er sgu lavet for en grund:???: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Malene Nielsen Besvaret Februar 8, 2010 Rapporter Share Besvaret Februar 8, 2010 Med mindre du er vegetar så spiser du allerede kødklister - det er helt naturligt og finds i kød Vegetar... nææ, jeg ææælsker hestekød, lammekød og gedekød og helst i store mængder Det jeg mente var tilsat kødklister Jeg mener jo at en bøf er en og bør være en bøf og hakket kød aldrig bliver andet end hakket kød. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
bernerazuro Besvaret Februar 8, 2010 Rapporter Share Besvaret Februar 8, 2010 Jeg har som sådan ikke noget imod det, synes det er smart nok - jeg vil bare IKKE selv sætte tænderne i det Og problemet er jo så, at jeg tror godt, at vi alle sammen ved, hvor stor tillid vi kan have til i hvert fald Super Markeder med egen slagter, når de lancerer kød Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.