Hop til indhold

GRAND DANE

Members
 • Antal indlæg

  2.797
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

39 Excellent

Om GRAND DANE

 • Rang
  Uden liv
 • Fødselsdag 28-11-1988

Personal Information

 • Lokation
  Nordsjælland
 • Køn
  Mand

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Jo det er bestemt i den pæne ende.
 2. Tut blev aflivet fordi hun gik dårligt hun kunne dårlig nok rejse sig op når hun havet sovet og hun haveden en del knuder som skulle fjernes. så efter at have snakket med mine forældre blev vi enige om at hun skulle aflives 1 december, men hinnes tilstand blev dårligere og dårligere så der var ikke så meget at snakke om, hun blev aflivet for omkring 14dage siden. men hun blev 12,5 år gammel, så det er nok okay jeg nåede at have henne i 9år.
 3. Det lyder ret voldsomt så det er nok ikke den rigtige race at anskaffe
 4. Det er jeg ret glad for at høre det ville være lækkert med en ny grander.
 5. jeg tror ikke jeg kan slæbe en fuldvoksen GD ret mange cm, har jo mest pc nørd fysik. men jeg har lidt kig på en Weimaraner de vejer 40kg som voksne. skal de også bæres op af trapper som hvalpe eller hvordan'?. tror godt jeg kan slæbe 30kg vuffer
 6. hvis man har trapper op til sin lejlighed hvorlænge bør man så bære vuf op før han/hun er gammel nok til at måtte gå på trapper. det er fordi Tulle er død og jeg vil godt have en ny GD men jeg bord pt på 1 sal vilket er noget lort for at sige det lige ud, men hvis det er det som skal til for at jeg kan holde GD igen er jeg villig til det selvom det bliver hort PS undskylder mit korte inlæg håber der er en som ved lidt om det.
 7. Jeg brugte cirka 6000kr om året på mad til vuf tut.
 8. ja det syns jeg osse.
 9. GRAND DANE

  Tulle opdatering.

  Hejsa. det er mest bare en opdate om tulle. som nogle måske husker så har tulle fået en halsinfektion som ikke respondere på antibiotika og hun hoster stadig et par gange om dagen det er jo vad det er. kl 3:00 om natten for en del tid siden vågnet jeg ved at hun hostet voldsomt og hinnes vejrtrækning var voldsom hurtig og overfladisk hun havet 41 i feber og hun kunne dårlig nog gå så jeg prøvet at ringe til vagt dyrlægen og det var nærmest umuligt jeg fik fat i en på københavns dyrehospital og di ville ikke køre til Helsingør så det var jevnt hen ubehagligt det lygges så kl 6 at få fat i en dyrlæge som havet åben det skete natten til lørdag og di havet åben efter kl 8:00 så jeg fik min far til at køre os der ud så tulle kunne blive behandlet og di mener at det skylles en lungebetændelse og 2-3 dage efter havet hun det væsentligt bedre. så her for nylig havet hun fået en en knude over øjet som lavet sår på den røde hinde som kan trækes hen over øjet så måtte vi afsted igen i det var dog ikke noget anet en det kunne opereres væk og det var ikke onartet udover det fik hun renset tænder og fjernet en vorte som var blevet lige volsom nog som sad på albuen på forbenet og det var så det. en 7 dage senere opdaget jeg midt i frokosten at hun bløte fra halen og min umedbare tanke var hun havet revet sig på noget men da jeg fjernet pelsen var det kraftigt hævet og det var meget blodigt så af sted til dyrlægen igen og han fortalte at det var en knude som der var gået hul på det skal opereres vek så vi fik igen en tid og tulle fik fjernet knuden så nu har jeg gået og nusset om det siden og det er næsten helet. hun er 9år nu og jeg håber hun når at få det tine med. men det var bare en opmundring herfra. i spør bare vis der er noget som skal uddybes.
 10. det velle være en god løsning men jeg har ikke plas nog.
 11. har i set nogle af dem.?? så di står til en 50,er og dragonheart 1-2 bliver solgt samlet. jeg kunne godt tenke mig at høre let om vad i syns om dem. dragonheart 1 skulle være en af di beste drage film der er lavet,
 12. hej vi har fået fat i dyrelægen i lørdags, hun har fået en pokkers masse antikiotika og hinnes temperatur er fallet fra 40,5 til 38,1 så det går den rektige vej. vi ved forsat ikke vad der er galt, men jeg vel gætte på hun har lungebetændelse fordi hun har en meget hortig og overfladisk vejrtrækning. hun er blevet flyttet op i min seng så hun ikke lekker i træk så jeg sover på hinnes madrasser en til vidre.
 13. her ved 5 tiden er tulle begyndt at sige den her slim i halsen lyd temlig ofte cirka en gang pr30 minutter eller hypigere og hinnes vejrtrækning er hortig og overfladisk som der står under symptomerne på lungebetændelse. jeg spegulere på om jeg skal ha fat i dyrlægevagten eller om jeg skal vente til dyrlægen åbner på mandag,? vis det bliver værre er der ingen tvivl. er der noget som jeg selv kan gøre eller er det bare at gribe knoglen nu!.
 14. okay er der forskel på Linux og ubuntu.??
×
×
 • Tilføj...