Hop til indhold

Hunde-trapper til Victor (til op og ned fra seng/sofa)


Alt4Victor
 Share

Recommended Posts

Vi har pt. de små beige plys-nogen fra Zooplus men vi må se i øjnene at de er for små. Efter vi er flyttet og har fået nye og højere møbler, så er trapperne for lave (de er kun 29 cm høje) og nu skal jeg altså have hanket op i mig selv og have købt nogle højere, for han har ikke godt af at tage alle de spring op og ned af sofaen og efter han er begyndt at sove i sengen, så har vi sat en trappe derind, men den er aaalt for lav. Vi skal bruge en der er mindst 50 cm høj ind til soveværelset.

 

Der har jeg kun fundet denne fra kattespecialisten

 

Kattespecialisten.dk. Katteartikler, hundeartikler, kattemiljøer og hundesenge, kattefoder og hundefoder samt kattegrus

 

Men der læser jeg f.eks inde på HG at folk skriver, at den glider på gulvet, hvilket jo gør den farligere end springene op og ned, IMO :hmm:

 

Nogle der kender andre sider med hundetrapper?

 

Vi har for mange tommelfingre til at lave dem selv, det ville være den rene dødsfælde. Victor far foreslog det til Vic her til morgen, og der begyndte Vic at pive...ingen skal sige hunde ikke forstår noget:engel:

 

Jeg håber der er nogle chihuahua-ejerere eller lign. der kan hjælpe, som bare lige har løsningen.

Link til indlæg
Del på andre sites

Prøv ved en Trixieforhandler - Jeg kiggede deres blad igennem for at finde en trappe til en chihuahua-ejer og der ER altså en i deres blad :mrgreen:

 

Vi kunne få den hjem til ca. 6-700 kr

 

Når jeg googler, så kommer der kun denne her frem, fra Trixie, det er også den de har hos Kattespecialisten, som jeg har kigget på, men som jeg er lidt i tvivl mht til, vedr. stabiliteten.

 

Er det den i fandt?

Link til indlæg
Del på andre sites

Et simpelt brædt, med skridsikkert gummi under, det har vi bestilt hos vores tømrer :oops: for jeg var bange for at trinene havde forkerte dimensioner.

 

Nå, er i også igang med at sikre med det der op og ned hopperi ?

 

Jeg er SÅ træt af, at man ikke kan købe de der plys-ramper som man kan få i de amerikanske web-shops herhjemme, sådan en ville være perfekt indtil soveværelset, så kan jeg også selv styre at Vic går lige ned i fodenden, når han går op, så jeg slipper for de der chok-opvågninger med øre-slikkeri:lol:! Men jeg er for nærrig til at betale tolden :mrgreen:

 

Trinene er jo lavet til lille-hunde, så det er jeg nu ikke nervøs for, men jeg vil bare have en trappe der står fast, nu skal jeg bruge 2, så den der skal stå inde i stuen, op til sofaen, den skal også stå fast nok til at den kan holde til de polstrede ugalante katte.

Link til indlæg
Del på andre sites

Nej da, Petrine skal fortsat hoppe på os om natten, gør det kun fordi jeg er bekymret for ryggen, det er jo noget af et spring, dobbelt hendes egen højde.

 

Synes kun det er charmerende at hun trampe rundt - og vi sover jo hurtigt igen :lun:

 

Ja det var også det jeg mente, altså sikre hundes ryg og knæ imod spring (vores seng er også over 50 cm høj så det er af højeste nødvendighed at der kommer en højere trappe).

 

Selvfølgelig skal de vimse rundt i sengen (troede jeg aldrig jeg skulle sige :lol:) det er så hyggeligt :lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...