Hop til indhold

Trine

Members
 • Antal indlæg

  563
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

5 Neutral

Om Trine

 • Rang
  Permanent beboer
 1. Trine

  lagersalg

  Min veninde har lukket sin butik med hunde ting, restlageret sælger hun til billige penge :5up: Se på hende FB side, der er et helt album med de ting der er tilbage. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.305037536309243.1073741830.301178863361777&type=1
 2. Det bliver Dorte sikkert glad for at høre Har du set den nye limefarve hun har fået hjem i nappa ? Overvejer lidt om min brors sorte hund ikke skal have et med den farver og så får hun 3 cm bred hvid gjord hjem i næste uge. Pu ha det bliver dyrt at besøge hende i næste uge. :blink:
 3. Hvor ser de flotte ud på dine piger :5up:
 4. Kan du ikke bare skubbe "stop dimsen" ned over læderet ? Den ser ellers flot ud på Aya
 5. Prøv at kikke på poserne og se om i kan finde forskel i indholdet. Det lyder lidt som hans mave reagere på noget i foderet, min egen reagere ligesom din hvis der er lam i.
 6. Hej Piv piv Hvis det er Docha halsbånd du tænker på, så kan jeg give dig Dortes private mail i en pb. Nome mener jeg at de har en alm hjemme side.
 7. He he NickiA jeg må nok snart ud til Dorte og kikke, det kan da ses hvis du taber den i græsset. Jeg mener de kloge siger at det skal dække 3 nakkehvivler, så du må igang med at mærke og tælle Flore. Jeg talte på en bokser nakke er det min 2,5 men syntes det ser bedst ud med 3 cm og så er jeg da sikker.
 8. Så er det dit jeg har set hjemme ved Dorte Sima, det er så pænt i det hvide med max i klar blå. Men jeg ved at hun kikker efter nylongjord i 3 cm bredde i andre farver end dem hun har på lager. Så finder i det nogle steder, vil hun gerne have en pb. Hvad farver har du valgt NickiA ? Skal nok vise hende det i har skrevet her inde.
 9. Jeg har et fra Docha halsbånd, de er foret med lamme nappa. Bella er i vandet hver dag om sommeren og jeg skyller det bare op i vand. Det kan holde til saltvand og mudder Du kan finde hjemmesiden på facebook.
 10. Min veninde laver dem her https://www.facebook.com/halsbaand de er bløde og lækre som ikke slider på pelsen og er med halvkvæl. Kender flere med langhårs hunde som bruger dem, men det kan du også se på billederne
 11. Kan kun sige godt om Christian, jeg kender en hund der har været i hans hænder. Efter 10 behandlinger var hundens ryg helt rettet ud og den har ikke haft brug for smertestillende siden. :5up:
 12. Jolly bold den er super :0) Min er nu 3 år gammel og rebet er gnavet i stykker, men bolden er hel ( kun fuld af tandmærker ) Det er også den de bruger i zoo til løver og tigerer, der findes en anden model til bla. heste. Den er så også til at betale Apporten.dk Kan kun anbefales.
 13. Hvor i landet er det henne ? Måske en af os herinde kunne "kikke" forbi................
 14. Var det sådan nogle som dem her du tænkte på, med canvas ? Apporten.dk Jeg har den lille og den har holdt i 4 år nu til ruskelege.
×
×
 • Tilføj...