Hop til indhold

Alt4Victor

Members
 • Antal indlæg

  1.464
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

40 Excellent

Om Alt4Victor

 • Rang
  Kongelig
 • Fødselsdag 15-06-1977

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Interesser
  Hunde og katte self.!
 • Hundenavn
  Victor født d. 26/10/06

  Derudover kattene Tulle og Frej
 • Køn
  Kvinde
 1. Vil lige skrive en update, der er nu 2 piller tilbage af kuren, og Vic hoster faktisk næsten ikke mere, der kan komme et lille host i ny og næ, men det er så det :5up:, og han har fået meget mere energi end ellers, min kæreste sagde tørt i sjov den anden dag" jeg kunne bedre lide ham, da han havde lungeorm" . Han er virkelig en bisse x 1 million pt. Men kuren er godt nok hård ved hans lille mave, han har haft nogle tilfælde af mavekramper og diarré, hvor han rystede over hele kroppen, og hvor han bare skulle ud i en hulens fart (det står så også nævnt i indlægssedlen). Så vi glæder os rigtig meget til at kuren er slut.
 2. Jamen, tak, men jeg er med i alle de andre ting, og har flere hundebøger (af nyere dato) stående, det her har simpelthen været en smutter.
 3. Hvad! er vindruer giftige for hunde? virkelig? det anede jeg godt nok ikke, vi har lige været i Sydtyskland, hvor de besøgendes hunde incl. Vic fik tilbudt druer, som de mæskede sig i, og så også et program med Prins Henrik i Cayx, hvor han gav sin hund druer og sagde "det er lissom ræven, den elsker druer" (sådan en mistolkning af ræven og rønnebærrene..something) . Men det stopper vi da med øjeblikkeligt. Hvor heldigt, at han ikke er blevet syg af dem! han har heldigvis lige fået taget blodprøver, så han er tip top. Men det er da en væmmelig tanke, at vi har gået og givet ham dem, i god tro, og bare tænkt det var et hyggeligt lækkert vitamin-tilskud for ham, og så har han kunnet blive drønsyg. Pyha... føles godt nok ikke rart . Men vi må prøve os frem, uden druer!!! med frugt og det grønt så, det er jo ikke som fyld, men bare sådan snacks, når vi får det, så kommer han og er interesseret .
 4. Vic har i de første år jeg barfede ham ikke rigtig brudt sig om frugt eller grønt, mm. det var suppeurter der var kogt i suppen f.eks , men nu er han blevet helt tosset med frugt som godbidder, dog stadig kun tilberedte grøntsager, som godbidder fra vores tallerkner jaja.. (bønnefritter, grillede grøntsager, stegte grøntsager, kogte gulerødder, ærter osv.), tænderne fejler ikke noget (jo han har været igennem en gang paradontose, men det er ovre og styr på, han kan sagtens fræse sig igennem kæmpe kødben, men hans præference er, at grøntsagerne er tilberedte, men jeg er lidt i tvivl om, hvor meget jeg må give ham af diverse, hvor mange stenfri druer kan en lille hund tåle, inden maven siger 'nej tak' ? så indtil nu har han bare fået en lille smule. Han får 110-120 g kød/ben daglig, plus hokamix forte, luposan gelenk, luposan biomineral, vitaminer og godbidder derover, og vejer mellem 3300-3500 g. Skal jeg bare forsøge mig frem, eller er det en vis procentdel? Vil jo heller ikke risikere, at han taber i vægt, eller får dårlig mave Men der er jo også masser af gode ting i frugt og grønt, så det er jo også synd for ham, hvis vi er for forsigtigfrans-agtige, herhjemme. Hører rigtig gerne erfaringer fra andre med hunde i samme vægtklasse, der barfer og giver frugt og grønt
 5. Tak skal I ha' Vic fik den første pille i går eftermiddags, da min kæreste kom hjem med pillerne, det var Milbemax. Han har ikke haft nogen alvorlig dårlig reaktion på den heldigvis, men blev også lidt stille og sløv af den, han lagde sig i hvert fald til at sove, efter han fik pillen, indtil han skulle have aftensmad. Resten af aftenen holdt han sig ekstra tæt til (dvs meget tæt for en papillon), og sov på sofaen, det ligner ham ikke. Så det var klart pga pillen. Her til morgen virker han som sig selv egentlig, sprang rundt da jeg stod op .
 6. Jep Tro mig, han bliver testet fremover og der bliver holdt øje. Vi fortæller også til folk vi møder. Folk er bare nogle fjolser mht. at samle op. Så det er en kamp der ikke er til at vinde. Men det er jo at se af og til også svært at gøre det 100%, fordi han stikker rumpen ind i buskadser, så står man der, og leder efter noget på størrelse med et dameskrå :stupid:, og så er det jo klart det smitter videre, hvis en anden hund stikker hovedet ind og hapser, eller der kommer en snegl og det går via den yikes...
 7. Godmorgen. Så fik vi svar fra dyrlægen, og den var god nok, Vic har lungeorm, mange endda , så han skal have en 4 ugers lang kur, og jeg fik at vide, at han kunne blive utilpas når ormene begyndte at dø, så jeg skulle holde øje med ham, de første timer, efter han fik en pille, og skåne ham og holde ham i ro imens han er på kuren, og så skal vi aflevere prøver, når kuren er slut, for at få konstateret at han er ormefri. Yikes! Møgkrapyler. Men han får den første pille i aften, så ser jeg hvordan han får det. Havde ellers planlagt at han skulle i Fosdalen og gå tur i weekenden. Han er jo nærmest umulig at holde i ro bare herhjemme, så skal jeg nærmest binde ham fast til et af spisebordsbenene . Han springer rundt som en abekat og inviterer til leg konstant:vedikke:
 8. Tak for jeres svar. Min kæreste har afleveret prøverne til dyrlægen i dag. Så vi får svar i morgen. Han har fået lavet en blodprøve for den franske hjerte orm, den var negativ. Men jeg går da ud fra, de tester for begge slags i de prøver, der er afleveret? Det jeg er nervøs over, er at han har gået og hostet så længe, og vi har fået så mange søforklaringer fra vores anden dyrlæge, det kunne være allergien (Vic har jo hustøvmideallergi, lagermideallergi og loppeallergi og er sensitiv generelt), og har derfor ikke verdens bedste immunforsvar, og det så kunne være en irritationshoste eller at vi måske havde gået med for stramt halsbånd på ham (han har aldrig haft halsbånd på i hele hans liv, kun sele). Så er jeg nervøs for, om ormene, hvis det nu viser sig det er det, kan have skadet hans krop Han har haft perioder med spiseværgring, hvor dyrlægen har ment det bare var pga. løbetidstæver, selv i vinters, og han elsker virkelig sin barf højere end ja alt. Jeg har også det sidste år syntes hans pels har set træls ud, men tillagt det at jeg er skiftet til noget uparfumeret øko-shampoo. Men har han parasitter, kan de vel også gøre at pelsen bliver trist? eller hvordan? Får han Milbemax, tager de så ikke alle typer orm? undskyld alle spørgsmålene.
 9. Alt4Victor

  Rævens Lungeorm

  Long time no see:vinken: Vic har højst sandsynligt inkasseret sig en omgang lungeorm, han er testet for hjerte-lungeorm (via blodprøve), og vores alm dyrlæge giver os så en diagnose der hedder "irritabel hoste pga inhalations allergi" men imens vi er afsted på ferie, hoster han stadig om natten , og vi slår det op, tager ham til allergidyrlægen straks, da vi kommer hjem, får at vide det lyder præcis som orm (har optaget nogle videoer på tlf hvor han hoster), fordi han siger sådan en lille gylpe-lyd og så sådan et "synk", som sidste host. Men vi skal så ud med prøver (ja...) i morgen, og får besked fredag. Er prøven negativ, skal han i røntgen og udredes videre self. Men dyrlægen var 100 på, det var det. Han er desværre også en snager. Nogle der har erfaringer med sådan en tur ? er det lige så strengt som hjerte-lunge orm. Jeg er bekymret, for han har hostet længe, og jeg har været afsted med ham flere gange med den hoste. Er nervøs for, om der er sket skade på hans lille krop. Der er dog ikke noget at mærke på ham, han er frisk og glad som altid, men det ved jeg godt man ikke kan tage for gode varer. Mht. evt. forebyggelse, jeg har læst om nogle bruger advocate, er det effektivt? hvordan fungerer det? er det på recept eller how? På forhånd tak.
 10. Vi skal bruge pasning til Vic og også noget pasning til kattene (der vil vi helst have noget hjemme-katte-service, da de aldrig er blevet passet før, og det er bedst de bliver i vante omgivelser) Er der nogen der kan anbefale et rigtig godt sted? Vi kan desværre ikke finden nogle i vores omgangskreds, problemerne er, at han får barf, og han ikke er vant til at være alene hjemme, og ikke kan med ret mange hunde. Jeg er ret bekymret mht. pensioner, om de bare ser stort på det, og lukker ham ud sammen med de andre hunde. Vi skal først bruge pasningen i december (det drejer sig om 5-6 dage), men er allerede begyndt at lede nu. Mvh. Victors mor
 11. Jeg fik det hjem igår, men jeg har ikke afprøvet det på ham endnu. Han er dog gået til faddene igen, jeg har fået noget lammemix hjem der er i store lunser, hvor der også er indmad i. Det bliver inhaleret. Så jeg venter til den næste madstrejke. Nej det er ikke mig der styrer showet her...
 12. Det er lagermider,støvmider og så lopper, plus han har noget udefinerbart foderallergi, men han kan godt tåle diverse kornfri hundekiks f.eks fra Arden Grange hypo allergenic serien og James Wellbeloved godbidder. Det lyder godt Grunden til jeg overvejer at prøve det, er at min lokale barf-butik har det, nu jeg alligevel skal købe kød.
 13. Hejsa Jeg er kommet hjem fra ferie, til en stakkels lille hormonhund, der nu ikke gider alt sin barf, men har bestemt sig for at leve af kiks og en anelse kaninkød :hmm: Så overvejer jeg pt. at købe en lille pose af noget tørfoderdims, så han får det han skal have imens han er forårskulret. Er det mon en dårlig idé ? For han spiser ikke nok af sin barf, til at få alle vitaminerne. Nogen med barf/allergi hunde og særdeles kræsne hunde, der har erfaringer med f.eks taste of the wild ? Grunden til jeg tænker tørfoder, er at det er nemmere at dele op i løbet af dagen, og han er rigtig glad for kiks pt. Andre bud, ud over at få ham snippet (det er meget tæt på pt, men dyrlægen siger nej, fordi han siger, han måske kan ændre adfærd, eller det kan påvirke allergien, hvis han ændrer adfærd, han er jo i forvejen lidt nem til at køre op). Hvor længe kan han gå uden at spise mere end et par mundfulde mad? og en laksekiks om dagen? pt. har han ikke tabt sig endnu (vejede ham på køkkenvægten igår:genert: ), men det ville jo være ærgeligt. Kæresten er den mest bekymrede, hvilket siger en del... Victors hønemor
 14. Du er tilbage - har du set...jeg har fået nr 3 nu? Han er sååååå sød!

 15. Alletiders bud, det har han faktisk også fået før i kapsler :5up:
×
×
 • Tilføj...