Lisbeth Storm Skrevet Juli 14, 2010 Rapporter Share Skrevet Juli 14, 2010 til hund..:blink: Til jer der laver hjemmelavet mad til jeres hunde. Jeg står og skal lave mad til Eddie nu.. han skal have 40% hirse/boghvede, 30% kød og 30% grønt. Måske er det et dumt spørgsmål, men de 40% hirse/boghvede, tror I ikke det er "tørvægten" FØR det bliver kogt...?? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Flaffy,Zozo,Luna Besvaret Juli 14, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 14, 2010 Hej Lisbeth Jo, det vil jeg tro. Jeg laver også hjemmelavet til mine hunde og har gjort det i nogle år nu. Tror aldrig jeg har lavet 2 portioner der er ens. De elsker deres mad. Har faktisk tænkt meget på dig og har haft lyst til at høre om din oplevelse hos Gudrun. Jeg vil rigtig gerne høre om det evt på en PB, hvis jeg må. Jeg går jo jævnligt hos Gudrun med mine 3. :5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
BlackGSD Besvaret Juli 14, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 14, 2010 Jeg vil tro at det er tørvægten før kogning. Men nu er jeg bare nysgerrig... Hvorfor skal han have hirse/boghvede i stedet for brune ris og/eller quinoa som ellers står på ingredienslisten i Gudruns opskrift på hjemmelavet foder??? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Flaffy,Zozo,Luna Besvaret Juli 14, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 14, 2010 Jeg skifter også imellem Ris, hirse, Quinoa, og boghvede. Tror ikke der som sådan er en opskrift, jo måske en at gå efter men jeg laver meget varriation. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Lisbeth Storm Besvaret Juli 14, 2010 Forfatter Rapporter Share Besvaret Juli 14, 2010 Har faktisk tænkt meget på dig og har haft lyst til at høre om din oplevelse hos Gudrun. Jeg vil rigtig gerne høre om det evt på en PB, hvis jeg må. Jeg går jo jævnligt hos Gudrun med mine 3. :5up: Det må du i hvert fald.. der dukker lige en op, når den er skrevet.. :blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Lisbeth Storm Besvaret Juli 14, 2010 Forfatter Rapporter Share Besvaret Juli 14, 2010 Hvorfor skal han have hirse/boghvede i stedet for brune ris og/eller quinoa som ellers står på ingredienslisten i Gudruns opskrift på hjemmelavet foder??? åh.. det tør jeg ikke lige svare på. Gudrun skrev bare boghvede/hirse op på hans opskrift. Måske skal vi skifte lidt imellem tingene senere...?? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Ninjamor Besvaret Juli 14, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 14, 2010 åh.. det tør jeg ikke lige svare på. Gudrun skrev bare boghvede/hirse op på hans opskrift. Måske skal vi skifte lidt imellem tingene senere...?? Nej, hvis hun specifikt har skrevet disse to ingredienser må det være det han skal have, men Gudrun besvarer gerne spørgsmål så du kan jo kontakte hende, hvis du bliver usikker Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
linda-hvid Besvaret Juli 14, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 14, 2010 Jeg vejer tingene når det er kogt Jeg holder Kyllingen for sig selv fordi jeg bruger det som godbidder i træningen også. først koger jeg kyllingen, vejer den af og fryser. Så koger jeg risene i kyllingevandet, vejer dem af. så koger jeg grøntsagerne, vejer dem af og smider ned til risene. Lidt omstændigt men har heldigvis en stor gryde så jeg kan lave til 3 uger af gangen Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Lisbeth Storm Besvaret Juli 14, 2010 Forfatter Rapporter Share Besvaret Juli 14, 2010 Nej, hvis hun specifikt har skrevet disse to ingredienser må det være det han skal have, men Gudrun besvarer gerne spørgsmål så du kan jo kontakte hende, hvis du bliver usikker Ja jeg vil lige ringe til hende imorgen for at være helt sikker. Har også lige et par andre spørgsmål. Spørgsmålene kommer jo næsten altid når man er kommet hjem... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Ninjamor Besvaret Juli 14, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 14, 2010 Ja jeg vil lige ringe til hende imorgen for at være helt sikker. Har også lige et par andre spørgsmål. Spørgsmålene kommer jo næsten altid når man er kommet hjem... Ja, sådan er det Pelle og jeg skal til hende i morgen Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Lisbeth Storm Besvaret Juli 14, 2010 Forfatter Rapporter Share Besvaret Juli 14, 2010 Ja, sådan er det Pelle og jeg skal til hende i morgen God tur Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Lisbeth Storm Besvaret Juli 15, 2010 Forfatter Rapporter Share Besvaret Juli 15, 2010 (rettet) Så fik jeg talt med Gudrun . Ingredienserne vejes efter de er blevet kogt sagde hun. Redigeret Juli 15, 2010 af Lisbeth Storm rettelse af tekst Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.