Hop til indhold

Flaffy,Zozo,Luna

Members
 • Antal indlæg

  1.627
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Alt der er opslået af Flaffy,Zozo,Luna

 1. Jeg synes man skal passe på med at generalisere.. Selvfølgelig kommer der hunde hjem fra nogle foreninger, som ikke skulle have været til DK. MEN mange gør et kæmpe arbejde, med besøgshold inden adoption godkendelse osv. Jeg har selv haft "gadehunde" fra Grækenland i 12 år. Gadehunde er lidt misvisende, da de fleste er familiehunde som er smidt ud. Der er mange nuancer i det. Har hunden boet på internat hele sit liv er den måske slet ikke socialiseret, men har måske ikke dårlige erfaringer med mennesker, de behøver ikke være så svære at arbejde med, selvom de kan være bange for alt til en star
 2. Hej Anne

  Bor du stadig i England?

  Jeg leder efter nogle puder fra H&M og de er udsolgt overalt, men kan fås i England, man skal have adresse der for at bestille. Tænker om du vil købe dem for mig? Jeg overfører selvfølgelig penge og giver dig gerne for din tid og udlejlighed. :-)

  Mange hilsner

  Susanne

 3. Det flere skriver om den korthårede collie, forstår jeg ikke. Jeg har for år tilbage haft langhårede collier. Der var den korthårede collie slet ikke så reserveret, den var mere modig, frisk, imødekommende og aktiv - simpelthen bare mere på.
 4. Spilpo, det vil jeg give dig ret i. Jeg vil heller ikke efterlade mine hos en frisør. Derfor ordner jeg dem selv. Jeg tænker, hvor mange ville efterlade deres børn alene i en tandlægestol med fremmede mennesker??
 5. :ae: til dig Siri. Ja, det giver SÅ meget mening at have levet med en gammel hund fra udlandet. Jeg sagde selv farvel til min gamle græker sidste år. Det er utroligt lærerigt og smukt, jeg ved præcis hvad du mener - mine grækere er og har været mine bedste læremestre. :hjerte:
 6. Stort tillykke med de smukke piger Der er nu noget særligt over "gamle" hunde, de har så meget sjæl.
 7. Hvor lyder det godt Lene. Var det Groas fødselsdagsgave ?
 8. Løbetid i nabolaget er helt anderledes end at have "sin egen" højløbske tæve. Sådan er det her og tror det er sådan for de fleste hanhunde. Det er jo noget andet at bo sammen og gå og vente på hun bliver klar :slem:
 9. Jeg har intakt han og hunhund. De kan fint gå sammen indtil hun er højløbsk. Så bliver de adskilt i ca 4 dage og det er det. Jeg ville ALDRIG have 2 hanhunde sammen med en intakt hunhund, det lægger da næsten op til ballade og jeg er sikker på det kan skabe splid i deres indbyrdes forhold. Som der også er andre der skriver. Der kan ske ting med ens hund i den periode, som man ellers aldrig ser. Kønsdriften er virkelig stærk. Det er jo ikke sikkert jeres hanhunde ville blive uvenner, men jeg ville ikke tage chancen. Jeg holder min hanhund væk fra andre hanner, når hun er i løb ellers deler
 10. Jeg synes da du skal undersøge cockeren nærmere, når du er "glad" for den. Tage på udstillinger evt besøge opdrættere eller høre andres erfaringer med racen og opdrættere, linier osv. De mellem pudler jeg møder er rigtig friske hunde. Så jeg ser dem bestemt ikke som en "tøsehund"
 11. Hos Trine Rosenberg i Silkeborg. Jeg synes hun er fantastisk Dyrekurserne har jeg hos Tove Nielsen.
 12. Jeg er vild med det, så jeg er ved at uddanne mig til mennesker, jeg mangler et kursus for at være færdig. Det har hjulpet mig med smerter. Jeg synes det er fantastisk, man kan gøre meget med små ting. Jeg har taget dyrekursus også og glæder mig til at begynde at arbejde med dyr, mine egne nyder det. Jeg ville selv vælge KST til mig selv fremfor fx kiropraktik.
 13. Lise Bang ville jeg gerne bruge, jeg ved hun har hjulpet rigtig mange hunde. Men det vil jo nok være godt at få ham behandlet fysisk i kroppen nu. Regitze er ikke dyrlæge, men rigtig dygtig. Dejligt han har det bedre.
 14. Resium kan skylle krystaller og galdesten ud, jeg vil ikke sige det virker som cantharon. Det virker på to forskellige måder. Resium er urter Cantharon er homeopati, der også er god ved betændelse. Kan du ikke få det kan jeg let bestille og sende det til dig. RC Urinary fåes både som tør og vådfoder, hvis det var det du mente.
 15. Stella er det Regitze som kommer ud til hestene ? Hvor godt at høre det går fremad. Binyrebark kan gøre hundene meget varme imens de får det.
 16. Min ene hund døjer også med struvitkrystaller jeg har prøvet meget forskelligt sammen med hendes mad. Jeg har i mange år selv lavet deres mad, så jeg ville ikke have hende på diæt fra dyrlægen. Jeg gav forskellige tilskud og Uropet en pasta de kan få i maden til at gøre urinen sur og opløse krystaller. Desværre har det ikke hjulpet nok!! Så nu er hun på RC Urinary s/o dåsemad. Det må være sådan indtil der ikke er flere krystaller, så prøver jeg mig forsigtigt frem igen. Men nu skal de krystaller væk. Jeg vil ikke give hende tørfoder kan slet ikke se ideen med det, når der skal ekstra meget v
 17. Jeg har selv brugt cantharon jeg giver det i en engangssprøjte, ca 1/4 ml i en 2 ml sprøjte og fylder resten med vand, da det ellers er for stækt. Giver det direkte i munden. Det er homeopati og skal derfor gives i en "ren" mund. Så hunden skal helst ikke have spist eller drukket 10 min før og efter hvis det kan undgåes.
 18. Jeg har hørt om to tilfælde indenfor en uges som minder om det. De savlede HELT VILDT og havde dårlig mave, den ene havde blod i afføringen også. De havde mave/tarm infektion, de fik skånekost og medicin og blev fine igen efter nogle dage. Måske er han blevet smittet med noget ? Spist meget sne ? Eller andet. Jeg håber han bliver hurtigt frisk og det "bare" er infektion.
 19. Jeg har også brugt de mælkesyrebakterier jeg nu havde, hvis der var brug for det, og jeg tror de har virket fint.
 20. Jeg fik en prøve i den lokale hundebutik. Jeg har prøvet den flere gange herhjemme og de gider den slet ikke.
×
×
 • Tilføj...