Hop til indhold

Flaffy,Zozo,Luna

Members
 • Antal indlæg

  1.627
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

26 Excellent

Om Flaffy,Zozo,Luna

 • Rang
  Kongelig

Personal Information

 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Jeg synes man skal passe på med at generalisere.. Selvfølgelig kommer der hunde hjem fra nogle foreninger, som ikke skulle have været til DK. MEN mange gør et kæmpe arbejde, med besøgshold inden adoption godkendelse osv. Jeg har selv haft "gadehunde" fra Grækenland i 12 år. Gadehunde er lidt misvisende, da de fleste er familiehunde som er smidt ud. Der er mange nuancer i det. Har hunden boet på internat hele sit liv er den måske slet ikke socialiseret, men har måske ikke dårlige erfaringer med mennesker, de behøver ikke være så svære at arbejde med, selvom de kan være bange for alt til en star
 2. Hej Anne

  Bor du stadig i England?

  Jeg leder efter nogle puder fra H&M og de er udsolgt overalt, men kan fås i England, man skal have adresse der for at bestille. Tænker om du vil købe dem for mig? Jeg overfører selvfølgelig penge og giver dig gerne for din tid og udlejlighed. :-)

  Mange hilsner

  Susanne

 3. Det flere skriver om den korthårede collie, forstår jeg ikke. Jeg har for år tilbage haft langhårede collier. Der var den korthårede collie slet ikke så reserveret, den var mere modig, frisk, imødekommende og aktiv - simpelthen bare mere på.
 4. Spilpo, det vil jeg give dig ret i. Jeg vil heller ikke efterlade mine hos en frisør. Derfor ordner jeg dem selv. Jeg tænker, hvor mange ville efterlade deres børn alene i en tandlægestol med fremmede mennesker??
 5. :ae: til dig Siri. Ja, det giver SÅ meget mening at have levet med en gammel hund fra udlandet. Jeg sagde selv farvel til min gamle græker sidste år. Det er utroligt lærerigt og smukt, jeg ved præcis hvad du mener - mine grækere er og har været mine bedste læremestre. :hjerte:
 6. Stort tillykke med de smukke piger Der er nu noget særligt over "gamle" hunde, de har så meget sjæl.
 7. Hvor lyder det godt Lene. Var det Groas fødselsdagsgave ?
 8. Løbetid i nabolaget er helt anderledes end at have "sin egen" højløbske tæve. Sådan er det her og tror det er sådan for de fleste hanhunde. Det er jo noget andet at bo sammen og gå og vente på hun bliver klar :slem:
 9. Jeg har intakt han og hunhund. De kan fint gå sammen indtil hun er højløbsk. Så bliver de adskilt i ca 4 dage og det er det. Jeg ville ALDRIG have 2 hanhunde sammen med en intakt hunhund, det lægger da næsten op til ballade og jeg er sikker på det kan skabe splid i deres indbyrdes forhold. Som der også er andre der skriver. Der kan ske ting med ens hund i den periode, som man ellers aldrig ser. Kønsdriften er virkelig stærk. Det er jo ikke sikkert jeres hanhunde ville blive uvenner, men jeg ville ikke tage chancen. Jeg holder min hanhund væk fra andre hanner, når hun er i løb ellers deler
 10. Jeg synes da du skal undersøge cockeren nærmere, når du er "glad" for den. Tage på udstillinger evt besøge opdrættere eller høre andres erfaringer med racen og opdrættere, linier osv. De mellem pudler jeg møder er rigtig friske hunde. Så jeg ser dem bestemt ikke som en "tøsehund"
 11. Hos Trine Rosenberg i Silkeborg. Jeg synes hun er fantastisk Dyrekurserne har jeg hos Tove Nielsen.
×
×
 • Tilføj...