Hop til indhold

græskehunde


Gæst stenshoej
 Share

Recommended Posts

Gæst stenshoej

nogen herinde som har adopteret græske hunde? el. noget lig. ?

nogle erfaringer, gode/dårlige?

og hvilken slags hund har i fået ud af det?

har vurderet det i et stykke tid, dels fordi det er en god gerning med også fordi der er nogle gudesmukke blandinger imellem dem.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Frigga

Jeg har ét styk græker, og jeg ved at der i hvert fald er 4-5 stykker herinde, som også har. Jeg vil kalde det en udfordring ;) Vores hund er ufattelig dejlig og charmerende, men det kræver også noget at give sig i kast med en unghund, der har levet som han har haft lyst til i lang tid og har været del af en større hundeflok og nu pludselig skal bo i en lejlighed med mærkelige lyde og skal lære at være alene.

 

Vi har aldrig haft problemer med, at han har været urenlig eller ikke har kunne indfinde sig i at bo her. Han er utrolig omgængelig, er sød og blid ved små børn og er meget socialt anlagt og interesseret i folk og ting omkring ham.

 

Jeg vil næsten foreslå dig at tage kontakt til Græske Hunde. Det er noget med, at de laver hjemmebesøg og fortæller dig om fordele og ulemper ved en græsk hund.

Link til indlæg
Del på andre sites

græske gadehunde har et forum, hvor du helt sikkert kan læse meget mere om glæderne og sorgerne ved at adoptere en gadehund: Græske Gadehundes Forum. :: Indeks

 

mine forældre adopterede en lille tæve, stort set uvidende om hendes baggrund, for et halvt år siden. hun er en nem og glad hund, ingen angst el.lign., det eneste "problem" er ressourceforsvar over for andre hunde - ikke mennesker.

 

det er dog ikke alle hunde, det går så nemt med - så jeg ville absolut kun vælge det, hvis jeg virkelig havde overskud til et "projekt", der f.eks. ofte indebærer seperationsangst. og så skal du tage med i overvejelserne, at mange af hundene har helbredsproblemer også.

 

jeg ved ikke så meget om det, men glæder mig til at høre andres erfaringer.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har en græsk kat fra Danish Friends of Animals

 

Ja der er rigeligt af katte i DK der trænger til hjælp (har arbejdet på Inges Kattehjem og har købt kat på internat 4 gange). Men denne gang var det vigtigt, at katten kunne trives i en hundeflok og derfor var det nærliggende at finde en, der havde holdt til blandt mange hunde.

Link til indlæg
Del på andre sites

Hov det jeg ville fortælle var!

 

Jeg havde en god kontakt med Christina (som er dyrlæge og rejser til internatet flere gange årligt) og følte jeg fik en ærlig beskrivelse af fordele og ulemper. Jeg synes der har været god opfølgning og jeg har altid kunne få hjælp, hvis det har været aktuelt.

 

Og ikke mindst har vi fået en misser der er intet mindre end fantastisk. Selvfølgelig er det noget andet med en hund, men det praktiske forløb er det samme og der var DFA fantastiske.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg har 2 græske gadehunde og kender en del med græske hunde.

Den 1 ste er Nana, nu 5 år og har aldrig været syg. Hun kom som ca 12 ugers til mig, hendes moder og søskende kom også til DK.Hun ligner en pointer /vizhlamix og er 100 % jagthund. Nanas moder var påkørt og hun har været jagthund, men smidt på gaden og født sine hvalpe der.

Den 2den er måske en bordermix. Han blev med sine søskende smidt ud over klipper i en papæske som ca 1 mdr gammel. 2 hvalpe overlevede den tur. Han er opfostret på et privat internat dernede og har såles aldrig levet på gaden. Kom til mig som 5 mdr´s.Han er 2 år idag.

Jeg har også 4 stk cockerspaniel.Som er den race , jeg kender bedst.

Mine grækerer er meget hurtige bevægelige hunde, der har brug for meget motion og kræver noget mere opdragelsesmæssig.

Men de findes i alle udgaver. Fra rene schæferer til små pekingeserer, og alle former for mix. Mine er fra www.graeskehunde.dk

Man kan også være så heldig at hunden er i Danmark, så man kan besøge den eller før dette tale med plejemor om , hvad det synes at blive for en hund. Jeg har selv haft 12 af disse plejehvalpe til socialisering inden adoption. Du kan, hvis du har tiden jo også blive plejemor og så adopterer den hund du falder for og passer til dig og din familie.

Jeg har aldrig fortrudt at jeg fik mine, de er meget spændende hunde, men meget aktive, men jeg kunne jo have valgt nogle mindre modeller.

Du kan når du kontakter GH pr mail, skrive dine ønsker vedr maxstørrelse, køn, hårlag osv,der er et helt land fuldt og ikke alle står på siden.

F.eks kommer min hundeluftningsvenindes nye hund her en af dagene fra Athen, den er håndflukket efter hendes ønsker og så den skulle passe med den hund, hun har i forvejen, også en græker.

Nå mens jeg skrev dette indlæg har min snart 7 mdr´s cockerhvalp lige ædt min TV fjernbetjening, og det kan også ske med en græker.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...