Hop til indhold

Ulla H

Members
 • Antal indlæg

  6.342
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Personal Information

 • Hundenavn
  Molly, 2000,: Laura, 2003, Debbie, 2006, cockerer.
  Nana og Snoopy =græske gadehunde
  Freddy og Guff
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Ulla H's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

58

Community omdømme

 1. Jeg fornemmer at den er en noget selvstændig spanielrace, der måske ikke lige gider f.eks lydighedstræning. Men kan tage fejl.
 2. Flåter. Almindelige uskadelige virusvorter sidder direkte på læberne.. I hvertfald dem, jeg har set.
 3. Jeg oplevede det samme, bare for 14 år siden. Mit 1 ste kuld blev uden kennelnavn, men dengang kunne man købe sig til ny stambog med kennelnavnet på efterfølgende. mener ikke man kan det mere. Mener man kan se hvilke navne der er brugt på FCI´s side. Og desværre må nyt navn ikke minde så meget om de brugte, at de kan forveksles.
 4. Du skal lige vide at meget få hvalpe i den alder har lært bidehæmning. Jeg formoder, at ikke alle tæver er gode til at lære dem, ikke at bruge tænderne så voldsomt. I et hvalpekuld på 6-8 uger går det voldsomt til, når de leger deres opbyggende kamplege, for de kender ikke selv deres tænders styrke, kun når en søskende skriger og trækker sig. Hvis opdrætter har andre voksne hunde end tæve med hvalpe, så lære de andre voksne som regel de vilde hvalpe, at de skal styre sig. Derfor er de hvalpe, man selv som opdrætter beholder ,ikke en plage med ukontrolleret biden. Da din hund er en bordermix, så tænker jeg at dette også kan spille ind, men ved det ikke. Min egen bordermix var længe om at lade være at snappe i folks tøj, når han hyrdede dem. Men han har haft en skidt opvækst. Foto. Snoopy
 5. Jeg ville bestemt også bede jer sætte jeres ambitionsniveau en del ned. Og lige huske, at sådan en lille trold kun har været rigtig på benene i nok 4 -5 uger. At muskler skal opbygges i harmoni med kroppens vækst. At hvile og sove er yderst vigtigt i denne fase. At alt nyt skal foregå i harmonisk tempo. Jeg synes det er vigtigere at lære verden at kende i små etaper med indsigt fra jeres side, mht hvor hurtigt i går frem.. Og vær glad for , I har fundet en sund hvalp. Jeg mener ikke der bør være så stor forskel på at leve et ubekymret liv hos opdrætter og så skulle præstere efter en uge i nyt hjem.
 6. Vil mene, at hvis man giver det tid med at finde den rigtige familie, findes de da. Især når det er en hund, der gerne vil samarbejde med lydighed og agility. Ikke alle har børn eller børnebørn på besøg i tide og utide. Tænker måske en efterlønner, der er aktiv og har mistet egen hund. Som har tiden og lysten. Kender mange tilfælde, hvor hunden efter skift har stortrives.
 7. Jeg bruger Flemming Reindel. Byens Dyreklinik,Taastrup Hovedgade 98, 2630 Taastrup. Kender opdrættere fra Sydsjælland, der kommer der , da han er billigere end deres lokale. Og rutineret.
 8. http://www.doggenetics.co.uk/oddities.html
 9. Har der ikke også været født hvide schæfere i almindelig mørke kuld. De blev bare aflivet førhen. Kender det også fra boxer. Hvor kom den zobelfarvede Cocker fra??? Tror ikke at lyse gule øjne eller blå øjne er noget der findes i ulve i almindelighed, men ses da ofte hos hunde.
 10. Jeg vil også tro de andre nu skal i forebyggende behandling. Min have må være godt inficeret, for hvis de laver stort ,når det er mørkt har det jo ligget til næste dag. Og vi har masser af snegle.
 11. Det du beskriver som farende rundt med næsen i jorden, det tror jeg så , de fleste cockere gør. De sik-sakker ofte i frit søg. Det er først, når de har lært at gå et konkret spor, det ser roligt og målrettet ud.
 12. Jeg skal nok fortælle hvad obduktionen viser, hvis den viser noget. Husker godt der er fundet hjerteorm i et øje og i hjernen. Jeg har 3 hunde tilbage. Nana på 11 1 /2 år. Den gyldne. Snoopy på 7 år, sort. og Debbies søn Freddy, Cocker, 6 år. Nana gider ikke fremmede hunde mere, heller ikke hvalpe, så hun vil blive en muk-ost af surhed over en ny hund i huset. Ny barnebarn blev som forventet en dreng igen.
 13. Debbie er her desværre ikke mere. Lige som jeg synes, hun var i stor fremgang, skete noget. Lige i dagene op til St. Bededag fik jeg en fornemmelse af, at noget var helt forkert. Synes hun var blevet helt utrolig afhængig af mig, og virkede forvirret når hun skulle have sin medicin. Men virkede slet ikke til at f.eks. have smerte. På gåture var hun fint fungerende, fordi naboen gik med hende og jeg med de 3 andre. Hun var under konstant OBS og så gik det op for mig, at hun havde problemer med synet. St. Bededag fik jeg telefonisk kontakt til en øjenspecialist til undersøgelse. Og desværre, nethindeløsning på begge øjne. Hun var blevet helt blind. Tog hende med hjem og hyggede i weekenden, og kom tilbage mandag til aflivning. Nu var nok, nok. Så surt når hunden viser stor livsglæde, men det næste halve år ville gå med blodprøver og justering af medicin. Magtede ikke at hun skulle transporteres rundt til dette, uden at kunne se hvor hun var. Ved aflivning var en anden kommende øjendyrlæge lige ind over , for øjenundersøgelse med samme resultat. Så Debbies øjne er sendt på Riget, hvor specialisterne findes. Og en urne mere i huset. Det har været slemt, for den 3 de hund på under 2 år. En forfærdelig tanke, at ældste nu er over 11 1/2 år. Min fremtidige frygt bliver at beskytte de stadig levende mod de franske hjerteorm. Mit humør har været totalt i bund, men nu vil jeg bruge lidt tid på mit nye barnebarn, født den 1 ste april.
 14. Bliver glad for at læse denne opdatering. Har ikke fulgt med et par uger, da jeg desværre har mistet en hund. På mange måder har min egen cockerhan lidt af det samme opkørthed som Heyk. F.eks så det viser sig som, f.eks at han næsten aldrig sover så tungt som almindelige hunde. Jeg ville også fjerne bolden, den gør disse jagthunde til boldidioter. Freddys mormor Molly fik trænet min gamle mor til boldkaster. Når min mor ikke orkede mere, gik Molly op på terrassen, slap bolden på første trin, så den trille ned og hentede den så igen.
 15. Ved et blandingskuld med ukendte bedsteforældre vil voksenudseende være et gæt.
×
×
 • Tilføj...