Hop til indhold

De damer er godt nok farlige.


Jane
 Share

Recommended Posts

Victors veninde er kommet i løbetid, så da Victor på turen ville snuse Chianti bagi, blev han eftertrykkelig sat på plads. Han lignede en som nærmest havde set månen falde ned, så forbavset så han ud og kunne da ikke forstå, at hans veninde kunne blive så sur på ham. Men bedte safe than sorry, så Victor valgte at gå i store buer udenom hende, for sådan en overhaling var slet ikke sjov. Og kunne det da virkelig passe, at hun var blevet sådan en sur kælling, ja det kunne han ikke forstå. Længe virkede han noget trykket over situationen og lege med bold kunne være ligemeget. Men som tiden gik, så turde han godt nærme sig lidt igen og vove et lille snus. Et blik fra Chianti var nok til, at han straks stoppede igen. Og bolden blev også sjov igen.

 

Turen sluttede af med, at de legede tagfat og alt var som det plejede.

 

I morgen er det sidste gang vi går tur sammen, indtil løbetiden er ovre for vi ved af erfaring, at på 5. dagen begynder Chianti at syntes, at hanhundene er interesante.

Link til indlæg
Del på andre sites

Nå fik Viktor lært lektien :mrgreen: det der har Zacko jo lært for længe siden, et blik fra Prinsesse Chianti og han springer for livet , jo jo hun kan nok styre ham, han ved af bitter erfaring at det kan gøre avs ikke at flytte sig :stupid:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...