Hop til indhold

Jane

Members
 • Antal indlæg

  3.919
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1.729.772 Excellent

Om Jane

 • Rang
  Semi helgen
 • Fødselsdag Januar 14

Personal Information

 • Lokation
  Holstebro
 • Interesser
  hunde, tegning,
 • Hundenavn
  Oskar.

  Victor
 • Køn
  Kvinde
 1. Modermærkekræft

  Jeg havde hellere aldrig hørt om det før. Men dyrlægen mente det var en modermærke der var kræft i, jeg har så aldrig set en modermærke på Oskar. Men forhåbentlig er jeg lidt klogere på torsdag.
 2. Modermærkekræft

  Oskar har været hos dyrlægen, da han har et sår/gevækst i huden. Dyrlægen mente det er kræft i en modermærke. Heldigvis er den ikke så stor. Oskar skal have den fjernet om en uge. Om det er spredning fra kræft andre steder i kroppen eller om kræften er opstået i huden, ved vi ikke endnu. Oskar er heldigvis upåvirket af det. Men efter jeg er kommet hjem er der faret 1000 tanker gennem hovedet på mig. Jeg har googlet og læst lidt om det, men syntes ikke der er meget læsestof at finde. I kloge folk herinde, kender og ved i noget on modermærkekræft hos hunde? ‘
 3. Hvad er det

  Første gang vi var til dyrlægen med Walther, kunne dyrlægen se at Walther havde lidt skæl. Efter vi skiftede foder, har der ingenting været. Vi foder med Essentiels. Han fik eucanuba hos opdrætteren. Mit gæt er at Walther trives bedst på foder der er kornfri.
 4. Guldklumpen

  Ser ud til det lykkes. Så må i også hellere få lidt nyt. Walther er stadig dejlig nem. Han er verdensmester i at træde mig over fødderne og det gør avs når man har bare fødder i sandaler. Han er så ivrig efter at aflevere, at han ofte ikke når at bremse, når han kommer med 120 km i timen og drøner ind i en og træder mig over tæerne. Vi nyder ferien og livet i sommerhuset. Der bliver badet hverdag, gået ture, leget, slappet af, trænet og besøg af gode hundevenner. Her får i lige lidt billeder af vandtur med vennerne og afslapning i sengen.
 5. Guldklumpen

  Skulle lige prøve om jeg kunne lægge billeder ind.
 6. Guldklumpen

 7. Pjevs

  Det gør mig ondt sov sødt lille Pjevs
 8. Aslan

  Det gør mig ondt for jer. Rip Aslan.
 9. Farvel sødeste Sheila

  Hvil i fred søde Sheia. :hjerte: og tillykke med de 16 år, håber de holder fest for dig i himmelen :hjerte:
 10. Payas hvalpetråd

  Jeg er fornærmet over at i ikke kom forbi her, når i var så tæt på :fornaermet:Men bortset fra det, så lyder det til at i havde en dejlig dag og Paya charmerede alle :hjerte: Walther har smidt alle hjørnetænderne, tror den sidste røg i går, da han legede med naboens hvalp, for pludselig havde naboens hvalp blod på sig og det kom fra Walther der blødte lidt inde i munden.
 11. Walthers hørelse er vist nedsat ?

  Jeg kan råbe lige så højt jeg kan, når vi er på vej hjem fra gåturen, Oskar ikke så meget som drejer hovedet. Det er sket at han er kommet lidt for langt foran, så nu får han altid snoren på i god tid inden vi vender næsen hjemad. Heldigvis ignorerer Oskar alt og alle vi kommer forbi. Han hører hellere ikke hvis der kommer en hund bagfra. Men ligemeget hvor lydløs jeg forsøger, at åbne en pose Chips, hører Oskar det, ligemeget hvor i huset han opholder sig.
 12. Payas hvalpetråd

  Vi krydser poter, fingre og tæer for at de dumme sten er væk og aldrig kommer igen
 13. Payas hvalpetråd

  Hun lyder til at være en pragtfuld pige. Det er godt at have en mening om hvad man vil og ikke vil Det er rigtig træls at hun skal døje med urinsten. Er det noget der kan forsvinde igen? jeg glæder mig til Walther skifter hjørnetænderne, tror snart det sker, han var nogle få dage efter Paya med at skifte de første mælketænder, så vi kan håbe
 14. Guldklumpen

  Ha ha det med fri ved fod er fordi jeg er sådan en fjummergøj, der kan vikle mig selv ind i snoren, når jeg skal have styr på både hund, godbidder og snoren. Jeg syntes det er nemmere at træne uden snoren. Jeg smider lige et par billeder ind på FN
 15. Guldklumpen

  Jeg har mistet min lille hvalp og istedet fået en langbenet lømmel. Det går rigtig godt, han er blevet god til at gå på plads og fri ved fod. Det går super med hjemkaldet. Han er glad for at apporter. :5up: Han har indtil nu ikke turdet hoppe ned fra sengen, men i morges lå han i sin kurv ude i køkkenet, så enten har han taget mod til sig eller jeg har sparket ham ned i søvne:slem: Han er begyndt at tabe haj gebisset :bigsmile: Lige nu er der fred og ro, begge hunde sover efter en dejlig men kold tur ved åen. Jeg er træt af at jeg ikke kan uploade billeder:damn:
×