Hop til indhold

Jane

Members
 • Antal indlæg

  3.921
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

189 Excellent

Om Jane

 • Rang
  Semi helgen
 • Fødselsdag Januar 14

Personal Information

 • Lokation
  Holstebro
 • Interesser
  hunde, tegning,
 • Hundenavn
  Oskar.

  Victor
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Jane

  Modermærkekræft

  Tak til jer alle Jeg er også glad for at jeg tog beslutningen.
 2. Jane

  Modermærkekræft

  Jeg havde misforstået dyrlægen. Hunde har ikke modermærker, men kan godt få modermærkekræft. Malignt melanom hedder det. I samråd med dyrelægen blev det besluttet at Oskar alligevel ikke skal opereres. Jeg havde det dårligt med at skulle have en gammel hund på 12 1/2 år i narkose og syntes det var synd at han efterfølgende skulle have gener fra operations såret. Dyrelægen syntes det var en fornuftig beslutning og ville selv have gjort det samme. Jeg skal holde øje med om det vokser og skulle det ske, må jeg sammen med dyrelægen finde ud af hvad vi så gør. Oskar er helt upåvirket og mærker inte
 3. Jane

  Modermærkekræft

  Jeg havde hellere aldrig hørt om det før. Men dyrlægen mente det var en modermærke der var kræft i, jeg har så aldrig set en modermærke på Oskar. Men forhåbentlig er jeg lidt klogere på torsdag.
 4. Jane

  Modermærkekræft

  Oskar har været hos dyrlægen, da han har et sår/gevækst i huden. Dyrlægen mente det er kræft i en modermærke. Heldigvis er den ikke så stor. Oskar skal have den fjernet om en uge. Om det er spredning fra kræft andre steder i kroppen eller om kræften er opstået i huden, ved vi ikke endnu. Oskar er heldigvis upåvirket af det. Men efter jeg er kommet hjem er der faret 1000 tanker gennem hovedet på mig. Jeg har googlet og læst lidt om det, men syntes ikke der er meget læsestof at finde. I kloge folk herinde, kender og ved i noget on modermærkekræft hos hunde? ‘
 5. Jane

  Hvad er det

  Første gang vi var til dyrlægen med Walther, kunne dyrlægen se at Walther havde lidt skæl. Efter vi skiftede foder, har der ingenting været. Vi foder med Essentiels. Han fik eucanuba hos opdrætteren. Mit gæt er at Walther trives bedst på foder der er kornfri.
 6. Jane

  Guldklumpen

  Ser ud til det lykkes. Så må i også hellere få lidt nyt. Walther er stadig dejlig nem. Han er verdensmester i at træde mig over fødderne og det gør avs når man har bare fødder i sandaler. Han er så ivrig efter at aflevere, at han ofte ikke når at bremse, når han kommer med 120 km i timen og drøner ind i en og træder mig over tæerne. Vi nyder ferien og livet i sommerhuset. Der bliver badet hverdag, gået ture, leget, slappet af, trænet og besøg af gode hundevenner. Her får i lige lidt billeder af vandtur med vennerne og afslapning i sengen.
 7. Jane

  Guldklumpen

  Skulle lige prøve om jeg kunne lægge billeder ind.
 8. Jane

  Pjevs

  Det gør mig ondt sov sødt lille Pjevs
 9. Jane

  Aslan

  Det gør mig ondt for jer. Rip Aslan.
 10. Hvil i fred søde Sheia. :hjerte: og tillykke med de 16 år, håber de holder fest for dig i himmelen :hjerte:
 11. Jane

  Payas hvalpetråd

  Jeg er fornærmet over at i ikke kom forbi her, når i var så tæt på :fornaermet:Men bortset fra det, så lyder det til at i havde en dejlig dag og Paya charmerede alle :hjerte: Walther har smidt alle hjørnetænderne, tror den sidste røg i går, da han legede med naboens hvalp, for pludselig havde naboens hvalp blod på sig og det kom fra Walther der blødte lidt inde i munden.
 12. Jeg kan råbe lige så højt jeg kan, når vi er på vej hjem fra gåturen, Oskar ikke så meget som drejer hovedet. Det er sket at han er kommet lidt for langt foran, så nu får han altid snoren på i god tid inden vi vender næsen hjemad. Heldigvis ignorerer Oskar alt og alle vi kommer forbi. Han hører hellere ikke hvis der kommer en hund bagfra. Men ligemeget hvor lydløs jeg forsøger, at åbne en pose Chips, hører Oskar det, ligemeget hvor i huset han opholder sig.
 13. Jane

  Payas hvalpetråd

  Vi krydser poter, fingre og tæer for at de dumme sten er væk og aldrig kommer igen
 14. Jane

  Payas hvalpetråd

  Hun lyder til at være en pragtfuld pige. Det er godt at have en mening om hvad man vil og ikke vil Det er rigtig træls at hun skal døje med urinsten. Er det noget der kan forsvinde igen? jeg glæder mig til Walther skifter hjørnetænderne, tror snart det sker, han var nogle få dage efter Paya med at skifte de første mælketænder, så vi kan håbe
×
×
 • Tilføj...