Hop til indhold

Hvalp med dårlig mave...


Gæst Nybagt hundemor!
 Share

Recommended Posts

Gæst Nybagt hundemor!
:cry: Jeg er mor til en ny Yorkshire terrier hvalp, som er 12uger nu - jeg hentede hende da hun var 9uger. Hun er en super glad og tilfreds pige, men jeg har oplevet 5-6 gange at hun pludselig får meget dårlig mave - maven piver og larmer rigtig meget og så kommer der slim ud af hende fra numsen. Et par gange har hun også kastet op, hvor jeg har været ved dyrelægen og få pencelin til hende. Dyrelægen siger at det er en form for mavekarta, som kommer hvis hun spiser noget hun ikke kan tåle i maven, men hun får kun sit tørfoder fra dyrelægen og intet andet - ingen godbider. Hun er godt nok slem til at spise blade, jord i haven, når hun er ude og løbe i haven, så nu prøver jeg kun at lufte hende med sele på så jeg heletiden kan holde øje med at hun ikke spiser noget. Det er hårdt når sådan en lille størrelse bliver syg og jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre om andre har haft problemer med den slags....??:-) Men ellers er hun altid livlig og en frisk lille pige med masser af energi - bare ikke lige når hun bliver ramt af dårlig mave...!
Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst daytime

Træls for jer begge!

Min airedale hvalp æder også ALT hvad der ligger i naturen... særligt harelort er nams :madtid: Jeg har i 1 hel måned forsøgt at aflede med lækker lækker kylling, men ser hun sit snit til det så HAPS.

Og ja... perioder med dårlig mave, slim i afføring og enkelte opkastninger. Men hun har ikke været nævneværdigt påvirket i humøret... så jeg tror ikke jeg kan gøre andet end væbne mig med tålmodighed, og håbe at de små forslugne terrier, er BYGGET til lidt af hvert :hmm:

Er der nogle der ved hvordan man galvaniserer det indre af en hvalpemave... så kom frit frem *SUK* :rolleyes:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...