Hop til indhold

Nollike

Members
 • Antal indlæg

  12.647
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

576 Excellent

Om Nollike

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag 23-05-1971

Personal Information

 • Lokation
  Hedehusene
 • Interesser
  Hunde - sjovt nok ;-)
 • Hundenavn
  Zaro
  Noomi
  Freya
  Lea
  Nuser

  Futte R.I.P.
  Baloo R.I.P.
  Vipsen R.I.P.
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Ja det lyder da som noget der var værd at forsøge synes jeg Jeg nusser gerne videre
 2. Får man ikke længere mail når der er svar på ens tråd? Du har fortalt om det, så Seresto skal jeg ikke nyde noget af. Heller ikke Nextgard eller hvad det hedder og slet ikke Bravecto :-( Men det er en i en epilepsigruppe der har anbefalet det og umiddelbart når man læser, så er der ikke noget gift i (men jeg har ikke nærstuderet må jeg indrømme). På naturguide.dk skriver de: På NaturGuide.dk har os med både hund og kat prøvet at skifte til et naturligt produkt uden kemikaler og gift. Og det ser foreløbigt ud til at tegne godt. Produktet hedder VetIQ® Flea Guard og er prismæssigt ga
 3. Hej, long time no see Jeg har jo en epilepsihund og er derfor blevet meget påpasselig med hvad jeg giver ham af behandling med flåter (læs: P.t. ingen behandling overhovedet og det er jo heller ikke særlig betryggende :-/ ) da flere flåtmidler kan give anfald :-( På en epilepsi-side er der en som anbefaler Vetiq Flea Guard og jeg vil derfor høre om nogen af jer herinde har erfaringer med dette produkt? Virker det mod flåter?
 4. Det er garanteret en bayersk scweisshund En af min mands venner har sådan en, den ligner en stor gravhund
 5. Noomi er steriliseret pga. underlivsbetændelse og for hende har det kun været en fordel, hun slipper for alle de "voldtægtsforsøg" hun var udsat for da hun var intakt Min gamle hanhund fik jeg til gengæld kastreret pga. egetkønsaggression og det gør jeg ALDRIG igen!!! For inden kastraktionen var det kun hanhunde han ikke kunne sammen med, efter kastraktionen var der også tæver han kom op at slås med I det hele taget gik jeg fra asken til ilden ved at kastrere ham, så Zaro bliver kun kastreret hvis det er en absolut nødvendighed, ellers ikke! (I øvrigt er han en blid hanhund, så han har brug
 6. Jeg prøver at høre dem ad om de har muligheden :5up: Du har været heldig med Silke Det er nu ikke fordi Zaros pels er filtret (han er heller ikke kastreret), der er bare RIGTIG meget af den :hjerte:
 7. Der er flere på den amerikanske side som siger at deres hunde får anfald når de er blevet vaccineret. Om det så skyldes dyrlægebesøget (men det komme de vel også på andre tidspunkter) eller om det skyldes noget helt andet (nogle er også overbeviste om at der kommer flere anfald ved fuldmåne ) er jo ikke godt at vide
 8. Genialt med den titer-test, den får vi da lavet så :5up: Han skal jo alligevel have taget blodprøver pga. Phenoleptilen, så det må være en smal sag for dem at lave titeren også Tak for hjælpen Birgitta, det var virkelig nyttig info Jeg kommer ikke til at gå Zaro grundigt igennem med en kam hver dag, han har en kæmpe pels Jeg må lige overveje nærmere. Han har fået Bravecto før, så måske skal jeg bare give den igen Jeg er ikke så vild med de udvortes produkter, for hundene leger jo og så kommer det indenbords + at vi jo også rører ret meget ved dem (især mig ved Zaro )
 9. Nollike

  Guldklumpen

  Hvor er det dejligt at det går så godt med ham :hjerte: Og lidt frække skal de altså være, ellers er det ikke en rigtig hvalp :slem:
 10. Den sætning kommer du heldigvis ikke til at støde på ret meget herinde :5up: Så sug bare til dig, der sidder mange her som har stor viden om hunde og om nyere træning/adfærd
 11. Ja på en måde, men nu HAR han jo epilepsi, så mit spørgsmål går mere på om vacciner kan udløse anfald hos hunde som allerede har det (måske har jeg ikke forstået svaret alligevel? )
 12. Den vil jeg lige prøve at kigge på, tak :5up: Jeg har vist egentlig heller ikke hørt om hunde som reagerer på vacciner, men det kan jo nemt være anderledes med epi-hunde Der er mange ting at tage hensyn til når man har sådan en... Men han er deeeejlig :hjerte:
 13. Hæhæ, jeg ved ikke rigtig med det der lavendel, for jeg har planer om at gå til Nosework med ham og der bruger man lavendel. Jeg risikerer jo at han bare markerer på sig selv (men godt bud, tak for det :5up:)
 14. Ja det er jo det der er min bekymring, for hvad pokker gør jeg så? Det er jo ikke super smart at hunden ikke er dækket mod flåter osv. eller med vacciner, men omvendt så er det godt nok ikke særlig betryggende at skulle give det... Hvad gør du?
×
×
 • Tilføj...