Hop til indhold

Gå tur


Gæst sysan
 Share

Recommended Posts

Gæst sysan

Vores hvalp på 11 uger er desvære:roll: ikke meget for gå ture i snor, den sætter eller lægger sig ned, vi har prøvet med godbidder men det hjælper ikke altid, håber at der er nogle der har et godt råd.:???:

Link til indlæg
Del på andre sites

Når den sætter sig skal den faktisk bare have lov (sådan mere eller mindre, det er selvfølgelig ikke altid lige hensigtsmæssigt :blink:) for den sidder og suger indtryk til sig og den rejser sig når den er klar til at gå videre.

 

Når det er sagt, så vil jeg bare lige sige, at det gjorde min også, hun kunne være temmelig svær at få med til tider, men det er blevet MEGET bedre med alderen, så måske er det bare et baby-fænomen og et resultat af at små hvalpe suger indtryk til sig hele tiden og efterhånden som de bliver ældre "suger" de ikke helt så meget? :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

Uh hvor vi kender det herhjemme. Vores schæfer ville overhovedet ikke gå tur - niksen biksen. Hans flok-instinkt var så stort, så vi måtte begge to ud med ham hver gang. Og ikke noget med at gå ved siden af hinanden - næ vi måtte lege førerhund for ham - ellers ville han hjem igen.

 

De første 3 måneder gik på den måde - en holdt snoren, den anden gik 2 meter foran og banede vejen og sådan fik vi ham vænnet til at det var ok at være ude i den store verden :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...