Linda Skrevet Oktober 10, 2011 Rapporter Share Skrevet Oktober 10, 2011 er der nogle der ligger inde med gode opskrifter på godbidder til når vi træner vores hunde Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mou Besvaret Oktober 10, 2011 Rapporter Share Besvaret Oktober 10, 2011 vi bruger kogt kalkunbryst ( koges 20 min) i små tern .Laver portions poser med 100 g til fryser -let lige at tage ud før træning og fedter ikke i lommen:banan: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
korvis Besvaret Oktober 10, 2011 Rapporter Share Besvaret Oktober 10, 2011 er der nogle der ligger inde med gode opskrifter på godbidder til når vi træner vores hunde Yes, jeg har opskriften på intet mindre end Verdens Bedste Hundeguffer! 1 kop lever 1 kop gult majsmel 1 kop vand 1 knivspids hvidløgspulver (jeg kommer også lidt salt i, bilder mig ind at det fremhæver smagen også for hunde...) Leveren blendes (rå), - det hele blandes sammen og kommes i en godt smurt bradepande (eller med bagepapir). Bages ved 180 grader i 20-25 min. Skæres ud i passende bidder derefter. Kan fryses. Gufferne bli'r bløde, og lidt "gummiagtige" i det, god konsistens til træning! Jeg har indimellem oplevet at "skorpen" løsner sig lidt fra selve "kagen" - det ved jeg ikke hvorfor den gør... Men en mere bagekyndig har måske en løsning på det? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Linda Besvaret Oktober 10, 2011 Forfatter Rapporter Share Besvaret Oktober 10, 2011 Yes, jeg har opskriften på intet mindre end Verdens Bedste Hundeguffer! 1 kop lever 1 kop gult majsmel 1 kop vand 1 knivspids hvidløgspulver (jeg kommer også lidt salt i, bilder mig ind at det fremhæver smagen også for hunde...) Leveren blendes (rå), - det hele blandes sammen og kommes i en godt smurt bradepande (eller med bagepapir). Bages ved 180 grader i 20-25 min. Skæres ud i passende bidder derefter. Kan fryses. Gufferne bli'r bløde, og lidt "gummiagtige" i det, god konsistens til træning! Jeg har indimellem oplevet at "skorpen" løsner sig lidt fra selve "kagen" - det ved jeg ikke hvorfor den gør... Men en mere bagekyndig har måske en løsning på det? Årh tak de lyder spændende de skal helt sikkert prøves Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Buju Besvaret Oktober 10, 2011 Rapporter Share Besvaret Oktober 10, 2011 hakket oksekød 1 æg havregryn hvidløg måske lidt mælk og hvad man evt. ellers kan finde på at putte i 'frikadellerne'. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Trine Besvaret Oktober 11, 2011 Rapporter Share Besvaret Oktober 11, 2011 Hjerter når man finder dem på tilbud. Skær dem i ca 1 cm skiver og derefter i tern, fordeles på en bradepande eller to hvis man har varmuft i ovnen. Ind ved 200g. til de næsten ikke damper mere. Nu kan du køle dem af og fryser dem i små bakker, som bløde godbidder. Hvis du vil have dem helt tørret, stiller du ovnen ned til 125 g. ca. og giver dem 1-1½ time mere. så er der tørre godbidder til at have i lommen. Nemt, billigt og næsten ingen svinderi :blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst E.G. Besvaret Oktober 12, 2011 Rapporter Share Besvaret Oktober 12, 2011 2 opskrifter på min hjemmeside. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Siggy Besvaret November 22, 2011 Rapporter Share Besvaret November 22, 2011 Jeg har ikke prøvet at lave godbidder før - men er begyndt at følge den opskrift der er et andet sted på siden på hjemmelavet skånekost, da min ene hund har ekstremt sart mave. Så er det at jeg vil spørge; bliver godbidder af indmad ikke for kraftige ? Jeg synes det lyder meget sundt og lækkert med både lever og hjertegodbidder men jeg er så nervøs for at slå hans mave i stykker (for det er både synd for ham og mig, der både skal op x flere om natten og lukke ham ud samt tørre lort op når jeg kommer hjem fra arbejde). Ellers vil jeg prøve at lave dem med ost på hjemmesiden fra indlægget lige før mit Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gitte O Besvaret November 25, 2011 Rapporter Share Besvaret November 25, 2011 På min hjemmeside ligger der mange forskellige opskrifter. Bichon Fris - Godbidder Måske er der nogen I kan bruge? Mvh. Gitte Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.