Hop til indhold

Hjem tilbydes!


Gæst MonaJacob
 Share

Recommended Posts

Gæst MonaJacob

Vi er et ungt og seriøst par på 18 år, som er modne af vores alder. Vi gider ikke rigtigt feste, studierne er mere spændende, og vi er begge ikke-rygere. (Rygning i vores lejliged, har vi sagt nej til. Gå udenfor!)

Vi lever det rolige, men aktive liv, hvor han styrketræner lidt, og hun fritidsløber for sin kondi og sin astmas skyld. Vi studerer begge på gymnasium, hvor hun skal starte på en HF, og han fortsætter på sin tekniske uddannelse. Vi søger en lille hund, da der kun er tilladelse til 1 lille hund i den lejlighed vi flytter ind i.

Vi søger kort sagt, en at have som midtpunkt. :-) Det eneste krav vi stiller, er at hunden er korthåret. Evt. noget ala en Dansk/svensk gårdhund, eller en terrierblanding/ren terrier.

Vi kan tilbyde et godt hjem til dens sidste dage, hvor den må komme op i møblerne, og sove i vores seng. Den vil få lange gåture dagligt, og afbalancerede måltider. Den vil komme ud og jogge med hende, omkring hver 2. dag, og tit blive taget med på stranden og diverse marker. Hendes mor ejer en campingvogn der er opstillet en hel sæson hvert år, på den samme campingplads, hvor hunde er mere end velkommende, som desuden ligger i nærheden af et sommerhuskvarter, en stor strand, og en meget stor skov hvor man kan løbe og fange pinde. 2 af hendes søskende har hver en Berner Sennen, og den ene har desuden også en ged der også tror den er en hund. Disse vil tit blive taget med på besøg, ellers vil vi besøge dem så hundene kan få en legedag ud af det. :-)

Hans forældre har desuden også en Golden Retriever-tæve der også vil blive besøgt, og få besøg af engang imellem.

 

Vi søger kort sagt en hund, lille, ikke for gøende, med glat pels som vil være et midtpunkt i vores hverdag. :-) Vi ønsker at modtage en hund, der ikke kan beholdes, eller har været dårligt behandlet af en anden person, da vi VED at vi kan få en skøn hund ud af den. - Dette er lykkedes for hendes forrige hund, der var dårligt behandlet i sit forrige hjem, som blomstrede op til at være en skøn familiehund, der ELSKEDE hver og en. :-)

 

Vi kan selv komme og hente hunden, dog ønsker vi at adoptere en hund, ikke købe en hund (Forstået som at vi ikke ønsker at købe en lille racehundehvalp fra en opdrætter.) - Alderen er desuden uden betydning. :-) Vi ønsker bare ikke en helt lille hvalp. Unghunde, voksne og seniorer er mere ønsket. :-) Kontakt os på [email protected] eller herinde i denne tråd.

 

- Hav en god dag!

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...