Hop til indhold

AnneMangetal

Members
 • Antal indlæg

  21.100
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  63

AnneMangetal last won the day on August 11 2017

AnneMangetal had the most liked content!

Om AnneMangetal

 • Fødselsdag Januar 1

Seneste besøgende på profilen

92.689 profil visninger

AnneMangetal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

2,5k

Community omdømme

 1. Tak fordi du deler, Nis. Må jeg dele dommen på en side med noget mere trafik end herinde? Et andet offentligt forum, men med flere aktive brugere.
 2. @Vagabonden, jeg må sige at du overrasker positivt
 3. Vi mangler SÅÅÅÅÅ meget :banan:
 4. Jeg takker for at du ikke blokerer den fra Tena. Nu er det ikke længere så slemt at jeg lækker, når jeg nyser
 5. Man kan godt blokere en bruger, men vedkommendes indlæg vises stadig i oversigten. Jeg prøvede det også, for at slippe for "journalistens" håbløse copy-paste pladder. Som Korvis skriver, svarer det til det med at lægge en opskrift på pandekager fra Brugsens Børnekogebog til et forum for kokke. Det er fint, hvis det er det klientel der ønskes, men resultatet bliver unægteligt, at dem der gerne vil et lidt andet niveau, er nødt til at smutte. Over de sidste måneder er vel halvdelen af de faste, aktive brugere forsvundet. Og som det ses, debatteres det helt åbent, hvor resten af os skal smutte hen - om vi skal tage på hundegalleri eller lave vores eget forum. Det er vel den ultimative kritik et forum kan få, men jeg synes egentlig efterhånden at kritikken er berettiget. Der er kaldt fra de faste brugere mange gange, og hver gang kommer der en sang om at det nok skal blive løst. Hånden på hjertet, så tror jeg at du, @Vagabonden, er lavet for at købe tid og goodwill. Jeg har absolut ingen forhåbninger om at noget kan ændres her på forum. Jeg synes det sidste halve år har talt sit tydelige sprog, og det er fint, men så skal det bare meldes klart ud.
 6. Altså, du lægger ud med at bande. Det er altså ikke særlig pænt, hverken i tale eller på skrift. Og da du får forklaret hvorfor annoncen er der, foreslår du at forum bare skal lukke for annoncer. Jeg har svært ved kræve-mentaliteten, men personligt foretrækker jeg reklamer, fremfor at betale driften selv. Halsbåndene (og dermed reklamerne) opfylder dansk lovgivning, da det på hjemmesiden fremgår, at man ikke må bruge strøm, men kun vibrationer. Man kan købe dem masser af steder.
 7. Jo, men hvad skal han så tjene penge på? Du må skifte browser, hvis det ikke virker at lukke for annoncen. Eller kontakte google. Det er ikke sikkert at du har søgt på stødhalsbånd, men måske har du (eller J) søgt på gps tracker til hund, klikket på en annonce fra siden på fb eller andet. Slet dine cookies i første omgang. Der er måske ingen grund til at gå helt i gak over en annonce, som du ret beset selv har åbnet døren for. Men jeg er da sikker på at admin gerne lukker for annoncer, hvis vi brugere i stedet smider et par tusinde om året pr næse for at være her...
 8. Min ser sådan her ud. Umiddelbart har jeg aldrig søgt på noget med sekretærer, men jeg genkender tilfældigvis den ene dame på billedet. Hun hedder Helen og er erhvervspsykolog, og holdt et foredrag for mig og mine kolleger i december. Efter foredraget googlede jeg hende, og det kan google huske. Derfor får jeg knap 8 mdr. senere reklamer for noget hun er involveret i.
 9. Men igen, det er en google-annonce, og altså ikke en HF får penge for (af dem der sælger halsbåndene). Så den bliver nok svær at gøre noget ved. Måske @Ditte91 kan forklare teknikken bag det lidt bedre?
 10. Det er en google-reklame, altså en der kommer automatisk fordi du har cookies på din computer. Jeg har reklamer fra nicehair og iHerb der. Så jeg gætter på at du eller en anden fra din pc, har søgt på noget der relaterer dig til den side.
 11. Jeg tror ikke der er penge nok i HF til det...
 12. Det er nemlig brugshunde, som er lavet til at arbejde. Modsat de store, hvide bamser, som er lavet til at se ud som, ja, store, hvide bamser Falkirks er et bud. Eller Golden Deluxe. Ellers kan hun google "Golden retriever arbejdslinjer", og se hvad der dukker op. Og så er tålmodighed en god ide. Der er ikke vanvittig mange kuld, så der kan godt være lidt ventetid.
 13. Så sløvt som her har været siden ny admin overtog, så tyder det ikke på at der er et ønske om større aktivitet. Jeg har desværre ikke hjerne nok til at forstå hvorfor man køber et forum, og bevidst får det til at lukke, men der må jo være en mening med det.
 14. Måske er det bevidst, at de forsøger at sænke niveauet på forum. Gipote blev jo aldrig rigtig stort, så måske skal HF være det nye "under middel"-sted, hvor folk bare kommer med en masse råd i flæng, uden at have hverken viden eller erfaring med? Problemet er bare, at FB har overtaget den gruppe for længst... Sådan helt seriøst tror jeg at det er bevidst at HF køres i sænk, jeg kan bare ikke forstå hvorfor?
×
×
 • Tilføj...