Hop til indhold

Dyrelæge kbh/nordsjælland?


Gæst bahnsen
 Share

Recommended Posts

Gæst bahnsen

Er der nogle af jer der kan anbefale en dyrelæge i storkøbenhavn/nordsjælland med rimelige priser og erfaring med FB/EB?

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst bahnsen

Nu bor vi lige præcis i buddinge, så det virker oplagt... Hvordan er prisniveauet?

Og var det ikke dig der havde en tråd om kastration af en FB?-hvad blev beslutningen hvis man må spørge?

Link til indlæg
Del på andre sites

Nu bor vi lige præcis i buddinge, så det virker oplagt... Hvordan er prisniveauet?

Og var det ikke dig der havde en tråd om kastration af en FB?-hvad blev beslutningen hvis man må spørge?

 

Nu blir dyrlæger jo nok aldrig billige :hmm: Men jeg syntes at de er yderst rimelige, og Jeg syntes at de er rigtig flinke til at sløjfe nogle af gebyrene, hvis vi eks kommer med begge hunde, tager de kun konsultation for den ene og sådan lidt forskellige små ting.

 

Men jeg har ikke så meget at samligne med, har kun haft en anden dyrlæge og der fik vi kun en vaccine så skiftede vi til buddinge.

 

Har svaret i den anden tråd :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 4 weeks later...

Vi bruger Ballerup Dyreklinik efter anbefaling herfra faktisk.

 

Lis :hjerte: er fantastisk. Vi har engelsk bulldog og hun er temmelig meget inde i racen, hun er ikke specialist, men hun kender til racen og dens tilbøjeligheder. Hun har givet os et hav af gode råd eks. i forbindelse med rensning af ansigtsfolder. Hun er rigtig dygtig til at tage hånd om dyrene (og de indimellem ret bekymrede ejere) - og så er hun dygtig. Vi får altid en kompetent behandling og fyldestgørende svar på de mange spørgsmål man kan have.

 

Vi havde en periode hvor vi rendte der konstant fordi vores hund blev temmelig syg - vi snakkede meget i telefon med dem derudover og fik utrolig meget hjælp og støtte fra dem allesammen derude. Da der blev taget en blodprøve hvor svaret kunne ende med et meget ubehageligt udfald fik jeg svar ca. 1 time efter den var taget fra hunden.

 

Derudover har de selv udstyr til at operere, det er også en af grundene til valget faldt på dem.

 

Jeg er utrolig glad for den omsorg og positive ånd der præger klinikken. De gange hvor der har været noget med min hund har de været gode til at diagnosticere og behandle. Man bliver ikke jaget igennem - og jeg har både fået kursus i at tømme analkirtler :shock: og klemme en byld ud :mrgreen:

 

Min hund er så glad for at komme der at han danser samba såsnart han kommer ind - og han er blevet døbt Quark af en af veterinærsygeplejerskerne :lun:

 

Vi kører faktisk 20-25 minutter for at komme derud, men det er flintrende lige meget for vi finder bare ikke nogen bedre dyreklinik.

Link til indlæg
Del på andre sites

jeg bruger artemis i hellerup, jeg ved intet om deres racekendskaber, men har da set fb'er der flere gange, og generelt oplever jeg dem som virkelig kompetente og desuden altid meget behagelige. det er et sted jeg er meget, meget glad for! jeg har indtryk af, at priserne er ret almindelige.

 

Den anbefaling kan jeg også være med på! :5up:

 

Har kun oplevet god behandling. Jeg var der en del de første par måneder efter Audreys hjemkomst. Det har resulteret i, at de kan høre, hvem jeg er, når jeg ringer. Hvis jeg nævner, at det er mig med Audrey, bliver der sagt: "Jaerh" som i "Det kan jeg altså godt høre" :lol: Alle ansatte er virkelig rare og dygtige.

 

Mener også, at de ligger ret fornuftigt mht. prisen.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...