Gæst MortilKIA Skrevet August 6, 2012 Rapporter Share Skrevet August 6, 2012 Hejsa. Har læst en del om kød og melboller som trænings godbidder/snack. Men jeg har været i tvivl om hvordan de skal forberedes. Kan dog forstå de skal i ovnen. Men hvordan helt præcist ved jeg ikke. Har aldrig prøvet dem før- Men har en hulens masse i en pose jeg aldrig får spist. Så Kia kan jo lige så godt få glæde af dem hvis hun kan lide dem. mvh Mette Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
luciente Besvaret August 6, 2012 Rapporter Share Besvaret August 6, 2012 Jeg bruger kun kødboller og dem skærer jeg bare i mindre stykker. Du kan naturligvis give dem 10 min i ovnen, så de ikke er så fedtede:-) Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Dorte Besvaret August 6, 2012 Rapporter Share Besvaret August 6, 2012 Jeg putter dem nu ikke i ovnen, når jeg har brugt dem. Bare skåret dem ud i kvarter og brugt dem Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
CBK Besvaret August 6, 2012 Rapporter Share Besvaret August 6, 2012 Jeg bruger dem også bare som de er - men ville nu kun bruge kødbollerne og ikke melbollerne(har ikke undersøgt ingredienserne i melboller, men gætter på der er meget mel i, derfor bruger jeg dem ikke som godbidder) Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst MortilKIA Besvaret August 6, 2012 Rapporter Share Besvaret August 6, 2012 så de er bare tøet op i varmt vand? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Dorte Besvaret August 6, 2012 Rapporter Share Besvaret August 6, 2012 jeg plejer bare at tage en håndfuld op og stille i en lille skål i køleskabet til de er tøet op. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mk101 Besvaret August 6, 2012 Rapporter Share Besvaret August 6, 2012 Er helt med Dorte på den her. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst MortilKIA Besvaret August 6, 2012 Rapporter Share Besvaret August 6, 2012 Super tak. prøver mig frem. Min hund kørt nemlig hurtigt træt af almindelige godbidder så kunne være rart med en forandring Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
* Laila * Besvaret August 6, 2012 Rapporter Share Besvaret August 6, 2012 Jeg tør dem op og halverer dem, inden de får ca 1-2 timer ved ca 100 grader. De er stadig semibløde, men så tørre at de ikke længere er fedtet og de kan holde sig ret længe i en tæt kagedåse Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst MortilKIA Besvaret August 6, 2012 Rapporter Share Besvaret August 6, 2012 Prøvede dem lige hvor de fik 10 minutter i ovnen og dem er hun helt skør med Success Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Iben B Besvaret August 7, 2012 Rapporter Share Besvaret August 7, 2012 Mmmmm ... nu fik jeg lyst til suppe med kød- og melboller :mums: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst awt333 Besvaret August 7, 2012 Rapporter Share Besvaret August 7, 2012 Jeg giver lige kødbollerne fra fryseren 1 min i mikroovnen - det er super nemt. Jeg bruger en godbidstaske ellers er de for fedtede i lommen Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.