Hop til indhold

luciente

Members
 • Antal indlæg

  1.113
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

19 Good

Om luciente

 • Rang
  Kongelig

Personal Information

 • Køn
  Vælg køn

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. luciente

  Hyrdetræning

  Spørgsmål: Jeg har lige set en video med en person med sin store hyrdehund der, så vidt jeg forstår, er på får for første gang. Hunden er meget"ivrig" og får nogle voldsomme ryk i halsbåndet af ejeren. På et tidspunkt bliver den truet til den underkaster sig. Jeg er med på at der er får der ikke måde lide overlast, men er der ikke andre måder at lave begyndertræning på? Umiddelbart tænker jeg også at hyrdning er så kompliceret at det er lidt meget at sætte en 1.-gangs handler til at arbejde med en meget tændt 1.-gangs hund? Jeg har aldrig prøvet det selv så jeg må spørge
 2. Kæmpereklamer er også grunden til at jeg kommer her meget sjældent, virkelig en øjenbæ.
 3. Superhund er, som jeg husker den, en blanding af mange ting. Jeg var meget skuffet over den, for jeg synes der blev skøjtet meget let hen over emner der ellers var relevante nok.
 4. Christina fra Det Gode Hundeliv er så hundeeksperten. Det er svært at gennemskue hvad hendes baggrund er, bortset fra veterinærsygeplejerske (når man ser på hendes hjemmeside).
 5. Spændende hvem Linse synes er de dygtiste - eller nowet
 6. Jeg tro vi taler forbi hinanden men jeg vil dog slutte denne ikke-komminikation med at forsøge at svare på nøjagtigt det du spørger om, som jeg er i stand til at forstå det: Da der er meget ulve-romantik blandt dele af danske hundeejere, tror jeg bestemt at en del af dem vil tillægge artiklen en vis sandheds-værdi. Det er muligt at en del af de danske hundeejere kan bruge artiklen til noget, jeg er bare i tvivl om nøjagtigt hvad.
 7. Ang begreber: du kan tage en blodprøve og konstatere at en person er inficeret med en bestemt bakterie/ virus. Vi kan kalde sygdommen AIDS eller Slim Disease, men blodprøven vil vise det samme. Når vi opfinder begreber som Alpha eller passive agressive, er det for at sætte en label på en mængde adfærd, som vi dermed også siger har en sammenhæng. Vi kan imidlertid putte hvadsomhelst i den kasse. F.eks. er der ikke en officiel definition på hvad en alkoholiker er i DK, sidst jeg tjekkede, så din definition vil sikkert være en anden end min. Ja, forhold mellem individer i en flok er meget spænde
 8. Det er korrekt at der er forskel på hunde indbyrdes, men hvis du tager 1000 tilfældige ulve og 1000 tilfældige hunde, tænker jeg at du vil se større forskelle mellem hund/ úlv end mellem individer af samme art. Alt hvad jeg skriver om ulve er rent stjæl fra litteratur, da jeg aldrig har set en rigtig vild ulv, endsige studeret dem systematisk. Hvis ikke du mener at det er relevant at tale om målbare forskelle mellem hunde og ulve, er det skakmat på det emne:-) Alpha er et menneskeskabt begreb; det er der så meget der er og det er der ikke noget i vejen med. Faren er dog, som sagt ovenfor, at
 9. Fedt at du kan bruge det:-) Personligt vil jeg bare hellere vide noget om dynamikken i en hunde-menneske gruppe; der er heldigvis stor forskel på hunde og ulve. Hvis man møder en der har hørt meget om/ praktiserer alpha-rul mm, så er det sikkert et fint sted at starte, hos de hundeejere kan det godt være en stor mundfuld at starte med helt at afskaffe Alphabegrebet.
 10. Du kan kalde det alpha, du kan kalde det forældredyr, du kan kalde det så meget. Problemet opstår nok når man ikke er enige om hvad der ligger i et ord. Jeg tror ikke jeg kan komme på nogen der har anfægtet at de voksne dyr "har mest at skulle have sagt". Personligt synes jeg det er sjovere at se på den forskning der omhandler familiehunde, for det er sådan nogle jeg har:-) Og så synes jeg David Mech har lavet nogle spændende studier.
 11. Når du siger sådan, så tænker jeg at det har været telefonisk kontakt. Jeg kan ikke forstå at man kan rådgive om noget så kompliceret, over telefonen, så det er nok rigtigt at de ikke ved så meget om det. Der vil være folk der har lidt mere at byde på.
 12. Der er aldrig noget galt i at ville hjælpe. Når hjælpen består i at finde hjem til gadehunde, så er der allerede sagt meget om hvor svært det er. Jeg håber virkelig du har de kvalifikationer der skal til.
 13. Du har tidligere skrevet at du intet har at gøre med organisationer der omplacerer gadehunde, du havde bare en tidligere gadehund til omplacering. Nu har du 5 opslag om hunde til omplacering. Er det alle hunde der tilfældigvis bor hjemme hos dig?
 14. Jøsses. Måske kunne du bare rette din vrede mod dem der fejler?
 15. TS skriver netop at hun ikke repræsenterer organisationen, så det er næppe hende der har taget fejl?
×
×
 • Tilføj...