Hop til indhold

Min hvalp graeder om natten


Gæst Shucha
 Share

Recommended Posts

Hej herinde

Vil starte med at sige at det med at ha en lille hvalp er helt nyt for mig saa har brug for lidt hjaelp.

Min sode lille hvalp paa kun 2mdr fik vi for 2dage siden saa ved at det er svaert for ham at vaere vaek for sin mor og at han maaske ikke foler sig helt tryg endnu. Vi har sat hans seng siden af vores saa vi om natten lille kan nusse ham lidt naar han staar op og graeder... Ved godt at det er normalt at han staar op om natten for tisse osv, men han sover ikke medmindre det er i vores seng. Nu sover han meget fordi han er hvalp, saa har provet i dagtimerne at la ham sove paa sengen og laegge ham ned i hans egen seng naar han er faldet i sovn saa han kan blive vant til det stille og roligt, men det virker ikke helt endnu. Er klar over at saadan noget tager tid, men er der nogle der har nogen gode raad til hvordan vi allesammen faar en bedre natte sovn ?

Det gor saa ondt at hore ham graede saa kan ikke andet end at tag ham op i vores seng, men vil heller ikke gore det til en daarlig vane...

Forsat god dag og tak paa forhaand

Link til indlæg
Del på andre sites

Altså hvis han gerne må være i sengen fremover så tag ham endelig op:)

 

Et andet alternativ er at lægge sig på en madras på gulvet og så flytte ham over i sin egen kurv derfra. Kurven må ikke være for stor til ham og han skal gerne have en bamse eller pude at ligge op af, der kan minde lidt om at ligge op af hans søskende. Varmepuder har jeg også hørt virke.

 

Men ellers stikker i bare en hånd ned til ham når han piver og får ham til at falde i søvn igen. Hvis i løfter ham op mens han piver er det jo klart han fortsætter, så hvis i vil have ham op, så vent til han er rolig lidt.;)

Link til indlæg
Del på andre sites

Da vi fik vores hvalp hjem sov han i bur ved siden af sengen. Han var også urolig de første nætter men der brugte vi meget at smaske, slikke os højydt om munden og gabe overdrevet (dæmpende signaler) samt stikke et par fingre ind ml tremmerne. Det beroligede ham meget og han faldt hurtigt i søvn.

 

Når han i dagtimerne faldt omkuld hvor som helst i huset bar vi ham ind i buret. Han vågnede sjældent af at vi bar ham, men fik oplevelsen af at vågne op i buret.

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak for jeres svar:-P ... Han var lidt bedre iaftes, men stod stadig op et par gange og vi provede med at stikke haanden ned til ham og nusse ham lidt og det saa ud til at hjaelpe mere end de 2 forste naettter. Ved ikke om det var fordi han var meget traet eller om han er begyndt at blive vant til baade os og hans nye hjem, nu maa vi se hvordan gaar iaften ...

 

(Tak Anne-Lise, har allerede faaet mange gode raad af at laese rundt herinde :banan:)

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...